• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kzlar günaydın sabah yaptığım ovü testi de böyle çıktı yumurtladım yumurtlayacak mıyım kafayı yiycem bir bakar mısınız bu daha koyu çıktı eva0108 eva0108 babylovee babylovee
Canim seninde koyulasma olmus yine. Takip yapmaktan baska care yok. Devam et takibe kuzum. Belki daha da koyulasir. Ama bence bugunu degerlendir epey koyu. Yarina siliklesme ihtimali daha yüksek gibi ama

Canim seninde koyulasma olmus yine. Takip yapmaktan baska care yok. Devam et takibe kuzum. Belki daha da koyulasir. Ama bence bugunu degerlendir epey koyu. Yarina siliklesme ihtimali daha yüksek gibi ama
Ay dünğ de öyle değerlendirdim eşim halim kalmadı artık diyor bfndnd

Kızlar merhaba vedexa marka erken gebelik testini duyan ya da kullanan oldu mu? Bata 6 var laboquick sipariş ettim daha gelmedi dayanamadım eczaneye gittim. Bu varmış tavsiye ettti aldım. Az önce denedim tam 5. Dakikada sadece benim görebileceğim bir çizgi çıktı. Fotoğrafla oynayınca gözüküyor. Bilen duyan var mı?

Kızlar merhaba vedexa marka erken gebelik testini duyan ya da kullanan oldu mu? Bata 6 var laboquick sipariş ettim daha gelmedi dayanamadım eczaneye gittim. Bu varmış tavsiye ettti aldım. Az önce denedim tam 5. Dakikada sadece benim görebileceğim bir çizgi çıktı. Fotoğrafla oynayınca gözüküyor. Bilen duyan var mı?
Canım arkasından flaş tutup atar mısın

Canim sonraki görselde var gibi de. Ama bekle bakalim ne olacak. Yine yalanci pozitiflerle üzülmesin kimse.
Bende de durumlar kötü. 4ünde kesilmisti kanamam bugun yeniden kanamam var 😥 cok moralim bozuldu ya. Yine baslamasi beni aşırı üzdü 😥
Haydaaa ne oldu da böyle oldu yaaa dra sorabildin mi canım

Kızlar klomen yazarsa almayın derim kist yapıyo onun yerine letu yada femara yazdırın we yanında ek takviyeler mutlaka alın tek başına çok fazla etki etmiyo
Canim femara da benim bir arkadasima kist yapmisti. Bünyeden bünyeye degisiyor o biraz. Ama klomen en az etkili olan ilac yumurta gelistirme ilaclari arasinda. Genelde bir kere de olsa deniyor dr.lar onu. Deneyen herkese şifa olsa keske 🙏
Kist yapiyosa neden yaziyolarki acaba 🤷
Herkeste ayni etkiyi yapmadigi icin canim. Kiminde de cok ise yariyor ama bence de klomen biraz zaman kaybı bir ilac

Haydaaa ne oldu da böyle oldu yaaa dra sorabildin mi canım
Yok canim devlete gitmistim zaten onun versigi duphaston ve antibiyotik kesmisti kanamayi. Kesilince kanaman duphastonu birak demisti. Bende fazladan antibiyotik de olmasin diye onu da bırakmıştım. Acaba antibiyotik bitmedi diye mi oldu anlamadim ki 🙁 bugun ikisine de yeniden baslayacagim. Napiyim 😔😔

Canim femara da benim bir arkadasima kist yapmisti. Bünyeden bünyeye degisiyor o biraz. Ama klomen en az etkili olan ilac yumurta gelistirme ilaclari arasinda. Genelde bir kere de olsa deniyor dr.lar onu. Deneyen herkese şifa olsa keske 🙏

Herkeste ayni etkiyi yapmadigi icin canim. Kiminde de cok ise yariyor ama bence de klomen biraz zaman kaybı bir ilac
Madem etkili değil neden onu öneriyorlar ki yani zaten karşındaki kişi yıpranmış yeterince bide zaman kaybı olacak tedaviyi niye yapıyorlar çok zormuş bu işler 🤦 bekarken gebelik tek seferde olur sanıyordum şimdi kafayı yemek üzereyim 🤦😂

Bilmiyorum ben geçen ay hatırlarsanız sürekli yazıyodum çok sancım oldu oturamıyodum rahminin içine kadar zonkluyodu letuda yaşamadım hiç böyle bişe hatta o belirtileri hamilelik sandım bu ay o kadar rahatım ki acaba hamilemiyim gibi düşüneceğim Bi belirtim yok kafam rahat normal ilerliyorum klomen bence iyi bi ilaç deil

Eklentiler

• IMG_20250109_192752.jpg
    IMG_20250109_192752.jpg
    75,6 KB · Görüntüleme: 25
Madem etkili değil neden onu öneriyorlar ki yani zaten karşındaki kişi yıpranmış yeterince bide zaman kaybı olacak tedaviyi niye yapıyorlar çok zormuş bu işler 🤦 bekarken gebelik tek seferde olur sanıyordum şimdi kafayı yemek üzereyim 🤦😂
Ah o saflik hepimizde vardi. Hemen korunmayi birakinca gebelik tamam saniyorduk ama oyle degilmis. Ha tabi var oyle sanslilar ama bize o sans pek ugramamis gibi duruyor.
Insallah hic gerek kalmadan hamile kaliriz hepimiz de

Ah o saflik hepimizde vardi. Hemen korunmayi birakinca gebelik tamam saniyorduk ama oyle degilmis. Ha tabi var oyle sanslilar ama bize o sans pek ugramamis gibi duruyor.
Insallah hic gerek kalmadan hamile kaliriz hepimiz de
İnşallah ya rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bilmiyorum ben geçen ay hatırlarsanız sürekli yazıyodum çok sancım oldu oturamıyodum rahminin içine kadar zonkluyodu letuda yaşamadım hiç böyle bişe hatta o belirtileri hamilelik sandım bu ay o kadar rahatım ki acaba hamilemiyim gibi düşüneceğim Bi belirtim yok kafam rahat normal ilerliyorum klomen bence iyi bi ilaç deil
Olabilir canim bu tip ilaclar genelde zaten kist falan yapiyor. Valla benimde modum düşük kanamam kesilmisti guya yeniden basladi kürtaj sonrasi. Benimde moralim yerlerde

Back