- 4 Kasım 2019
- 1.769
- 2.837
- 133
Benim de 3,4 çıkmıştı ilaç başladık, her ay baktır mutlaka dedi. Allah’tan çözümü olan bir şey basit bir ilaç3,08 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 3,4 çıkmıştı ilaç başladık, her ay baktır mutlaka dedi. Allah’tan çözümü olan bir şey basit bir ilaç3,08 çıktı
Tabiki yani ileri yaslari gereksiz diken istune soktular bu testlerleHemde ne korkmak. Gebelikten asla tat almiyorum sirf bu nedenle. Hatta pisman oldum desem abartmis olmak istemiyorum ama kabuslar gormeye basladim. Ne riskmis ya ne yapayim atanana kadar dogu gorevi bitene kadar geldik bu yasa . Ben istemezmiyim erkenden cocuk yapayim
Allah’ın izniyle bir şey olmayacak benimde sürekli geliyor kahve lekelerim olabiliyormuş. Güzel iyi şeylere yoralımGünaydın herkese dün 9+0 da yine kanamayla yeni haftamı açtım..peceteye gelen kanama oldu kahveye döndü yine ama ben telaştan bu sabah doktoruma gittim hemen bebiş iyi çook şükür, bense ruhsal olarak güçlü kalmakta çok zorlanıyorum çünkü önceden kayıplarım var
Fetal doppler alacagim sanirim iyi bir marka yok sanki ama internette gözüme çarpan
Benimde 2.95 tsh sorun yok dedi doktorum.İlaç mi verdi benimde öyle yüksek ama haşimato değil takip edelim sadece dedi
Benim annem 40 yaşında doğurdu 10 yaşında erkek kardeşim var benim bencede Allah eğer ona can verdiyse yaşayacak zaten. Korkmayalım kalbimiz ferah gidelim.Tabiki yani ileri yaslari gereksiz diken istune soktular bu testlerle
Dedigim gibi cevremde 38-40 yas arasi dogum yapan insanlar var ve cok sukur hicbirinin cocugunda saglik sorunu yok hatta şuan genelde ikinci cocuk ozellikle hep 35 üstü
Yani bilemiorm bu testleri bukadr one surup insanlari korkutmak ne kdr mantikli
Tabiki riskler bir tik daha artablir ama dusuk riskleri sekerden dolayi erken dogm tansion riski gbi syler yani bilemedim diger turlu durumlara sebep olduğunu dusunmuorm Allahin izniyle
Bende 4 sagliksiz gebelik yasadim 9 senem gecti genclikte vermedi Rabbim simdi verdi onun bildigine baskasi karisamaz bu zamani nasip etti cok sukur.
Ben artik takmicam bu konuyu ve yaptirmicamda vazgectim. Allah buyuktur
Aynen oyle cevremde dedgm gibi cok var bizim ailede genelde gec evlrniyor :)Benim annem 40 yaşında doğurdu 10 yaşında erkek kardeşim var benim bencede Allah eğer ona can verdiyse yaşayacak zaten. Korkmayalım kalbimiz ferah gidelim.
Cnm benim tsh 2.75 dr iki bucuk hatta ikinin altinda isteriz dedi 25 lik ilac kullaniyorumBenimde 2.95 tsh sorun yok dedi doktorum.
Valla her doktor farklı herhalde 3.56 benimdeCnm benim tsh 2.75 dr iki bucuk hatta ikinin altinda isteriz dedi 25 lik ilac kullaniyorum
Günde 2 fincanı geçmemek şartıyla içebilirsin. Ben ilk gebeliğimde 3 kere grip oldum malesef. Hatta son grip 39. Hafta falandı günde 2-3 fincan ıhlamur içtim. Sabah erken güne başladığım için 8-9 gibi içiyordum, akşama doğru 1 fincan daha ve yatmadan son fincan. Zencefil de koyuyordum içineYa aslında ben de hamileyken içilebilen tek bitki ihlamur diye biliyorum. Yine de bu hamileligimde temkinliyim herseye karşı olduğu gibi ihlamura karşı da.
Zencefil çayi da içebilirsiniz buarada hastalık sırasında, mide bulantıma da iyi geliyor benim. Birkaç parça taze zencefili 2-3 dk suda kaynatıo sonra biraz limon sıkıp içiyorum.
İlac vermistir herhalde bu cok yuksek kesin kullanmalisin bilgin olsunValla her doktor farklı herhalde 3.56 benimde
Vallahi nodul var mı diye baktı canım ultrasondan hasımato olmadığı sürece sorun yok dedi ama sürekli bakalım dedi bir önceki hamileliğimde de araştırma hastanesindeki doktor benzer bir şey demişti ama tekrar bi sorarımİlac vermistir herhalde bu cok yuksek kesin kullanmalisin bilgin olsun
Kadin dogumlr pek onemsemior ama dahiliyeye gidin
Ben endokrin takipliym hamile değilken bile 3 ciktigi icin hamilelk dusunuorm demstm yarm ilac vermisti
Bunlar çok yüksek tsh lar değil. Benim arkadaşımın 6 ydı o zaman ilaç başlanıldı.Vallahi nodul var mı diye baktı canım ultrasondan hasımato olmadığı sürece sorun yok dedi ama sürekli bakalım dedi bir önceki hamileliğimde de araştırma hastanesindeki doktor benzer bir şey demişti ama tekrar bi sorarım
Valla suana kadar en az bes dr a gitmisimdir en az hepsi aynini dior en fazla 2.5 olmali diyeVallahi nodul var mı diye baktı canım ultrasondan hasımato olmadığı sürece sorun yok dedi ama sürekli bakalım dedi bir önceki hamileliğimde de araştırma hastanesindeki doktor benzer bir şey demişti ama tekrar bi sorarım
Valla insallah sorun çıkarmaz birde tsh ile uğraşmayalımBunlar çok yüksek tsh lar değil. Benim arkadaşımın 6 ydı o zaman ilaç başlanıldı
Tekrar kan verip değere göre farklı bi dr de danışırım canım sağolValla suana kadar en az bes dr a gitmisimdir en az hepsi aynini dior en fazla 2.5 olmali diye
Bende nodul vr zten eskiden ondn vermişti ama onceki hamilelgmde yoktu yinede vermisti, noduldede veriliyor
Ve arastirin cogu dr bu görüşte
Tabi bazi drlr farkli goruste oluyor ama çoğunluğa uymakta fayda var.
Tshla ilgili bilginiz doğru. Hastanelerin belki referans değerleri farklıdır o sebeple bir şey dememişlerdir. Ancak 2.5 altıdır istenen. Hem gebelik isterken hem gebeyken.Valla suana kadar en az bes dr a gitmisimdir en az hepsi aynini dior en fazla 2.5 olmali diye
Bende nodul vr zten eskiden ondn vermişti ama onceki hamilelgmde yoktu yinede vermisti, noduldede veriliyor
Ve arastirin cogu dr bu görüşte
Tabi bazi drlr farkli goruste oluyor ama çoğunluğa uymakta fayda var.
Benim doktorum 2,5 altında olmalı gebelikte demiştiBenimde 2.95 tsh sorun yok dedi doktorum.
Ağrılar çok şiddetli olmadıkça olabilir demişti doktorum, kanama lekelenme eşlik ediyorsa önemli tabi onun dışında ağrı olabiliyorKızlar 10+5im adet sancısı gibi bişey hissediyorum yaklaşık 1 saattir neden olur sizce