• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Hemde ne korkmak. Gebelikten asla tat almiyorum sirf bu nedenle. Hatta pisman oldum desem abartmis olmak istemiyorum ama kabuslar gormeye basladim. Ne riskmis ya ne yapayim atanana kadar dogu gorevi bitene kadar geldik bu yasa . Ben istemezmiyim erkenden cocuk yapayim :(
Tabiki yani ileri yaslari gereksiz diken istune soktular bu testlerle
Dedigim gibi cevremde 38-40 yas arasi dogum yapan insanlar var ve cok sukur hicbirinin cocugunda saglik sorunu yok hatta şuan genelde ikinci cocuk ozellikle hep 35 üstü
Yani bilemiorm bu testleri bukadr one surup insanlari korkutmak ne kdr mantikli
Tabiki riskler bir tik daha artablir ama dusuk riskleri sekerden dolayi erken dogm tansion riski gbi syler yani bilemedim diger turlu durumlara sebep olduğunu dusunmuorm Allahin izniyle
Bende 4 sagliksiz gebelik yasadim 9 senem gecti genclikte vermedi Rabbim simdi verdi onun bildigine baskasi karisamaz bu zamani nasip etti cok sukur.
Ben artik takmicam bu konuyu ve yaptirmicamda vazgectim. Allah buyuktur

Günaydın herkese dün 9+0 da yine kanamayla yeni haftamı açtım..peceteye gelen kanama oldu kahveye döndü yine ama ben telaştan bu sabah doktoruma gittim hemen bebiş iyi çook şükür, bense ruhsal olarak güçlü kalmakta çok zorlanıyorum çünkü önceden kayıplarım var

Fetal doppler alacagim sanirim iyi bir marka yok sanki ama internette gözüme çarpan
Allah’ın izniyle bir şey olmayacak benimde sürekli geliyor kahve lekelerim olabiliyormuş. Güzel iyi şeylere yoralım 🤲🏻🤍

Tabiki yani ileri yaslari gereksiz diken istune soktular bu testlerle
Dedigim gibi cevremde 38-40 yas arasi dogum yapan insanlar var ve cok sukur hicbirinin cocugunda saglik sorunu yok hatta şuan genelde ikinci cocuk ozellikle hep 35 üstü
Yani bilemiorm bu testleri bukadr one surup insanlari korkutmak ne kdr mantikli
Tabiki riskler bir tik daha artablir ama dusuk riskleri sekerden dolayi erken dogm tansion riski gbi syler yani bilemedim diger turlu durumlara sebep olduğunu dusunmuorm Allahin izniyle
Bende 4 sagliksiz gebelik yasadim 9 senem gecti genclikte vermedi Rabbim simdi verdi onun bildigine baskasi karisamaz bu zamani nasip etti cok sukur.
Ben artik takmicam bu konuyu ve yaptirmicamda vazgectim. Allah buyuktur
Benim annem 40 yaşında doğurdu 10 yaşında erkek kardeşim var benim ☺️ bencede Allah eğer ona can verdiyse yaşayacak zaten. Korkmayalım kalbimiz ferah gidelim.

Benim annem 40 yaşında doğurdu 10 yaşında erkek kardeşim var benim ☺️ bencede Allah eğer ona can verdiyse yaşayacak zaten. Korkmayalım kalbimiz ferah gidelim.
Aynen oyle cevremde dedgm gibi cok var bizim ailede genelde gec evlrniyor :)
Rabbim erkenden vermedi simdi verdi olmasi bizim elimizde degil
Rabbimden iyi kimse bilemez insallah saglikli olacaklar Allahin izniyle
Misal Benim kuzenim 38-40 da iki cocuk yapti arada birde dusugu var cocuklridw gayet saglikli

Ya aslında ben de hamileyken içilebilen tek bitki ihlamur diye biliyorum. Yine de bu hamileligimde temkinliyim herseye karşı olduğu gibi ihlamura karşı da.
Zencefil çayi da içebilirsiniz buarada hastalık sırasında, mide bulantıma da iyi geliyor benim. Birkaç parça taze zencefili 2-3 dk suda kaynatıo sonra biraz limon sıkıp içiyorum.
Günde 2 fincanı geçmemek şartıyla içebilirsin. Ben ilk gebeliğimde 3 kere grip oldum malesef. Hatta son grip 39. Hafta falandı :( günde 2-3 fincan ıhlamur içtim. Sabah erken güne başladığım için 8-9 gibi içiyordum, akşama doğru 1 fincan daha ve yatmadan son fincan. Zencefil de koyuyordum içine

Valla her doktor farklı herhalde 3.56 benimde
İlac vermistir herhalde bu cok yuksek kesin kullanmalisin bilgin olsun
Kadin dogumlr pek onemsemior ama dahiliyeye gidin
Ben endokrin takipliym hamile değilken bile 3 ciktigi icin hamilelk dusunuorm demstm yarm ilac vermisti

İlac vermistir herhalde bu cok yuksek kesin kullanmalisin bilgin olsun
Kadin dogumlr pek onemsemior ama dahiliyeye gidin
Ben endokrin takipliym hamile değilken bile 3 ciktigi icin hamilelk dusunuorm demstm yarm ilac vermisti
Vallahi nodul var mı diye baktı canım ultrasondan hasımato olmadığı sürece sorun yok dedi ama sürekli bakalım dedi bir önceki hamileliğimde de araştırma hastanesindeki doktor benzer bir şey demişti ama tekrar bi sorarım

Vallahi nodul var mı diye baktı canım ultrasondan hasımato olmadığı sürece sorun yok dedi ama sürekli bakalım dedi bir önceki hamileliğimde de araştırma hastanesindeki doktor benzer bir şey demişti ama tekrar bi sorarım
Bunlar çok yüksek tsh lar değil. Benim arkadaşımın 6 ydı o zaman ilaç başlanıldı.

Valla suana kadar en az bes dr a gitmisimdir en az hepsi aynini dior en fazla 2.5 olmali diye
Bende nodul vr zten eskiden ondn vermişti ama onceki hamilelgmde yoktu yinede vermisti, noduldede veriliyor
Ve arastirin cogu dr bu görüşte
Tabi bazi drlr farkli goruste oluyor ama çoğunluğa uymakta fayda var.

Valla suana kadar en az bes dr a gitmisimdir en az hepsi aynini dior en fazla 2.5 olmali diye
Bende nodul vr zten eskiden ondn vermişti ama onceki hamilelgmde yoktu yinede vermisti, noduldede veriliyor
Tekrar kan verip değere göre farklı bi dr de danışırım canım sağol

Kızlar 10+5im adet sancısı gibi bişey hissediyorum yaklaşık 1 saattir neden olur sizce

Tshla ilgili bilginiz doğru. Hastanelerin belki referans değerleri farklıdır o sebeple bir şey dememişlerdir. Ancak 2.5 altıdır istenen. Hem gebelik isterken hem gebeyken.

Back