Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87
Selamlar geçmiş olsun, ben de cuma günü o şekilde rahatsızlandım hiçbişey yapamadım tabi ki, çorba ılık şeyler ile yumuşatmaya çalıştım. Çok fazla öksürüğüm var göğsüme indi yani acıyı hissediorum hala ama daha iyiyim bebeğe birşey olmaz korkma ilk hamilelik 8 aylık korona geçirdim ağır şekilde ilaçsız, gayet sağlıklı dünyaya geldi , allah a emanetler

Reactions: Hyl
AngelHeart canim nasil oldun iyi misin bebis nasil kanama durdu mu
Canım sorduğun için çok teşekkür ederim. Ayrıca dualarınız için de Allah razı olsun. Rabbım sağlıkla kavuştursun yavrularimiza inşallah. Kanamam durdu canım. Kahverengi akinti geliyor biraz. Hastaneden çıktım öğlen. 10 gün iğnem olacak. Bir de perinatoloji doktoru buldum. Kısmet ise yarın ona gidicem. Sık kanama oldugh için doktorum perinataloga yönlendirdi. İnşallah güzel şeyler duyarım yarın. Bu arada cinsiyetini gösterdi. Oğlum iyi sukur canım. Ama işte kanama alanı var fakat onun kesesinde değil sukkur. O da kaybolur gider inşallah. Ve bebek te yukari çıkar inşallah. Yarın doktora sorucam hepsini inşallah,

Çok teşekkür ederim, sizede geçmiş olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun ve acil şifalar versin inşallah

Çok geçmiş olsun canım bir an evvel toparlayıp taburcu olursun inşallah

Bayadır giremedim evde tadilat işleri vesaire mahvoldum bugun deliksiz uyudum gündüz gözümü açamadım gece niye öyle uyuyamıyorum bilmiyorum.Hasta olan arkadaşlara acil sifalar diliyorum bol sıvı tüketip dinlenicez bogaz icin imumax bogaz spreyi kullandım ben gebelikte kullanılabilir dogal biseymis bir de mesir macu yiyorum iyi geliyor boğazıma.

Oh cok sukur canim yarinda guncelle bizleri
Sen kendini dusun bebiste bisey yokmus zaten sen iyi olursan oglunda iyi olur
Cinsiyetini de gostermis oyy yerim ben onu

Mesir macunu cok baharatli ve sekerli bence tercihin disinda tut canim
İhlamur ic daha iyi

Mesir macunu cok baharatli ve sekerli bence tercihin disinda tut canim
İhlamur ic daha iyi
Cok hasta oldum ben bu hamilelikte hep öyle atlattim ve öyle sekerli seyler yedim ki canım masum kalır macun simdi paketli gida ve sekeri bıraktım sadece bunu yiyorum boğazım ağrıdiginda normal zamanda tüketmiyorum zaten

AngelHeart canim nasil oldun iyi misin bebis nasil kanama durdu mu
Canım sorduğun için çok teşekkür ederim. Ayrıca dualarınız için de Allah razı olsun. Rabbım sağlıkla kavuştursun yavrularimiza inşallah. Kanamam durdu canım. Kahverengi akinti geliyor biraz. Hastaneden çıktım öğlen. 10 gün iğnem olacak. Bir de perinatoloji doktoru buldum. Kısmet ise yarın ona gidicem. Sık kanama oldugh için doktorum perinataloga yönlendirdi. İnşallah güzel şeyler duyarım yarın. Bu arada cinsiyetini gösterdi. Oğlum iyi sukur canım. Ama işte kanama alanı var fakat onun kesesinde değil sukkur. O da kaybolur gider inşallah. Ve bebek te yukari çıkar inşallah. Yarın doktora sorucam hepsini inşallah,
Oh cok sukur canim yarinda guncelle bizleri
Sen kendini dusun bebiste bisey yokmus zaten sen iyi olursan oglunda iyi olur
Cinsiyetini de gostermis oyy yerim ben onu
tamam canım yarın da söylerim. İnşallah güzel şeyler duyarım. babas vardı ona gösterdi. Bana Naz yaptı.

Geçmiş olsun, influenza zor bir şey, Allah şifa versin ama ilacın hamilelikte kullanılabiliyor olmasına sevindim, hızlı atlatırsınız inşaallah.

Arkadaşımın bebeğinde böbrek rahatsızlığı olduğu hamileyken detaylı ultrasonla tespit edildi ve doğumdan önce daha ameliyatın bilgisi verildi üzerinde detaylı konuşuldu, doğumdan çok kısa bir süre sonra da bebeği ameliyat oldu. Böyle bir hastalığı olduğunu doğumdan sonra farketmek uzun bir süreç olabiliyor, belki aylar sonra anlaşılacak bir mevzu ve o sırada daha büyük hasarlar verebilir bebeğe. Bize verilmiş böyle bir imkan varken geri durmamak lazım bence.

Buna bende katılıyorum benimde yiğenimin detaylı ultrasonunda kalp damarları ters çıkmıştı ve doğar doğmaz ameliyat olması gereken bir konuydu biz böyle bir ameliyatta başarılı bir doktoru bu süreçte bulduk ve doğduktan sonra 15 günlükken ameliyat oldu şuan gayet sağlıklı. Bence önemli bir konu araştırma hastaneleri de benim bildiğim kadarıyla detaylı ultrasonu güzel yapıyor illa özelde olmaya gerekte yok

Ben de seyi anlamadim dun benden uclu tarama icin kan alindi ama ben uclu taramaya degil detayli ulturasona girmek istiyorum ve suan uclu tarama icin sira yok devlette
Ulturasonda ki hemsire uclu tarama icin erken donemin 17.haftadasin dedi
Uclu tarama zaten 20.haftaya kadar yapilip ardindan detayli ulturason yapilmiyor mu?

Kızlar selam umarım herkes iyidir. Detaylı ultrason için randevu oluşturan var mı ? Ben 17. Haftadayım bugün randevu için yazdım doktoruma galiba 18-23 haftalar arası yapılıyor. Devlette veya özelde detaylı ultrasona ne kadar ödüyorsunuz bilginiz var mı ?

Ben dun gittim maalesef ocak ayi sirasi doluymus subatta acilmamis bi tane ozel hastaneye sordum 4bin dedi fakulte cok uzak ona gider miyim muamma ona da sira bulmak zor
Butun ozel hastanelerden fiyat alip oyle karar veremeyi dusundum cunku subat icin sira acilir ve yine dolarsa acikta kalcam uclu tarama degilde bu detayliyi yaptirmayi dusunuyordum zaman gecmeden yaptirmak gerek galiba
Kafam karisti cok

Merhaba ben de 16+4 um. Özele gidiyorum Bursada hayat hastanesi detaylı ultrason için dokta 15 Şubata randevu verdi geçtiğimiz cumartesi 3200 civarı bı ücret ödeyeceğiz 21+6 haftalık olucam nasipse detaylıca gittigimde. 24.haftaya kadar yapiliyor diye biliyorum bende

Kızlar e bebekte phlips ürünlerşnde indirim var bilginiz olsun. Bir de emzik alacağım avent. Ek olarak şuan biberon ve alıştırma bardağı da alayım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…