Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    100
Kız çocuğu büyütmedim bilmiyorum ama erkek annesi olmakta çok çok güzel birşey benim oğlan 6 yaşında gittikçe bir başka seviyor sanki

tatlı annisler günaydın nasılsınız? ben 19+1 deyim bugün uyanınca karnım gözüme bi küçük geldi. daha haftaya gideceğim doktora 3 haftadır gitmedim. hareketlerini de hissediyor muyum(genel olarak yani) anlayamadım panik oldum. ağrım kanamam yok ama normaldir dimi ya? tecrübeli olan kıslar yazabilir misiniz

yaa 4 kilo ile doğuma gitmek , maşallah
ben şimdiden 3 kilo aldım.

günaydnnn
normaldir canım içini karartma. karnın küçük, büyük ona bakma. benim ilk hamileliğimde suyum fazlaydı kocaman karnım vardı. kızım 2950 doğmuştu. yani karnın büyük olmuş küçük olmuş bebekle ilgili değil
ilk hamileliklerde zaten hemen belli olmuyor

Bu arada gözünüz aydın temiz çıkmış sizin adınıza çok sevindim inşallah benimde temiz çıkar , çok uzun süre beklediniz mi sonuç ne zaman çıkar
Günaydın 12. Haftada ikili tarama yaptırdım risk çıkınca 14. Haftada fetal yaptırdım yaşım 37 yaklaşık 2 hafta sürdü ama sanırım süre firmaya göre değişir.

Günaydın 12. Haftada ikili tarama yaptırdım risk çıkınca 14. Haftada fetal yaptırdım yaşım 37 yaklaşık 2 hafta sürdü ama sanırım süre firmaya göre değişir.
Günaydın çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için ikili tarama testi yaştan dolayı yüksek çıkıyor sanırım ben 33 yaşımdayken de yüksek çıkmıştı o şimdi 35 yaşındayım biliyorum yine yüksek çıkacak ama önemli olan Fetal DNA diye düşünüyorum.inşallah bende güzel haber alırım vakti gelince

ay sağol canım haklısın. herkes hareketleri hissediyor mu ya

Bu arada gözünüz aydın temiz çıkmış sizin adınıza çok sevindim inşallah benimde temiz çıkar , çok uzun süre beklediniz mi sonuç ne zaman çıkar
10 iş günü içinde çıkıyor canım. ben perşembe vermiştim kanı ankaraya gönderildiği için uzun sürdü ama tam 1 hafta sonra çıktı
inşallah tertemiz çıkar

10 iş günü içinde çıkıyor canım. ben perşembe vermiştim kanı ankaraya gönderildiği için uzun sürdü ama tam 1 hafta sonra çıktı
inşallah tertemiz çıkar
İnşallah temiz çıkar hepimizin canım bu süreçler zor biliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Günaydın.. dün fotoğrafını atmıştım 3. Gebeliğim karnım yok. Ama normal bir iki ay sonra belli olacak çünkü daha bebeklerimiz de çok küçük artık büyümeye başlayacaklar.. panik olma ilk gebeliğin daha hissetmemen de çok normal

benim karnım kaşınmaya başladı krem yağ vs. kullanıyor musunuz? kantaron yağı diye okudum ama çok ağır olmaz mı bilemedim. Göğsüm de beyaz beyaz soyulmaya başladı bunu yaşayan var mııı

bunlar bende de oluyor, hindistan cevizi yağı kullanıyorum henüz çatlamadım (gerçi karnım da pek büyük değil) kaşıntıya iyi geliyor mu gelmiyor mu bilmiyorum. ben de beyaz beyaz soyuluyorum bu neden oluyor acaba?

Benim bir ara karnım kaşınıyordu vazelin sürdüm geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…