Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115
Aynn haklısınız bınalar saglam degıl denetım cok onemlı 50 bınden fazla ınsan öldü aslında ders cıkarılması lazım.bıle bıle deprem ulkesıyız yanı

Etkilenme ama dediğin gibi iyi beslen. Herkes farklı benimde hiç yok kim der bana 5 aylık hamile diye ama bebeğim iyi durumda dün kontroldeydim.. bence normal zaten 2 ay sonra kimsenin böyle derdi olmayacak kocaman olur göbeğimiz

Eklentiler

• IMG_7260.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 54
Hayırlı olsun sağlıkla doğum gerçekleşir inşallah

Sen en son kız demiştin sanki yine mi değişti sağlıkla gelsin paşa
İlk doktor erkek sonraki doktor kız dedi.
Sonra ben tekrar doktora gittim doktor kordonda olabilir ama büyük ihtimal erkek dedi. Valla maviler yeşiller dolu bir alisveris yaptım artık değişmez diye düşünüyorum paşamı bekliyorum sağlıkla

A
aaa Bir tane daha bebişin mi var

Aaaaa araları azmış sen sezeryan mı olacaksın peki 1 sene arayla
Ay ben bilerek peş peşe büyüteyim işe öyle döneyim istedim
Vajinal doğum yaptım 2 kez büyük oğlum 10 yaşında. Umarım bir sıkıntı olmazsa yine vajinal doğururum.
Sen ne istiyorsun, ne düşünüyorsun?

Ben sezeryan düşünüyorum benim de abimle aramda 1 yaş var kardeşimle 10 yaş var. Gerçekten güzel bi bağ oluyor az yaş farkı anne için zor olsa da kuzenimin de 1 yaş var bebeleri arasında ilk zamanlar küçüğü büyükten koruyorlardı şimdi de büyüğü küçükten koruyorlar.

Yaa ne tatlı İlk oğlum çok yalnız kaldı pişman oldum bunlar böyle oynayarak büyüsünler istedim inşallah bir sıkıntı olmazsa güzel olur

İstanbul da bizimkiler yok iyiki eşimin tarafı vardı bizim ev pek sağlam değil depremi kötü hissettik ama ister istemez çok korktum oğlum korkup ağlayınca şimdi eve geldik herkese çok geçmiş olsun

Ben fetal DNA testi yaptırdım genetik rahatsızlık kromozom fazlalığı yada herhangi bir sorun varsa ortaya çıkıyor doktorum bize sonucun yüzde 99 doğru olacağını söyledi. Şükür bizim sonuç temiz çıktı. Amniyosentez cesaret edemedim sonuçta az da olsa riski var

Peki ikili tarama testi yaptırdınız mı öncesinde ?
Fetal DNA yı kaçıncı haftada yaptırdınız bide yaşınız kaç?

Bu arada gözünüz aydın temiz çıkmış sizin adınıza çok sevindim inşallah benimde temiz çıkar , çok uzun süre beklediniz mi sonuç ne zaman çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…