- 12 Mart 2025
- 73
- 22
- 3
- 24
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benimde öyle bazen sızlıyor bazen gıdıklanıyor kolay değil emzirmek ve karnıma ayaklarını bastırıyor.. bu beni korkutuyor ama emzirmeyi de kesemem ona haksızlık gibi olur bilmiyorum böyle idare ediyorumYa ben emzirirken göğüs ucum hassaslaşmaya ve rahatsız olmaya başladım emzirmekten soğudum resmen bu gebelikten kaynaklı mı sizde nasıl
Merhaba ıyı olmaya calısıyorum bn kendı adımatatlı annisler günaydın nasılsınız? ben 19+1 deyim bugün uyanınca karnım gözüme bi küçük geldi. daha haftaya gideceğim doktora 3 haftadır gitmedim. hareketlerini de hissediyor muyum(genel olarak yani) anlayamadım panik oldum. ağrım kanamam yok ama normaldir dimi ya? tecrübeli olan kıslar yazabilir misiniz
Yani böyle hissetmemiz sebebi gebelik mi ? Yoksa zaten ay ilerleyince böyle oluyor mu onu anlayamadım gerçekten aşırı rahatsız oluyorum sırf bu yüzden gece emzirmeyi kestimEvet benimde öyle bazen sızlıyor bazen gıdıklanıyor kolay değil emzirmek ve karnıma ayaklarını bastırıyor.. bu beni korkutuyor ama emzirmeyi de kesemem ona haksızlık gibi olur bilmiyorum böyle idare ediyorum
Geceyi nasıl kestin istemiyor mu ağlamıyor mu? Benimki gece sürekli memedeYani böyle hissetmemiz sebebi gebelik mi ? Yoksa zaten ay ilerleyince böyle oluyor mu onu anlayamadım gerçekten aşırı rahatsız oluyorum sırf bu yüzden gece emzirmeyi kestimgündüzleri de sabrediyorum işte .. ama geçer mi acaba 1 ay sonra falan hormonlardan mı düzelir mi ki
deri gerildiği için falan sanırım.. hindistan cevizi yağı hiç duymadım etkili demek ki..bunlar bende de oluyor, hindistan cevizi yağı kullanıyorum henüz çatlamadım (gerçi karnım da pek büyük değil) kaşıntıya iyi geliyor mu gelmiyor mu bilmiyorum. ben de beyaz beyaz soyuluyorum bu neden oluyor acaba?
vazelin petrokimya ürünü olduğu için onu kullanmam sanırım benBenim bir ara karnım kaşınıyordu vazelin sürdüm geçti
Pardon 20+6Bu da benim göbüşüm normalde dar giyinmem arada farkı görmek için böyle giyindim20+5
![]()
deodorant değil ama ben siveno roll on aldım. temiz içerikli diorlarKızlar deodorant almam lazım hangisini kullanıyorsunuz ne alayım sizce?
kaşınma için bepanthol de kullanabilirsin. ben badger aldım. bazen bepanthol bazen badger sürüyorumbenim karnım kaşınmaya başladıkrem yağ vs. kullanıyor musunuz? kantaron yağı diye okudum ama çok ağır olmaz mı bilemedim. Göğsüm de beyaz beyaz soyulmaya başladı bunu yaşayan var mııı
Aynı benim gibi olmuşsunuz bana da 12.haftada erkek dedi bi doktor 16.haftada erkek dedi başka doktor 17.haftada kız dedi başka bi doktor14 16 18 haftalarsırasıyla şimdi de 10 gün sonra detayliya gireceğim ama ben alışverişlerimi yaptım erkek olacak gibi![]()
Zaten akşam babası da uyutuyordu uyandığında uyuyordu tekrar ordan alışık biraz memesizde uyuyabilmeye ama gece 1 de falan bir ağlayıp beni istiyordu emesi geliyordu sonra bi akşam uyuturken meme diye ağladı bende yatakta izin vermedim hayır uyuycaz dedim su verdim pış pış yaptım sonra uyanınca yine aynı uyuttum 3 dk ağlıyor sonra en son suyunu içip yatıyor yatağa artık anladığı için baktım uyumaya devam ediyor o gece hep aynı yaptım 4 gecedir öyle Şuan sürekli mem mem diyo uyanıp ama su veriyorum ve meme açmayacağım anlayınca vazgeçip uyuyor zaten süt değil ki meme emzik oldu yani biraz diş dönemi ondan daha huzursuz bi ara çok daha iyiydi hiç meme aramadan uyuyordu yanımda dişi çıktıkta sonra şimdi yine diş geliyorGeceyi nasıl kestin istemiyor mu ağlamıyor mu? Benimki gece sürekli memedebence hormonlardan geçer mi bilmiyorum artacak gibi duruyor ama
Korkutma kendini canım benim kız da birgün hiç durmuyor iki gün hiç oynamıyor korkup doktoru darladım yine bebek küçük olduğı için plasentanın arkasına önüne istediği yere dönebiliyormuş sırtı dönük olursa hissedilmiyormuş öyle dedi. Benimde akşama doğru karnım fena çıkıyor sabah dümdüztatlı annisler günaydın nasılsınız? ben 19+1 deyim bugün uyanınca karnım gözüme bi küçük geldi. daha haftaya gideceğim doktora 3 haftadır gitmedim. hareketlerini de hissediyor muyum(genel olarak yani) anlayamadım panik oldum. ağrım kanamam yok ama normaldir dimi ya? tecrübeli olan kıslar yazabilir misiniz
Ya ne güzel. Benimki ağlamaktan nefes alamıyor tuvalete gitsem bileZaten akşam babası da uyutuyordu uyandığında uyuyordu tekrar ordan alışık biraz memesizde uyuyabilmeye ama gece 1 de falan bir ağlayıp beni istiyordu emesi geliyordu sonra bi akşam uyuturken meme diye ağladı bende yatakta izin vermedim hayır uyuycaz dedim su verdim pış pış yaptım sonra uyanınca yine aynı uyuttum 3 dk ağlıyor sonra en son suyunu içip yatıyor yatağa artık anladığı için baktım uyumaya devam ediyor o gece hep aynı yaptım 4 gecedir öyle Şuan sürekli mem mem diyo uyanıp ama su veriyorum ve meme açmayacağım anlayınca vazgeçip uyuyor zaten süt değil ki meme emzik oldu yani biraz diş dönemi ondan daha huzursuz bi ara çok daha iyiydi hiç meme aramadan uyuyordu yanımda dişi çıktıkta sonra şimdi yine diş geliyor
Ayrıntılıda da kız çıkarsa yavrum kusura bakmasın birkaç ay mavi yeşil zurafalar giyecekAynı benim gibi olmuşsunuz bana da 12.haftada erkek dedi bi doktor 16.haftada erkek dedi başka doktor 17.haftada kız dedi başka bi doktoremin olamadım ben öle duruyorum ayrıntılıya kaldı artık
Perinatoloji yani riskli gebelikten alacaksın canım yeşil alan açmakta bu bölüm özel alan olduğu için sevk etmek demek. Özelden alacaksan direk alabilirsin zatenKızlar size birşey sormak istiyorum benim yaşadığım şehirde detaylı ultrasyon yok ankaraya gıtcem fakat hangi bölüme randevu alcam birde doktorum bana sana yeşil alan açıyorum dedi bilginiz varsa paylaşırmısınız benle
Çok teşekkür ederim canım napcağımı bilemedimPerinatoloji yani riskli gebelikten alacaksın canım yeşil alan açmakta bu bölüm özel alan olduğu için sevk etmek demek. Özelden alacaksan direk alabilirsin zaten
İyi bir hastane olacaksa devlete de gidebilirsin onlar daha tecrübeli oluyorÇok teşekkür ederim canım napcağımı bilemedim![]()
Ankara bilkent hastanesi baya iyiymiş herhalde oraya gitmeyi düşünüyorum inşallah ☺İyi bir hastane olacaksa devlete de gidebilirsin onlar daha tecrübeli oluyor
YAA SEVİNDİM RAHATLADIMMGünaydın.. dün fotoğrafını atmıştım 3. Gebeliğim karnım yok. Ama normal bir iki ay sonra belli olacak çünkü daha bebeklerimiz de çok küçük artık büyümeye başlayacaklar.. panik olma ilk gebeliğin daha hissetmemen de çok normal
YAAA ALLAHIM NASİPP ETTT :d KOCAM HİSSETMESE DE OLUR BEN HİSSEDEYİM YETER :dben bugün 18+0'ım, 4 5 gündür minik minik hareketler hissediyorum hatta dün eşim elini karnına koyduğunda hareketi aynı anda hissettik![]()
AY O ULTRASON DÖNEMLERİ GELMEK BİLMİYOR. ÇILDIRCAM 1 AY NEDİR :dBizim oğlanda hala tık yokyarin detayli ultrasonum var bir an önce gitsem de gorsem diye bekliyorum, taktım kafayaa
![]()
YAa 20 YE AZ KALDI KIPIRDASIN HİÇ DURMASIN UYUYAMAYIM İSTİYORUM :d YETER Kİ HİSSEDEYİMMerhaba ıyı olmaya calısıyorum bn kendı adımaılk gebelıgınse hareketlerını hemen hısstmemen normal ben ilk gebelıgımde 20 haftalıkken hafıf hafıf hısstmeye baslamıstım.yogun agrı ve kanama yoksa korkma.dun ebe randevum vardı gıttım yogun agrın yada kanaman olursa hemen acile gıt dedı.bıde bebek hareketlerını hıssdıyormusun dıye sordu gırer gırmez.
HAHAHA BEN DE DOKTORA YAZCAKTIM SABAH O SEVİYE OLDUM BENİM DE SABAH DÜZ AKŞAM 8 AYLIK GİBİ HDHSJD AŞIRI GAZ OLUYOR YA SON GÜNLERDEKorkutma kendini canım benim kız da birgün hiç durmuyor iki gün hiç oynamıyor korkup doktoru darladım yine bebek küçük olduğı için plasentanın arkasına önüne istediği yere dönebiliyormuş sırtı dönük olursa hissedilmiyormuş öyle dedi. Benimde akşama doğru karnım fena çıkıyor sabah dümdüzgazdan dolayı değişiyor