en tatlış zamanlar ultrasonda çok net görüyoruz Nts kalp atışları pıt pıt insanın içi kıpır kıpır oluyor. Zamanında sağlıklı alırız inşallah kucaklarımızaSağol canım. Bakalım yarın görcem ben de sistem nasıl ilerliyor.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en tatlış zamanlar ultrasonda çok net görüyoruz Nts kalp atışları pıt pıt insanın içi kıpır kıpır oluyor. Zamanında sağlıklı alırız inşallah kucaklarımızaSağol canım. Bakalım yarın görcem ben de sistem nasıl ilerliyor.![]()
Ayrıntılı ultrasyona girdiysen gerek yok bence zaten bebiş büyüdü kadın doğumcu doktorların cihazları da bebiş izin verdiği sürece net gösteriyorKızlar ben hiç renkli ultrasona girmedim gerek var mı farkı ne devlet hastanesi olduğu için orda yok ama gerekli ve farklı bakılan birşey varsa klliniğe yada özele giderim
Canım ben 31 gittim 35 cagırdı o zaman sokabilir nst muhtemelen sonrada 37 deNst 'ye kaçınci bafta başlanıyor kızlar? Ben 26. Haftada bakilmistim en son. Yarın doktor kontrolüm var. Iki haftada bir gidiyorum erken doğum riski sebebi ile.
İnşallah canım cok teşekkürler. Cümlemizin inşallah.Senin erken doğum riskin varmış ondan. Hayırlsıyla sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah.![]()
İnşallah canım çok tesekkurler. Belki bir sonra ki randevuda da nst ye sokabilir dedigin gibi.Canım ben 31 gittim 35 cagırdı o zaman sokabilir nst muhtemelen sonrada 37 dehayırlı haberler al inş
![]()
Evet cidden öyle. Cok guzel anlar. Amin canim insallah. Hersey güzel olsun.en tatlış zamanlar ultrasonda çok net görüyoruz Nts kalp atışları pıt pıt insanın içi kıpır kıpır oluyor. Zamanında sağlıklı alırız inşallah kucaklarımıza![]()
![]()
Benimde 2015 li bir oğlum var hiç zor bir çocuk olmadı umarım ergenligide böyle sakın geçerÖyle olabilir insanlar da bayılıyor böyle şeylere. Bana söylemiyorlar zaten oğlum olduğu için biliyorum. Ama genellemem yanlış. Her bebek aynı olmuyor. Ilk e ay gaz sorunu falan uykusuzluk oluyor ama bu çok normal. Ama sakindi okula başlayana kadar. 9 yaşından sonra hareket ve isyankarlik başlıyor. Yani her yaşın kendine göre zorluğu var ama sevgi çok büyük. Inşallah bebeklerimizi sevgi huzur ile büyütelim. Bi de erkek çocuğu anneye çok düşkün ve korumacı oluyor. Saglikla kavuşalım inşallah.![]()
Gel sarılalım arkadaşım
İnsanlar çok acımasız güzel anılarını sözde nazar değmesin diye asla konuşmazlar ama zorluğu çileyi ballandirarak anlatırlar
Bende 6.yilimin ortalarında 3.aşılamayla kavuştum mucizeme benimde oğluşum olcak rabbim nasip ederse dediğin gibi zaten çok zorluklar çektik kayıplarımız oldu bizim gectigimiz süreçler bence 10 çocuk bakmaya eşdeğer ama ne bilsinler onlar hiç aynı umutla hevesle hergun aynı saatte kendilerine iğne yapmaları hormon yüklemeleri
Kuzenim dün gözüme bakarak erkek çocuk evde bakılmaz diyor bende abi seninde eşinde hamile hemde 13 yıl bekledikten sonra 7 kayıp onca tedavi sonucu oluşmuş gebelik inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ama eğer erkek olursa hayvanat bahçesi misali erkek bahçesi açarız hayrına bizim oglanada sen orda bakarsin dedim aha yandık sana bulasiktik diyo
Neler çektik diyenlere ben çekmek istemeseydim aramazdim 6 yıl boyunca çıkardım evliliğin de gezmenin de tadını yaramaz olursa hayatı gezmeleri size bırakırım oğlum benim tüm dünyam zaten bizde köşemize çekiliriz diyorum uzatamiyorlar sende takma Rabbime şükürler olsun kavuşmamıza az kaldı evlatlarımıza rabbim olmayıp arayanlara da tez vakitte nasip etsin bu güzel duyguları sende konuşanlara he he tabi tabi en ana sensin en çeken sensin aynen dediğin gibi olacak diyip gül geç boşver![]()
Demez olurlar mı dün sahilde hiç tanimadigim bi kadın kaç aylık dedi hamile olduğumu anlayınca 7,5 dedim en güzel günlerin bu günler dogurunca çok zor diyor.Bende çok zorlanacağımı düşünmüyorum annem yardıma gelecek dedim olsun yardıma da gelseler çok zor diyor. Sonra kendi kendime kızdım ne açıklama yapiosun hiç tanımıyorum kadını yaaaa senin ne haddine gelip benim canım sıkmak durduk yere sana bişey sormadım fikirlerinizi kendinize saklayabilirsiniz desene dedim kendime ama iş işten geçmişti tabi .
Kızlar hastaneden yeni taburcu oldum yazamadım size o yüzden. Herkez aynı şeyi yaşıyor galiba bu insanlar anlaşılmaz hastanede yatmama bile oooo erkek çocuğu şimdiden çektiriyor diyorlar zaten o yüzden dediğiniz gibi takmamaya karar verdim biz kucağımıza sağlıcakla alalım da inşallahBir ara toplanıp bu insanlara ortak bir yanıt verelim artık böyle olmuyor çünkü kimsenin dilinin kemiği yok.6 yıl uğraşmışsın çok şükür bebeğini kucağına alacaksın boş ver onları. Ver cevaplarını hiç çekinme yoksa susmuyorlar. Yorulursan burada birbirimizi kucaklarız endişe etme
ben de şu anki enerjisiz halimden korkuyorum mesela ama sonuçta bu da geçecek daha güçlü olacağız dinleme onları
![]()
Amin canım insallah. Benim de oğlum 2015 doğumlu. Biraz bu aralar istediği olmayınca asilik yapıyor fakat anneye düşkün ve insallah kardeşleri ile de ilgilenirler.Benimde 2015 li bir oğlum var hiç zor bir çocuk olmadı umarım ergenligide böyle sakın geçererkek çocuk zor diyenlere bencede kimse inanmasın karakter meselesi bence.simdi birde kız deneyimim olacak oğlum hergun karnimi seviyor geri sayım yapıyor
geç kaldım diyorum bazen keşke önce cesaret edebilseydim.Rabbim çocuklarımızı bize bağışlasın hayat onlarin karşısına hep iyi insanlar çıkarsın
![]()
Hersey yolunda mi canim?Kızlar hastaneden yeni taburcu oldum yazamadım size o yüzden. Herkez aynı şeyi yaşıyor galiba bu insanlar anlaşılmaz hastanede yatmama bile oooo erkek çocuğu şimdiden çektiriyor diyorlar zaten o yüzden dediğiniz gibi takmamaya karar verdim biz kucağımıza sağlıcakla alalım da inşallah
Geçmiş olsun çokKızlar hastaneden yeni taburcu oldum yazamadım size o yüzden. Herkez aynı şeyi yaşıyor galiba bu insanlar anlaşılmaz hastanede yatmama bile oooo erkek çocuğu şimdiden çektiriyor diyorlar zaten o yüzden dediğiniz gibi takmamaya karar verdim biz kucağımıza sağlıcakla alalım da inşallah
Hiç üzülmeyin, yalnız değilsiniz. Ben de 2+1 bir evde oturuyorum. Hiç yeni de bir ev değil. Çocuğuma ayrı oda da yapamadım. Tek bir dolap alamadım yer sıkıntısı sebebiyle. Yatak odasındaki bazı çekmeceleri bir şekilde boşaltıp çocuğuma yer açtım. Keza benim de sizin gibi bazı dolaplarımın içi büyük boşluklardan oluşuyor. Onlara da organizerlar alarak kullanılır hale getirmeye çalıştım. Zamanla çocuğun eşyaları artacak, daha fazla yere ihtiyaç duyacağız, biliyorum. Onu da o zaman düşünürüz diye bakıyorum şu an. Su akar yolunu bulur. Mümkün olduğunda inşallah her şeyin en güzelini yaparım. Allah yeter ki sağlık versin, gerisini hallederiz. Siz de böyle bakın. Çocuğunuz sağ olsun, sağlıklı olsun, bundan büyük nimet yok. Ne aileler biliyorum 4+1 evlerde huzurla büyütemiyorlar çocuklarını. Kınamak istemiyorum başıma gelir diye ama yetiştirdikleri çocukta da hayır yok. Biz sahip olduklarımıza sıkı sıkı sarılıp şükredelimKızlar günaydın, kaç gündür çok moralim bozuktu enerjim yok hemen yoruluyorum iş yapamıyorum diye yorumları görünce yalnız olmadığımı gördüm. Çünkü ben her şeyi 32 sonrasına bıraktımbu haftadan itibaren raporluyum ve artık ev düzenimi oluşturmaya başlayacağım. Canımı sıkan moralimi bozan şeyler var. Belki küçük şeyler ama gebeliğin de etkisiyle moralim çok bozuluyor, kafaya takıp duruyorum.
Her neyse, bugün niyet ettim yatak odasını dolap içlerini düzenlemeye fazlalıkları atmaya, bebeğin eşyalarına yer açmaya, yazlık kışlık aktarımı yapmaya dua edin delirmeden yapayım. Düzen işlerini beceremiyorum ve bu beni çok geriyor üzüyor. Evimde çok dolap var ama dolap içleri aşırı kullanışsız büyük büyük boşluklardan ibaret, raf yok. Evimi sevmiyorum, herşey gözüme batıyor. Biraz eski bir ev. Ama bende düzen yapabilen becerikli bir kadın değilim sanırım. Yapsam da uzun sürmüyor, sürekli de üstünden geçemiyorum. Neyse içimi dökmek istedim. İçinizi karartmak istemiyorumbi taraftan işe gitmediğim için çok mutlu hissediyorum süper bi duygu
![]()
Derler, onlar her şeyi derler, üstlerine vazife çünkü... Siz hiçbir şey yaşamamışsınız gibi tepeden tepeden konuşurlar. Sinir olmanız normal ama hepimizin başına geldiğini düşünün, takmamaya çalışın. Mizacınız el veriyorsa da ters bir cevap verip susturun, rahatlayınSize de hele bi doğsun görürsün sen diyorlar mı yakızlar benim bu 4. Tüp bebek tedavim 2 kaybım var bu gebeliğim de riskli suyu az gelişim geri insanların lafları öyle batıyor ki bi de kahkaha atıp sen göreceksin bi de erkek çocuğu diyorlar. Ben tedavi göreli 6 yıl oldu ben neler çektim sen bi çek benim çektiklerimi ondan sonra mis gibi çocuğunun kokusunu çekersin içine erkek de olsa yaramaz da olsa
Bu kadar içimi dökmek istedim kimseye birşey diyemiyorum çünkü![]()
Olsun, bu ders olmuş. Bir dahakine cevabınızı hazırlayın, çat diye yapıştırınDemez olurlar mı dün sahilde hiç tanimadigim bi kadın kaç aylık dedi hamile olduğumu anlayınca 7,5 dedim en güzel günlerin bu günler dogurunca çok zor diyor.Bende çok zorlanacağımı düşünmüyorum annem yardıma gelecek dedim olsun yardıma da gelseler çok zor diyor. Sonra kendi kendime kızdım ne açıklama yapiosun hiç tanımıyorum kadını yaaaa senin ne haddine gelip benim canım sıkmak durduk yere sana bişey sormadım fikirlerinizi kendinize saklayabilirsiniz desene dedim kendime ama iş işten geçmişti tabi .
Benim eşim de tam tersi. Her şeyi attırmaya çalışıyor. Eşyaya hiç değer vermiyor, ben olmasam para pul da tutamaz. Yeni yeni kıyafetleri, montları, demirbaş diyebileceğimiz kaliteli, markalı şeyleri bile atmam için ne baskı yaptı bana ama dinlemedimYaa düzen sever ütü de sever yardım da eder ama istifçilik her erkekte var sanırım benim dolabımın en az üç katı onunki son 40 sene giydiği her şey hala dolabındadiğer gereksiz şeylerden bahsetmiyorum bile
ne dertliymişiz yalnız. Neyse artık bir şekilde olacak o işler halledicez
![]()
Benim eşim de tam tersi. Her şeyi attırmaya çalışıyor. Eşyaya hiç değer vermiyor, ben olmasam para pul da tutamaz. Yeni yeni kıyafetleri, montları, demirbaş diyebileceğimiz kaliteli, markalı şeyleri bile atmam için ne baskı yaptı bana ama dinlemedimKi inanın benim anneme sorsanız bana savruk der
![]()
Hepsi kendi anneliklerini kutsama çabasında. Anayım ben, bana saygı duyun kafası. Evde eşinden ve ailesinden yeterince takdir gören bir kadın dışarıdan böyle bir saygı ve itibar aranmaz diye düşünüyorum. Annelik değersiz demiyorum, aman öyle anlaşılmasın. Onlarınki başka bir çaba.Şunları diyenlere direkt şey diyin, madem öyle neden 2. 3. Çocuğu doğurdunuz. Demekki bahsettiğiniz kadwr zor değilmiş ki bi tane daha doğurdunuzherkes her çeyi yapıyor ama başkası yapınca böyle korku pompalıyorlar. Evlenmeden önce de evlenirsen şöyle zor böyle zor diye sürekli korkutuyorlardı ama kendileri neden evli? Evleniyorsun çalışıyordun bu kez çalışmayla ev çok zor bence çalışma diyorlar ama kendileri niye çalışıyor? Şimdi de çocukta çule yapıyorlar 3 çocuğu olan arkadaşım bana durmadan sen doğunca göreceksin vs diyoedu, bende dedim ki bahsettiğin kadwr ürkütücü nir durum olsaydı 2ye 3e yeltenmezdin dedim susturdum artık
Halbuki eşyayla birlikte enerji de sıkışıyor evde. Yeni olana yer açmadıkça değişim ve ilerleme de gelmez diyorlar. Annem sağlam istifçidir benim, oradan biliyorum. Yoğurt kapları en sevdiği istif ürünüdürYaaasizi anlayabilmeyi çok isterdim biz de 10 sene içinde lazım olursa diye 3 kuruşluk şeyleri bile tutuyoruz. bir de bu adam düzen manyağı aşırı titiz ben de öyleyim evin halini siz düşünün bütün dolaplar çekmeceler full dolu
bu erkeklerin hiç ortası yok
Allah sabır versin hepimize