Kız inşallah diğer randevumde değişmezseEvet canım erkek. Senin ?
Kız olunca öyle oluyor sanırım aşagıda bi hareketlilik hakim hepNe tatlı baya belli oluyorben de aşağıda hissediyorum hareketleri hep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız inşallah diğer randevumde değişmezseEvet canım erkek. Senin ?
Kız olunca öyle oluyor sanırım aşagıda bi hareketlilik hakim hepNe tatlı baya belli oluyorben de aşağıda hissediyorum hareketleri hep
Kız çocuğu büyütmedim bilmiyorum ama erkek annesi olmakta çok çok güzel birşeyİlk doktor erkek sonraki doktor kız dedi.
Sonra ben tekrar doktora gittim doktor kordonda olabilir ama büyük ihtimal erkek dedi. Valla maviler yeşiller dolu bir alisveris yaptım artık değişmez diye düşünüyorumpaşamı bekliyorum sağlıkla
yaa 4 kilo ile doğuma gitmek , maşallahDoktorlar açıklama yapıyor, hamilelerin iki canlı oldukları düşüncesiyle çok yemelerini önermiyorlar. Ablanız diyetisyen ve şekeriniz yüksek çıkıyorsa size bir diyet hazırlasın bakın göreceksiniz, hamile olmanıza rağmen yemeniz gereken miktar çok da fazla değil. Ben ilk hamileliğimde 53 kilo ile başladım, doktor dedi ki siz zayıfsınız yiyebilirsiniz. 14 kilo aldım ve 35. haftadaki doğumda çocuk 2.800 doğdu. Toplamda sadece 5,5 kilo gitti. Hamilelik sürecinde yürüdüm ve hamile yogası yaptım. Doğum sonrasında yıllar içinde 55'e kadar inebildim ve çoğunlukla 60-65 arası gezindim.
İkinci hamileliğime 63 kilo ile başladım. Şekerim bu kez çok yüksek çıktı, endokrinolojiye ve diyetisyene gittim. 3-4 ay boyunca diyetisyenin verdiği diyetlere (ara ara güncellendi, ama çok minik artışlar) uydum. Bariz şekilde normal zamanda yediğimden daha az yedim. 67,5 kilo ile doğuma girdim. Çocuk 39+0'da sapasağlam 3465 gr doğdu ve ben de doğumdan 58-59 kilo ile çıktım. Yani toplamda da 8-9 kilo vermiş oldum. Çok yürüyememiştim ama hamile yogası yapmıştım. Özetle hamilelikte 4 kilo aldım, doğumdan başlangıca nazaran daha zayıf çıktım ama çok şükür hiçbir problem olmadı. Bu arada, diyetisyen en az 7 kilo almanız gerek diyordu, doktorumsa 7 kilodan az alman hiç sorun değil, her şey sağlıklı ilerliyor diyordu.
2 çocuğum da çok şükür sağlıklıydı ama doğum sonrası da 2. çocuğumda daha iyi geçti.
Anneler, kayınvalideler, eş dost çok şey söylüyor. Doktor böyle diyor deyince de nihai olarak doktor ne bilir, kaç çocuk doğurmuş büyütmüşe kadar getirebiliyorlar. Doğum sonrasında da devam edecek maalesef ama siz iyi araştırın, uzman tavsiyelerine uyun. Düzenli beslenip vitamininizi, takviyenizi de alırsanız Allah'ın izniyle çok yememekten bir kaybınız, riskiniz olmaz.
günaydnnntatlı annisler günaydın nasılsınız? ben 19+1 deyim bugün uyanınca karnım gözüme bi küçük geldi. daha haftaya gideceğim doktora 3 haftadır gitmedim. hareketlerini de hissediyor muyum(genel olarak yani) anlayamadım panik oldum. ağrım kanamam yok ama normaldir dimi ya? tecrübeli olan kıslar yazabilir misiniz
Günaydın 12. Haftada ikili tarama yaptırdım risk çıkınca 14. Haftada fetal yaptırdım yaşım 37 yaklaşık 2 hafta sürdü ama sanırım süre firmaya göre değişir.Bu arada gözünüz aydın temiz çıkmış sizin adınıza çok sevindiminşallah benimde temiz çıkar , çok uzun süre beklediniz mi sonuç ne zaman çıkar
Günaydın çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için ikili tarama testi yaştan dolayı yüksek çıkıyor sanırım ben 33 yaşımdayken de yüksek çıkmıştı o şimdi 35 yaşındayım biliyorum yine yüksek çıkacak ama önemli olan Fetal DNA diye düşünüyorum.inşallah bende güzel haber alırım vakti gelinceGünaydın 12. Haftada ikili tarama yaptırdım risk çıkınca 14. Haftada fetal yaptırdım yaşım 37 yaklaşık 2 hafta sürdü ama sanırım süre firmaya göre değişir.
ay sağol canım haklısın. herkes hareketleri hissediyor mu yagünaydnnn
normaldir canım içini karartma. karnın küçük, büyük ona bakma. benim ilk hamileliğimde suyum fazlaydı kocaman karnım vardı. kızım 2950 doğmuştu. yani karnın büyük olmuş küçük olmuş bebekle ilgili değil
ilk hamileliklerde zaten hemen belli olmuyor
10 iş günü içinde çıkıyor canım. ben perşembe vermiştim kanı ankaraya gönderildiği için uzun sürdü ama tam 1 hafta sonra çıktıBu arada gözünüz aydın temiz çıkmış sizin adınıza çok sevindiminşallah benimde temiz çıkar , çok uzun süre beklediniz mi sonuç ne zaman çıkar
İnşallah temiz çıkar hepimizin canım bu süreçler zor biliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah10 iş günü içinde çıkıyor canım. ben perşembe vermiştim kanı ankaraya gönderildiği için uzun sürdü ama tam 1 hafta sonra çıktı
inşallah tertemiz çıkar
Merhaba kaçıncı haftalarda oluyor buİlk doktor erkek sonraki doktor kız dedi.
Sonra ben tekrar doktora gittim doktor kordonda olabilir ama büyük ihtimal erkek dedi. Valla maviler yeşiller dolu bir alisveris yaptım artık değişmez diye düşünüyorumpaşamı bekliyorum sağlıkla
Günaydın.. dün fotoğrafını atmıştım 3. Gebeliğim karnım yok. Ama normal bir iki ay sonra belli olacak çünkü daha bebeklerimiz de çok küçük artık büyümeye başlayacaklar.. panik olma ilk gebeliğin daha hissetmemen de çok normaltatlı annisler günaydın nasılsınız? ben 19+1 deyim bugün uyanınca karnım gözüme bi küçük geldi. daha haftaya gideceğim doktora 3 haftadır gitmedim. hareketlerini de hissediyor muyum(genel olarak yani) anlayamadım panik oldum. ağrım kanamam yok ama normaldir dimi ya? tecrübeli olan kıslar yazabilir misiniz
14 16 18 haftalarsırasıyla şimdi de 10 gün sonra detayliya gireceğim ama ben alışverişlerimi yaptım erkek olacak gibiMerhaba kaçıncı haftalarda oluyor bu
ben bugün 18+0'ım, 4 5 gündür minik minik hareketler hissediyorum hatta dün eşim elini karnına koyduğunda hareketi aynı anda hissettikay sağol canım haklısın. herkes hareketleri hissediyor mu ya![]()
bunlar bende de oluyor, hindistan cevizi yağı kullanıyorum henüz çatlamadım (gerçi karnım da pek büyük değil) kaşıntıya iyi geliyor mu gelmiyor mu bilmiyorum. ben de beyaz beyaz soyuluyorum bu neden oluyor acaba?benim karnım kaşınmaya başladıkrem yağ vs. kullanıyor musunuz? kantaron yağı diye okudum ama çok ağır olmaz mı bilemedim. Göğsüm de beyaz beyaz soyulmaya başladı bunu yaşayan var mııı
Benim bir ara karnım kaşınıyordu vazelin sürdüm geçtibenim karnım kaşınmaya başladıkrem yağ vs. kullanıyor musunuz? kantaron yağı diye okudum ama çok ağır olmaz mı bilemedim. Göğsüm de beyaz beyaz soyulmaya başladı bunu yaşayan var mııı
Bizim oğlanda hala tık yokay sağol canım haklısın. herkes hareketleri hissediyor mu ya![]()
Ya ben emzirirken göğüs ucum hassaslaşmaya ve rahatsız olmaya başladım emzirmekten soğudum resmen bu gebelikten kaynaklı mı sizde nasılBen varım![]()