Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
Yani bebek çıktıktan sonra gelen o rahatlamayı hayal edebiliyorum. Çıkma anı dediğin bence en keyifli an bu yüzden. 🫠 Asıl sorun yırtılmalar, kesikler, doğumdan sonra tuvalete gitmek..... Ay çok travmatik geliyor bana. İçim bir tuhaf oluyor düşününce. Belki çatın dar mecbur sezeryan der doktor diye düşünüp rahatlıyorum. 😆 E mecbur sezeryana alınırsam sonra bir sorun yaşadığımda ah vah keşke normal yapsaydım diye kendimi de suçlayamam hahshsnsj😁
Hahah evet mecbur olunca daha iyi 🙂normal yapan normal zor diyo sezaryen olan o da zor diyo benim bi arkadaşım var ikisini de denedi spinal sezaryen en rahatı diyo ama ben ondan da korkuyorum genel anestezi isticem 🙂

İnşallah ya ama bunun sonraki evresi yanmalar 😁 birde birşey sorcam birkaç gündür midemde kıpırtılar oluyor tam olarak midemde mi onu da anlamadım ama gaz olmadığına eminim acaba alttan tepikliyor mu midemi ama o kadar büyüdü mü ki? Sizde de oluyor mu 🤭🤭
evet evet oluyor ama çok kısa. tabi şimdi kısa 1 ay sonra başlarlar tepinmey :D

kızlar selam lansinoh eller serbest süt pompası alan var mı ya da düşünen? 2 li daha ucuz bi gebe arkadasla paylaşabiliriz ortak alıp

Sizin kolay olur 3.doğum olduğu için 🙂ben şimdi başıma ne gelecek bilmiyorum süreci vs kolay mı olur zor mu olur biz baya bekledik kızımızı o yüzden riske atmak istemiyorum açıkçası tabi belli olmaz yine de Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🌸🤲
Amin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🏻❤️❤️

Bide bunun ana kucağı var o modeli taşımaya falan uygun ya onu mu alsam diye düşünüyordum ben kafam karıştı şimdi ana kucağı olanı kullanan var mı ?
Ben çevremden gördüğüm üzere otomatik olanı tercih etmedim mamma marka aldım ana kucağını elimiz ayağımız oldu otomatik olandan daha uzun süre kullanılabilir ve düşme tehlikesi daha az

Yedi aylık olucaz halen aktif olarak kullanıyoruz zaten arızalara karşı satıcı çok ilgili
Benim çevremde beşik olandan deyilde ana kucağınn otomatik olanından kullanan var çok memnunlar henüz karar veremedim ben park beşik alayım bide ana kucağınn otomatik olanından diye düşünüyordum ana kucağında uyutup park besige koyayım diye geçiyordu aklımdan şimdi karar veremedim direk sallanan beşik çok daha iyi gibi duruyor seçenek olarak ama yorumları pek iyi deyil en iyisi gidip bakıp karar vermek sanırım

kızlar selam lansinoh eller serbest süt pompası alan var mı ya da düşünen? 2 li daha ucuz bi gebe arkadasla paylaşabiliriz ortak alıp
bu markadan ikili olanı vardı önermediler teklisini aldık bir ay önce farklı bir kampanyası vardı ve gecen haftada biberonda kampanya vardı en yumuşak tavsiye edilen markaymış hemen aldım,:anneadayı::halay::KK49:bugünde karacada bebek nevresim setinde ve bornozlarında kampanya vardı onları aldım acele mi ettik bilmiyorum ama inanılmaz güzel bir duygu kuzuma bişiler almak

Tiktokta gördüm bebe hareketini merak eden varsa elini yanağına koysun diliyle de yanak içinde hareket etsin gerçekten böyle hissediliyor çok yakın

ben aldım bu markadan ikili olanı vardı önermediler teklisini aldık bir ay önce farklı bir kampanyası vardı ve gecen haftada biberonda kampanya vardı en yumuşak tavsiye edilen markaymış hemen aldım,:anneadayı::halay::KK49:bugünde karacada bebek nevresim setinde ve bornozlarında kampanya vardı onları aldım acele mi ettik bilmiyorum ama inanılmaz güzel bir duygu kuzuma bişiler almak
evet 1 ay önce hersey daha ucuzdu bi anda pahalılastı ya ondan korkuyorum daha da pahalılasırsa

Benim çevremde beşik olandan deyilde ana kucağınn otomatik olanından kullanan var çok memnunlar henüz karar veremedim ben park beşik alayım bide ana kucağınn otomatik olanından diye düşünüyordum ana kucağında uyutup park besige koyayım diye geçiyordu aklımdan şimdi karar veremedim direk sallanan beşik çok daha iyi gibi duruyor seçenek olarak ama yorumları pek iyi deyil en iyisi gidip bakıp karar vermek sanırım
Bende gördüm kötü yorumları ama daha fazla iyi yorum da vardı o yüzden tercihimi ondan yana kullandım hem anne yanı hem otomatik hemde sonradan bir kademesi daha açılıp kullanılması cazip gelmişti şükür memnun kaldım. Çevremdede herkes otomatik ana kucağını kaldırıp manuele döndü kişiye göre değişiyor demek bebişlerin keyfine bağlı

Bende gördüm kötü yorumları ama daha fazla iyi yorum da vardı o yüzden tercihimi ondan yana kullandım hem anne yanı hem otomatik hemde sonradan bir kademesi daha açılıp kullanılması cazip gelmişti şükür memnun kaldım. Çevremdede herkes otomatik ana kucağını kaldırıp manuele döndü kişiye göre değişiyor demek bebişlerin keyfine bağlı
Bu tarz ürünler birazda şans işi sanırım kimi sorunsuz uzun süre kullanirken kiminde arıza veriyor fikir verdiğin çok iyi oldu bende sanırım bundan yana yapacağım tercihimi. Ben birde sallamak için sallama motoru diye birşey gördüm oda sanki iş görür gibi. Kullanan var mı arkadaşlar

Kızlar sizin karınlarınız çok büyüdü mü? Benim öyle dışardan farkedilecek kadar büyümedi iş yerindekiler niye karnın büyümüyor diyip duruyor çok canım sıkıldı ve üzüldüm bebeğim iyi mi endişesine kapıldım durduk yerde

Kızlar sizin karınlarınız çok büyüdü mü? Benim öyle dışardan farkedilecek kadar büyümedi iş yerindekiler niye karnın büyümüyor diyip duruyor çok canım sıkıldı ve üzüldüm bebeğim iyi mi endişesine kapıldım durduk yerde
Benim de büyümedi düz hatta böyle atmıştım buraya da.akşama doğru şişiyor sadece bana da diyorlar karnın yok karnın yok yapacak bir şey yok bünye bu. zaten bebek max 500 gram bir şey. Herkesin bünyesi farklı bu konuda. Bebek iyidir 200 300 kalori bir şey yiyor zaten. Bilerek yapmıyoruz

Eklentiler

• 1000000505.webp
    1000000505.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 35
Benim de büyümedi düz hatta böyle atmıştım buraya da.akşama doğru şişiyor sadece bana da diyorlar karnın yok karnın yok yapacak bir şey yok bünye bu. zaten bebek max 500 gram bir şey. Herkesin bünyesi farklı bu konuda. Bebek iyidir 200 300 kalori bir şey yiyor zaten. Bilerek yapmıyoruz
Dik göbeğin ya nasıl çıkmış ama☺️benim öyle diğil ya

Dik göbeğin ya nasıl çıkmış ama☺️benim öyle diğil ya
Evet uzanınca bi tümsek var oraya vurunca da cevap vermeye başladı ayakta yok hiç 21 haftadayım ben de. Göbeğim büyüsün istiyorum ya büyümüyor bi türlü 😂 tuhaf cidden ilk fark ettiğimde çok korktum böyle değildi 1 2 hafta önce

Benimde çok büyüdü diye endişeleniyorum. Sanarsın 7 aylık hamileyim. Vücudum çatlıcak diye çok korkuyorum. Kilo da almadım öyle çok, 3 kilo aldım sadece ya. Boşverin büyümesin daha iyi.

Back
X