Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
Arkadaşlar bir konuda fikir danışmak istiyorum .Ben ikili test yaptırmıştım bugün sonucu aldım ve risk grubunda görünüyorum .Kan testimi araştırma Hastanesi'nde yaptırmıştım .Muayene olduğum doktorum ise özel hastanede doktoruma sonucumu gösterdim doktorum tekrar muayene ettiğinde sonuca göre yüksek risk görünüyor dedi ama bebeğimin ense kalınlığı ve burun kemiği olması gerektiği mm de .Yarın Fetal DNA yaptırmaya karar verdim daha net bir sonuç vereceği için .Her şey Allah'tan biliyorum ama ister istemez üzülüyorum.Bu şekilde ikili testte yüksek riskli çıkıp temiz sonuç alınma ihtimali var mı .Yakından şahit olduğunuz var mı

Arkadaşlar bir konuda fikir danışmak istiyorum .Ben ikili test yaptırmıştım bugün sonucu aldım ve risk grubunda görünüyorum .Kan testimi araştırma Hastanesi'nde yaptırmıştım .Muayene olduğum doktorum ise özel hastanede doktoruma sonucumu gösterdim doktorum tekrar muayene ettiğinde sonuca göre yüksek risk görünüyor dedi ama bebeğimin ense kalınlığı ve burun kemiği olması gerektiği mm de .Yarın Fetal DNA yaptırmaya karar verdim daha net bir sonuç vereceği için .Her şey Allah'tan biliyorum ama ister istemez üzülüyorum.Bu şekilde ikili testte yüksek riskli çıkıp temiz sonuç alınma ihtimali var mı .Yakından şahit olduğunuz var mı
yaşınız kaç ?
ense kalınlığı ve burun kemiği olması gereken ölçülerde ise yaşınız yüksekse yada bi hastalığınız varsa ondan yüksek olmuş olabilir.
yakın zamanda amniyosentez yaptıırıp temiz sonuç alan arkadaşlarımız oldu çok şükür, bence içinizi ferah tutun

yaşınız kaç ?
ense kalınlığı ve burun kemiği olması gereken ölçülerde ise yaşınız yüksekse yada bi hastalığınız varsa ondan yüksek olmuş olabilir.
yakın zamanda amniyosentez yaptıırıp temiz sonuç alan arkadaşlarımız oldu çok şükür, bence içinizi ferah tutun
27 yaşındayım .Evet ense kalınlığı burun kemiği olması gereken durumdalar .Herhangi bir rahatsızlığında yok ,Yarın Fetal DNA testi yaptıracağım

27 yaşındayım .Evet ense kalınlığı burun kemiği olması gereken durumdalar .Herhangi bir rahatsızlığında yok ,Yarın Fetal DNA testi yaptıracağım
bence temiz çıkacak. içinizi ferah tutun, ikili testlerde böyle şeyler çıkıyormuş

son demleridir artık ya :)
İnşallah ya ama bunun sonraki evresi yanmalar 😁 birde birşey sorcam birkaç gündür midemde kıpırtılar oluyor tam olarak midemde mi onu da anlamadım ama gaz olmadığına eminim acaba alttan tepikliyor mu midemi ama o kadar büyüdü mü ki? Sizde de oluyor mu 🤭🤭

İçinizi ferah tutun Fetal DNA yapan laboratuvarın söylediği zaten şuydu: 2li testler artık güvenilir olmadığı için Fetal DNA daha yaygın. Allahın izniyle inşallah sağlıkla gelsin bebekler 🙏

Kızlar ya ben bugün üst üste çok şiddetli hapşurdum karnıma ağrılar girdi resmen birşey olmuş mudur

ben hastane yapıyor zannediyordum, 18. haftadayım aranmayı bekleyeceğim artık ya da belki doktorum yönlendirir. Ben de aşı karşıtı değilim kesinlikle, doktorumun önerdiği her aşıyı yapmayı bebeğe de yaptırmayı düşünüyorum :KK200: Konyada mısınız?
Hayır Adıyaman, siz?

Benimde ikili test riskli çıktı fwtal DNA yaptırdım şükür temiz çıktı siiznde öyle olur inşallah merak etmeyin

kızlar ya bu ayrıntılı ultrasonu kendi doktorunuz mu yapıyor yoksa ultrason bölümümü yapıyor
ben ilk defa yaptırıcam da randevu oluşturdular ama şimdi randevuyu bulamıyorlar. acaba kadın doğum mu yoksa başka bölüm mü bakıyor
Benim doktorum radyolojiden sıra aldırdı.gebe bölümü varmış.ama kadın doğum doktoru değil sanırım.cuma gidicem bende tam net bilmiyorum

Back
X