- 1 Ekim 2020
- 2.517
- 1.799
- 83
- 35
benimkide unutturmuyor kendiniSelam kızlar on günden fazladır mide bulantım iyiydi dünden beri geri geldi![]()
ara ara oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkide unutturmuyor kendiniSelam kızlar on günden fazladır mide bulantım iyiydi dünden beri geri geldi![]()
İnsan gibi birşeyler yiyebiliyordum iki gündür sefilleri oynuyorum yinebenimkide unutturmuyor kendini
ara ara oluyor
son demleridir artık ya :)İnsan gibi birşeyler yiyebiliyordum iki gündür sefilleri oynuyorum yine![]()
yaşınız kaç ?Arkadaşlar bir konuda fikir danışmak istiyorum .Ben ikili test yaptırmıştım bugün sonucu aldım ve risk grubunda görünüyorum .Kan testimi araştırma Hastanesi'nde yaptırmıştım .Muayene olduğum doktorum ise özel hastanede doktoruma sonucumu gösterdim doktorum tekrar muayene ettiğinde sonuca göre yüksek risk görünüyor dedi ama bebeğimin ense kalınlığı ve burun kemiği olması gerektiği mm de .Yarın Fetal DNA yaptırmaya karar verdim daha net bir sonuç vereceği için .Her şey Allah'tan biliyorum ama ister istemez üzülüyorum.Bu şekilde ikili testte yüksek riskli çıkıp temiz sonuç alınma ihtimali var mı .Yakından şahit olduğunuz var mı
27 yaşındayım .Evet ense kalınlığı burun kemiği olması gereken durumdalar .Herhangi bir rahatsızlığında yok ,Yarın Fetal DNA testi yaptıracağımyaşınız kaç ?
ense kalınlığı ve burun kemiği olması gereken ölçülerde ise yaşınız yüksekse yada bi hastalığınız varsa ondan yüksek olmuş olabilir.
yakın zamanda amniyosentez yaptıırıp temiz sonuç alan arkadaşlarımız oldu çok şükür, bence içinizi ferah tutun
bence temiz çıkacak. içinizi ferah tutun, ikili testlerde böyle şeyler çıkıyormuş27 yaşındayım .Evet ense kalınlığı burun kemiği olması gereken durumdalar .Herhangi bir rahatsızlığında yok ,Yarın Fetal DNA testi yaptıracağım
İnşallah inşallah .Allah razı olsunbence temiz çıkacak. içinizi ferah tutun, ikili testlerde böyle şeyler çıkıyormuş
İnşallah ya ama bunun sonraki evresi yanmalarson demleridir artık ya :)
Merhaba eğer maddi durumunuz el veriyorsa Chicco Bellagio modelini öneririm, inanılmaz güzelTam modeli nedir ben de bebek arabası arayışı içindeyim. Travel alma diyen çok kişi var. Bir de biberon ve emzik de hangi marka model seçtiniz
İçinizi ferah tutun Fetal DNA yapan laboratuvarın söylediği zaten şuydu: 2li testler artık güvenilir olmadığı için Fetal DNA daha yaygın. Allahın izniyle inşallah sağlıkla gelsin bebekler27 yaşındayım .Evet ense kalınlığı burun kemiği olması gereken durumdalar .Herhangi bir rahatsızlığında yok ,Yarın Fetal DNA testi yaptıracağım
İnşallah sağlıkla doğarlar . İnşallah yanlıştır ikili test Fetal DNA temiz çıkarİçinizi ferah tutun Fetal DNA yapan laboratuvarın söylediği zaten şuydu: 2li testler artık güvenilir olmadığı için Fetal DNA daha yaygın. Allahın izniyle inşallah sağlıkla gelsin bebekler
Bu ben de olmak üzere genel olarak herkes de olan bi durum, hiç endişelenmeKızlar ya ben bugün üst üste çok şiddetli hapşurdum karnıma ağrılar girdi resmen birşey olmuş mudur
Hayır Adıyaman, siz?ben hastane yapıyor zannediyordum, 18. haftadayım aranmayı bekleyeceğim artık ya da belki doktorum yönlendirir. Ben de aşı karşıtı değilim kesinlikle, doktorumun önerdiği her aşıyı yapmayı bebeğe de yaptırmayı düşünüyorumKonyada mısınız?
Benimde ikili test riskli çıktı fwtal DNA yaptırdım şükür temiz çıktı siiznde öyle olur inşallah merak etmeyinArkadaşlar bir konuda fikir danışmak istiyorum .Ben ikili test yaptırmıştım bugün sonucu aldım ve risk grubunda görünüyorum .Kan testimi araştırma Hastanesi'nde yaptırmıştım .Muayene olduğum doktorum ise özel hastanede doktoruma sonucumu gösterdim doktorum tekrar muayene ettiğinde sonuca göre yüksek risk görünüyor dedi ama bebeğimin ense kalınlığı ve burun kemiği olması gerektiği mm de .Yarın Fetal DNA yaptırmaya karar verdim daha net bir sonuç vereceği için .Her şey Allah'tan biliyorum ama ister istemez üzülüyorum.Bu şekilde ikili testte yüksek riskli çıkıp temiz sonuç alınma ihtimali var mı .Yakından şahit olduğunuz var mı
Ay daha hiçbir şey alamadım.. başlayacağım yakındaBundan sonraki süreç çok güzel geçsin. İyi kötü geldik yolun yarısına.
Aldın mı bir şeyler bebek icin
Benim doktorum radyolojiden sıra aldırdı.gebe bölümü varmış.ama kadın doğum doktoru değil sanırım.cuma gidicem bende tam net bilmiyorumkızlar ya bu ayrıntılı ultrasonu kendi doktorunuz mu yapıyor yoksa ultrason bölümümü yapıyor
ben ilk defa yaptırıcam da randevu oluşturdular ama şimdi randevuyu bulamıyorlar. acaba kadın doğum mu yoksa başka bölüm mü bakıyor
Bnde çok korkuyorum valla normaldenKızlar sezaryene kısıtlama gelmez dimi ya ben hiç normal doğum düşünemiyorum en başından beri