- 10 Nisan 2022
- 402
- 119
- 53
- 33
İlk baştan beri içime erkek doğmuştu. Demek ki anneler hissediyormuş. :) çok teşekkür ederim hepimizinki sağlıkla gelsinsaglıkla gelsın ınsallhhınsallh kalbınden gecen ıstedıgın olmustur
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk baştan beri içime erkek doğmuştu. Demek ki anneler hissediyormuş. :) çok teşekkür ederim hepimizinki sağlıkla gelsinsaglıkla gelsın ınsallhhınsallh kalbınden gecen ıstedıgın olmustur
![]()
şu aşamada henüz tıp merkezlerinde planlı sezaryen yasaklanmış, özel ve devlet hastaneleriyle ilgili bir durum yok sanırımKızlar sezaryene kısıtlama gelmez dimi ya ben hiç normal doğum düşünemiyorum en başından beri
devlette zaten zorunlu olmadıkça sezeryan yapmıyorlardı. özellere yaptırıp yaparlarsa bilmiyorum ama biz o zamana kadar doğururuz yaKızlar sezaryene kısıtlama gelmez dimi ya ben hiç normal doğum düşünemiyorum en başından beri
bebiştir bebiş :)Kızlar 18. hafta içindeyim ilk gebeliğim, son 3 4 gün içinde karnımda pıt pıt baloncuklar patlar gibi minicik hareketler hissediyorum bana mı öyle geliyor diye bekledim ama birkaç saate bir hissediyorum. bu haftalarda bebiş hissetmek mümkün mü, bebiştir o değil mi![]()
Çok yüksek ihtimalle bebiştirKızlar 18. hafta içindeyim ilk gebeliğim, son 3 4 gün içinde karnımda pıt pıt baloncuklar patlar gibi minicik hareketler hissediyorum bana mı öyle geliyor diye bekledim ama birkaç saate bir hissediyorum. bu haftalarda bebiş hissetmek mümkün mü, bebiştir o değil mi![]()
şu aşamada henüz tıp merkezlerinde planlı sezaryen yasaklanmış, özel ve devlet hastaneleriyle ilgili bir durum yok sanırım
Bence de inşallah öyle bişey yapmazlar aşırı saçma değil mi isteyen istediği gibi doğursundevlette zaten zorunlu olmadıkça sezeryan yapmıyorlardı. özellere yaptırıp yaparlarsa bilmiyorum ama biz o zamana kadar doğururuz ya
tetanoz aşısı için mi aradılar? sağlık ocağına gebe olduğunuzu bildirmiş miydiniz?Kızlar bugün sağlık ocağından aradılar aşı için.Aşı takvimine yemi bir aşı eklemişler sanırım sizi de arayan oldu mu? Aşı olacak mısınız?
hemde nasıl saçmaBence de inşallah öyle bişey yapmazlar aşırı saçma değil mi isteyen istediği gibi doğursun
yaaa çok keyifli bir duyguÇok yüksek ihtimalle bebiştirben de o haftada hissetmiştim çünkü
![]()
ben iki sezeryan oldum tıbben çok riskli normal dendi devlette iyi bir doktorum var hayırlısıyla bi devlet büyüklerimiz nasıl doğuracağımıza karar verseydi işimiz gücümüz kadın oldu gündemleri kadındevlette zaten zorunlu olmadıkça sezeryan yapmıyorlardı. özellere yaptırıp yaparlarsa bilmiyorum ama biz o zamana kadar doğururuz ya
Gebelik tanı olarak konduktan sonra bizim bildirimimize gerek olmadan sağlık ocaklarında ebeler sistemden görüp, arayıp bilgi alıyorlar, takip ediyorlar.tetanoz aşısı için mi aradılar? sağlık ocağına gebe olduğunuzu bildirmiş miydiniz?
aaa tamamdır teşekkürler, beni arayan olmadı daGebelik tanı olarak konduktan sonra bizim bildirimimize gerek olmadan sağlık ocaklarında ebeler sistemden görüp, arayıp bilgi alıyorlar, takip ediyorlar.
Ya ne güzel belli etmiş kendini maşllah bizde tam net bişe yok daha kız mı erkekmi21 canım yatınca böyle belli oluyor artık tık tık yapınca cevap geliyor![]()
Evet sistemde görünüyor zaten.Kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama 20.haftalardan sonra arıyorlar genelde aşı vs için.Bir de kan tahlili istiyorlar.Bu arada ben aşı karşıtı değilim ilk gebeliğimde tetanoz aşısını yaptırdım ama yeni bir aşı(boğmaca aşısı) bilemedim ya siz ne düşünüyorsunuz ? Yaptıracak mısınız?tetanoz aşısı için mi aradılar? sağlık ocağına gebe olduğunuzu bildirmiş miydiniz?
ErkekYa ne güzel belli etmiş kendini maşllah bizde tam net bişe yok daha kız mı erkekmi
ben hastane yapıyor zannediyordum, 18. haftadayım aranmayı bekleyeceğim artık ya da belki doktorum yönlendirir. Ben de aşı karşıtı değilim kesinlikle, doktorumun önerdiği her aşıyı yapmayı bebeğe de yaptırmayı düşünüyorumEvet sistemde görünüyor zaten.Kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama 20.haftalardan sonra arıyorlar genelde aşı vs için.Bir de kan tahlili istiyorlar.Bu arada ben aşı karşıtı değilim ilk gebeliğimde tetanoz aşısını yaptırdım ama yeni bir aşı(boğmaca aşısı) bilemedim ya siz ne düşünüyorsunuz ? Yaptıracak mısınız?![]()