• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Paket almadım özel sağlık sigortam var zaten diye, Ataşehir Medicana sezaryen doğum Allianz anlaşmalı 55k’miş, onu da sigorta karşılayacak. İki gece kalması, ilk aşılar, topuk kanı, anne baba kutlama yemeği gibi şeyler var fiyat içerisinde fix
Vaovv kutlama yemeği mı şu dizilerde gösterilen gümüş renk kapaklı sunumluklarin içinde odaya geliyoya öyle bişey olsa gerek çok havalı 😁

Merhaba bayanlar ben bugün çok iş yaptım aşırı yoruldum son olarak hastane çantami ayarlamaya calistim eksiklerim var hala erken doğum riskim yoktu ama şuan tam rahim üstüm aşırı sancı giriyo sizce normalmi yorgunluktanmi oldu yoksa açılma falanmi oluyo daha erken bikac hafta daha beklesin

Merhaba bayanlar ben bugün çok iş yaptım aşırı yoruldum son olarak hastane çantami ayarlamaya calistim eksiklerim var hala erken doğum riskim yoktu ama şuan tam rahim üstüm aşırı sancı giriyo sizce normalmi yorgunluktanmi oldu yoksa açılma falanmi oluyo daha erken bikac hafta daha beklesin
Yorgunluktan da olabilir ama geçmezse Bi kontrole git canım açılma olup olmadığı belirtiyle anlaşılmıyor hiç

Kızlar bu haftalarda sağ yüzük ver orta parmagımda uyusukluk karıncalanma hissediyorum sizlerde de oluyor mu

Paket almadım özel sağlık sigortam var zaten diye, Ataşehir Medicana sezaryen doğum Allianz anlaşmalı 55k’miş, onu da sigorta karşılayacak. İki gece kalması, ilk aşılar, topuk kanı, anne baba kutlama yemeği gibi şeyler var fiyat içerisinde fix
Herhalde bizimkilerdede sefer tasiyla kuru fasulye cacik pilav tursu var ahahaha ben hic boyle seyler duymadm valla arkdsm bizim.hastanrler tirt anlasilan

Bide şu yalancı sancılar nasıl oluyor ara ara belime bıcak saplanır gibi agrı girip cıktı gün icinde arada adet sancısı gibi abartılmayacak ağrılar bunlar yalancı sancılar mı

Kızlar kabızlık yapmayan Demir ilacı tavsiyeniz varmı iki aydır Demir ilacı kullanmıyorum bugün kan verdim değerlere bakılsın diye büyük ihtimalle düşük çıkacak ama kabızlık yaptığı için kullanamadim lütfen varsa öyle kabız yapmayan kan ilacı yazın bana🥺

Solgar demir hapı hiç kabızlık yapmadı canim ama senin degerler epey dusuk çıkmış gördüm iyi gelir mi bilmiyorum belki dozu doktorun söyler

Evet kizlar doğum iyice yaklasiyor hepiniz hastanelerimiz sen fiyat bilgisi almissinizdir diye düşünüyorum akşam bir ara Nisan annelerine göz gezdirdim her şehirden ayrı bir meblağ gördüm 75 binlere kadar hem de 😱 merak ettim sizlere ne fiyat verdiler ben başlatıyorum benim doktorum hastane bünyesinde çalışmıyor kendi özel muayenehanesi var ancak tüm hastanelerde doğum yapabiliyorum hepsiyle anlaşması var normal ve sezaryen fiyatı aynı 52 bin TL

ssvd ye giriyor benim doğum 45 bin tl dediler Konya + 4 bucukta oda ucreti

Şehir Hastanesi'nde doğuracak bir tek ben varım sanırım 😀 Ama gittiğim özel de aslında makul. 36 bin sezaryen fiyati

Benim ssvd olacak nasipse yoksa bende devlette düşünürdüm şehir hastaneleri özellerden konforlu. birde sehir disindayim cocuklara bakacak kimse yok eşimle onlar yanimda olsun istiyorum

Ben de aslında devlette doğum yapmak istiyordum ama tek başına olmak biraz korkuttu beni. Doğum kısmına eşleri de almıyorlar ya. Yoksa devlette doğururdum en güvenlisi devlet hastaneleri gibi geliyor bana.
Öyle değil mi en azından çıkarları yok biliyoruz.

Daha iyiyim canım ağrılarım var hala ama geçecek Allahın izniyle, bebişin de durumu iyiydi . Görüş günü var bugün sabırsızlıkla bekliyoruz🥹
Canım gözün aydın bebeğinin senin iyi olmana çok sevindim. Ben her süt vermeye gittiğimde görüyordum girme görme demiyorlardı. Şansını dene bi istersen arasıra kırmıyorlar 😊

Back
X