- 8 Eylül 2024
- 307
- 327
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #19.161
Oo maşallah kuzum supersinzKontrolumuzden ciktik 30+0 iz 31+4 gorunuyormus tontisim 1680 gram 40 cm saglik sorunumuzda yok sukur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo maşallah kuzum supersinzKontrolumuzden ciktik 30+0 iz 31+4 gorunuyormus tontisim 1680 gram 40 cm saglik sorunumuzda yok sukur![]()
Sordun mu sezaryen tarihi dedi mi bişeyKontrolumuzden ciktik 30+0 iz 31+4 gorunuyormus tontisim 1680 gram 40 cm saglik sorunumuzda yok sukur![]()
Vaovv kutlama yemeği mı şu dizilerde gösterilen gümüş renk kapaklı sunumluklarin içinde odaya geliyoya öyle bişey olsa gerek çok havalıPaket almadım özel sağlık sigortam var zaten diye, Ataşehir Medicana sezaryen doğum Allianz anlaşmalı 55k’miş, onu da sigorta karşılayacak. İki gece kalması, ilk aşılar, topuk kanı, anne baba kutlama yemeği gibi şeyler var fiyat içerisinde fix
Sordm askm 23 24 mayis dedi gecende ole soylemisti bakalm 1 ay snra su kan testlerini yaptirarark gel hastaneyede karar ver anesteziyle goruselim dediSordun mu sezaryen tarihi dedi mi bişey
İyi bari canım geçmiş olsunDoktorla telefonda konuştum sadece bakteri yüksek çıkmış lokosit nitrit esrolit normal çıkmış dedi o yüzden ilaca gerek duymuyoruz dedi
Yorgunluktan da olabilir ama geçmezse Bi kontrole git canım açılma olup olmadığı belirtiyle anlaşılmıyor hiçMerhaba bayanlar ben bugün çok iş yaptım aşırı yoruldum son olarak hastane çantami ayarlamaya calistim eksiklerim var hala erken doğum riskim yoktu ama şuan tam rahim üstüm aşırı sancı giriyo sizce normalmi yorgunluktanmi oldu yoksa açılma falanmi oluyo daha erken bikac hafta daha beklesin
Öff ya başıma iş çıkardım ilk iki doğumumda hiç sancım olmamıştı şimdi böyle olunca neden olduğunu anlamadımYorgunluktan da olabilir ama geçmezse Bi kontrole git canım açılma olup olmadığı belirtiyle anlaşılmıyor hiç
Magnezyum eksikliğinden olabilir canım bende daha beteri olmuştuKızlar bu haftalarda sağ yüzük ver orta parmagımda uyusukluk karıncalanma hissediyorum sizlerde de oluyor mu
Herhalde bizimkilerdede sefer tasiyla kuru fasulye cacik pilav tursu var ahahaha ben hic boyle seyler duymadm valla arkdsm bizim.hastanrler tirt anlasilanPaket almadım özel sağlık sigortam var zaten diye, Ataşehir Medicana sezaryen doğum Allianz anlaşmalı 55k’miş, onu da sigorta karşılayacak. İki gece kalması, ilk aşılar, topuk kanı, anne baba kutlama yemeği gibi şeyler var fiyat içerisinde fix
Keşke o kadar yormasaydın kendini yavaş yavaş yapsaydınÖff ya başıma iş çıkardım ilk iki doğumumda hiç sancım olmamıştı şimdi böyle olunca neden olduğunu anlamadım
Oy masallah saglikla buyusun insallah annesi guzel haberlerini hepimiz bekliyoruz buradaDaha iyiyim canım ağrılarım var hala ama geçecek Allahın izniyle, bebişin de durumu iyiydi . Görüş günü var bugün sabırsızlıkla bekliyoruz![]()
İlac iciyorum halbu kiMagnezyum eksikliğinden olabilir canım bende daha beteri olmuştu
Bizim hastanelerde boyle kuaforuymus virt zirt bisiler varmi ya buket ben hic ole seyler duymadm gerci iceriginide sormadm amaSordun mu sezaryen tarihi dedi mi bişey
Çok yorulduğun için de olabilir canım bi gözlemle bakalım. Yat uzan dinlen bol bol geçer inşallahÖff ya başıma iş çıkardım ilk iki doğumumda hiç sancım olmamıştı şimdi böyle olunca neden olduğunu anlamadım
Kızlar kabızlık yapmayan Demir ilacı tavsiyeniz varmı iki aydır Demir ilacı kullanmıyorum bugün kan verdim değerlere bakılsın diye büyük ihtimalle düşük çıkacak ama kabızlık yaptığı için kullanamadim lütfen varsa öyle kabız yapmayan kan ilacı yazın bana![]()
Evet kizlar doğum iyice yaklasiyor hepiniz hastanelerimiz sen fiyat bilgisi almissinizdir diye düşünüyorum akşam bir ara Nisan annelerine göz gezdirdim her şehirden ayrı bir meblağ gördüm 75 binlere kadar hem demerak ettim sizlere ne fiyat verdiler ben başlatıyorum benim doktorum hastane bünyesinde çalışmıyor kendi özel muayenehanesi var ancak tüm hastanelerde doğum yapabiliyorum hepsiyle anlaşması var normal ve sezaryen fiyatı aynı 52 bin TL
Şehir Hastanesi'nde doğuracak bir tek ben varım sanırımAma gittiğim özel de aslında makul. 36 bin sezaryen fiyati
Öyle değil mi en azından çıkarları yok biliyoruz.Ben de aslında devlette doğum yapmak istiyordum ama tek başına olmak biraz korkuttu beni. Doğum kısmına eşleri de almıyorlar ya. Yoksa devlette doğururdum en güvenlisi devlet hastaneleri gibi geliyor bana.
Canım gözün aydın bebeğinin senin iyi olmana çok sevindim. Ben her süt vermeye gittiğimde görüyordum girme görme demiyorlardı. Şansını dene bi istersen arasıra kırmıyorlarDaha iyiyim canım ağrılarım var hala ama geçecek Allahın izniyle, bebişin de durumu iyiydi . Görüş günü var bugün sabırsızlıkla bekliyoruz![]()
Devam ederse doz artırırsın dr a danışarakİlac iciyorum halbu ki
A bana hiç öyle bişey demedi kan istemedi anesteziye de yönlendirmedi niye ki acabaSordm askm 23 24 mayis dedi gecende ole soylemisti bakalm 1 ay snra su kan testlerini yaptirarark gel hastaneyede karar ver anesteziyle goruselim dedi