ya evde olmayan bir cihaz yok galiba benim de. Robot da var. Daha yeni su bissell in hem supurup hem silenlerinden de aldim. Hicbirsey tam memnun etmiyor, belki beklentiyle de alakali bilmiyorum. Dyson da var. Zaten supurup siliyorum, sonra hadi bi de dysonla geceyim son kez diyorum, daha yani 10 dk olmamis ev sanirsin hiç supurulmemis, sanirim dyson in ışığı beni en cok stres yapan bu durumda

oturup aglayasim geliyor bazen abartisiz.
Kediyi tuyu ile kabul edelim tabii ki buna katiliyorum ama tuy icinde de kalamayiz bu kadar bence. Bu evde bebek nasil emekler mesela 8-9 ay sonra, bilemiyorum.
Vitaminler kullaniyorum. Biofeline de kullandim. Bircoguna cok seciciler.
Benimkiler taranmayi hic sevmiyor

evde envai cesit tarak firca da mevcut. Buharlisindan furminatorune kadar. Zorla ne yapabilirsek. Hele biri longhair, uzun tuylu, o hepten sorun, taranmayinca bir de kitik aciciyla kitik ugrasmak durumunda kaliyoruz

Canim bu sira iste ona basladim ben de, ozellikle tuy sagligi damlasi, uzun tuylu olanim onu sevmedi, digerine mamayla yediriyorum. Ama kac sise bitti sayamadim, henuz bir gerileme yok. O da hesabinda hic tiy sorunu olmadigini soyluyor. Kediler her yerde geziniyor, ben benimkinin kafasini oksasam, ortaligin icine ediliyor.
Bir de ekstra bilgi, benim ucuncu bebisim olacak bu, evdeki iki kizim ve esim hepsi kedi alerjili. Valla sastim kaldim ne yapacagimi.