- 12 Haziran 2024
- 534
- 351
- 18
Hayirli olsun sağlıkla gelsin minik prensKızlar bizim cinsiyetimiz de belli oldu oğlum olucak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun sağlıkla gelsin minik prensKızlar bizim cinsiyetimiz de belli oldu oğlum olucak![]()
Araya bi sürü şey girdi dün akşam yapabildik minik bir hanımefendiymişiz bizcanım sizin cinsiyet partisi noldu ben kaçırdım mı![]()
Günaydınn bayrama son bir kaç gün kala çok güzel haberler alırız inşaallahGünaydın kızlar güzel bir hafta olsun herkes için.![]()
yaaaaAraya bi sürü şey girdi dün akşam yapabildik minik bir hanımefendiymişiz bizçok güçlü erkek hissediyordum çok şaşırdım
![]()
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin prensesAraya bi sürü şey girdi dün akşam yapabildik minik bir hanımefendiymişiz bizçok güçlü erkek hissediyordum çok şaşırdım
![]()
Haftaya cimsiyet belirlenince alışverişe artık başlıyorum. Başladınız mi alisverislereGünaydınn bayrama son bir kaç gün kala çok güzel haberler alırız inşaallah![]()
Evet kuzum çok şükür o da güzel geldiyaaaasağlıkla gelsin minnoşş
senin fetal dna tasdikliydi dimi :)
Teşekkür ederiz canım seninki son durumda kız mı şimdiHayırlı olsun sağlıkla gelsin prenses![]()
Valla bizimki anası gibi şakamatik herhade her seferinde bir cinsiyet. herkes anasına çekmiş şakacı deyip duruyor.Teşekkür ederiz canım seninki son durumda kız mı şimdi![]()
çok şükür :) en azından garanti artık değişir mi , değişmez mi demezsin :)Evet kuzum çok şükür o da güzel geldidoktorda ultrasonda onayladı hala çok şaşkınım bi tuhaf oldum paşam diye seviyordum
![]()
Ben oğlan anası olduğum için mi kıza bu kadar uzaktım bilmiyorum severken bile hep oğlum diyesim geliyordu ve öyle hissediyordum hani hissediyordukValla bizimki anası gibi şakamatik herhade her seferinde bir cinsiyet. herkes anasına çekmiş şakacı deyip duruyor.
Haftaya İstanbul'da bakayım diyorum 18. Haftada doktorun da onayı olursa detaylı ultrasonda görürüz diye düşünüyorum. Bu süreyi de bebeğim diye severek geciriyorum. oglum diye çok sevdim kız gelirse kızım diye sevecegim sağlıkla güzelliğiyle gelsin inşallah![]()
Seninki de az şakacı değilBen oğlan anası olduğum için mi kıza bu kadar uzaktım bilmiyorum severken bile hep oğlum diyesim geliyordu ve öyle hissediyordum hani hissediyordukama rüyamda ayva gördüm kız bebek gördüm. Hatta ismini de gördüm. Oğlumda da kız gördüğümden pek inanmamıştım rüyama
![]()
Çok heyecanlııııı, bizede haber et merak ediyorummHaftaya cimsiyet belirlenince alışverişe artık başlıyorum. Başladınız mi alisverislere
Ay çok güzel hayırlı olsun. Biz odayı beğendik ama kız olursa ayrı bir oda erkek olursa ayrı bir oda. Bu yüzden cinsiyetin kesinlesmesini bekliyoruz ardından hangisi ise öyle odayi sipariş edeceğiz. Boya renklerini de belirledim gibi. Kız olursa söyle kız gibi toz pembe bir boya bir duvara da güzel bir duvar kağıdı düşündüm erkek olursa da turuncu ya da yeşil arasında gidip geliyorum ama çok soft renkler var aklımda inşallah da çok yakışır odayaÇok heyecanlııııı, bizede haber et merak ediyorummSen ne hissediyorsun?
Ben odasını sipariş verdim. Odasını boyadıkKıyafetlerden'de biraz aldım. Geriye kalan herşeyi bayramdan sonraya bırakıyorum. Şimdilik dinlenicem yeter bu kadar
![]()
Şimdi gördüm. Aranızda sağlık görevlisi var mı bize detaylı anlatsa bu aşıyı![]()
Çok güzel düşünmüşsünüzz, benimde bir duvar farklı diğer duvar duvar kağıdı çok hoşuma gidiyor. Ayrı bir havası varAy çok güzel hayırlı olsun. Biz odayı beğendik ama kız olursa ayrı bir oda erkek olursa ayrı bir oda. Bu yüzden cinsiyetin kesinlesmesini bekliyoruz ardından hangisi ise öyle odayi sipariş edeceğiz. Boya renklerini de belirledim gibi. Kız olursa söyle kız gibi toz pembe bir boya bir duvara da güzel bir duvar kağıdı düşündüm erkek olursa da turuncu ya da yeşil arasında gidip geliyorum ama çok soft renkler var aklımda inşallah da çok yakışır odaya
Alışveriş sürecinin en sıkıntılı alışverişi bana kalırsa bebek arabası araştırıyorum ama nasıl bir şey alacağım bilemiyorum