• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Amin 🤲🏼

Bacım kaç kilo hamile kalmıştın, şimdiye kadar kg aldın ? Beş kg hakkın old Dr mu söyledi ?
Laydcim 70 ile hamile kaldım şuan 77 kilodayım bugün tartıldım 😕
Doktor hızlı almışsın dedi son beş kilo hakkın var bunun için dikkat ederek ilerle dedi ve bol su iç dedi 2 litre kadar ama ben de sorun o kadar içemiyorum midemi bulandırıyor 🙄

Laydcim 70 ile hamile kaldım şuan 77 kilodayım bugün tartıldım 😕
Doktor hızlı almışsın dedi son beş kilo hakkın var bunun için dikkat ederek ilerle dedi ve bol su iç dedi 2 litre kadar ama ben de sorun o kadar içemiyorum midemi bulandırıyor 🙄
Yudum yudum içmeyi dene.

Dr lar sanırım biraz da göz korkutuyor. İpin ucunu sıkı tutmak adına. Bence bu diyeti uygularsak zaten istesek de çok kilo alamayız :KK23:

Haftalarımız aynı. Ben 80.5 la hamile kaldım, en son geçen hafta 86.1dim. Bakarsan senden on kg daha fazla başladım. Bu yolda birlikteyiz bacım. İns selametle bitireceğiz bu süreci :KK74:

Çok sağol canım benim ❤️
Benimde ilk gebeliğimde hiç tansiyon şeker tarzı şeylerle karşılaşmadım ama bu gebelikte oluyor her gebelik te bir değil tabi sağlık olsun inşallah
Bizim aile de hiç şeker hastası yok o yüzden şaşırdım biraz bende kendimde beklemiyordum
Diyete uyacağız bakalım bir haftalık şeker takibi ve diyet sonucu durumlar ne olacak göreceğiz güzel ilerler inşallah 🙏
İnşallah canım inşallah. Bundan sonrası güzel olsun inşallah. Önceki hamileligimde bundan daha zayiftim ve bu kadar yemiyordum, canım istemiyordu. Bunda çok fazla yemek istiyorum, oturduğum zaman dunyalari yiyorum. Geçen haftalarda tartildigimda 57 küsürdüm, geçen gün baktım 59 küsür olmuşum bir haftada 😱 yani hızlı gidiyorum bu ara. Bebeği düşünüp kendimi durdurmaya çalışıyorum. Bizim ailede de olunca malum korkuyorum da. Diyete uyunca kg çok almazsın zaten hatta kg bile verilebilir. Kayinpederimde de çıktı 2 ay önce falan ona da doktor meyve yedikten sonra mutlaka yoğurt ye demiş dengelesin diye. Belki işinize yarar aklında olsun kuzum. İnşallah sağlıkla geçsin kalan zaman, sağlıkla gelsinler. 🤲❤️

Kızlar su pantolonun grisi bende var. Devamlı giyiyorum, çok memnunum. (L beden suan 86 kg olduğum halde rahat oluyor, esnek yapısı) Siyahı stoğa girdi. Hemen aldım. Tavsiye ederim

Eki Görüntüle 3565749 Eki Görüntüle 3565750
Kalın mı acaba yoksa havalar ısınınca da giyilir mi? Ben de şu kadife pantolonla çok rahat ettim, iki tane ile geçirdim kışı ama kışlık gibi bu daha çok.

İnşallah canım inşallah. Bundan sonrası güzel olsun inşallah. Önceki hamileligimde bundan daha zayiftim ve bu kadar yemiyordum, canım istemiyordu. Bunda çok fazla yemek istiyorum, oturduğum zaman dunyalari yiyorum. Geçen haftalarda tartildigimda 57 küsürdüm, geçen gün baktım 59 küsür olmuşum bir haftada 😱 yani hızlı gidiyorum bu ara. Bebeği düşünüp kendimi durdurmaya çalışıyorum. Bizim ailede de olunca malum korkuyorum da. Diyete uyunca kg çok almazsın zaten hatta kg bile verilebilir. Kayinpederimde de çıktı 2 ay önce falan ona da doktor meyve yedikten sonra mutlaka yoğurt ye demiş dengelesin diye. Belki işinize yarar aklında olsun kuzum. İnşallah sağlıkla geçsin kalan zaman, sağlıkla gelsinler. 🤲❤️
Ben kızımda 66 ile hamile kalmıştım, 19 kg aldım. Su anki kilomda doğuma gittim. O zaman da aşırı iştahlı olduğumu söyleyemem. Şimdi de değilim.

Sanıyorum bu şeker olayı, her zaman iştahla doğru orantılı değil. 🤔 Meyveyi yoğurt yağa sütle yemek şekerin birden fırlamasına engel oluyormuş. Az önce bi kase yoğurda elma doğradım. Tarçın serpip yedim. Tatlı bi şey yenecekse bile önden bi protein yiyip ardından tatlı yemek mantıklı olabilir.
Kalın mı acaba yoksa havalar ısınınca da giyilir mi? Ben de şu kadife pantolonla çok rahat ettim, iki tane ile geçirdim kışı ama kışlık gibi bu daha çok.
Viskon karışımlı bacım. İnce. Yazın çok rahat giyilir. Hatta yazlık diyebilirim. :KK51:

Yudum yudum içmeyi dene.

Dr lar sanırım biraz da göz korkutuyor. İpin ucunu sıkı tutmak adına. Bence bu diyeti uygularsak zaten istesek de çok kilo alamayız :KK23:

Haftalarımız aynı. Ben 80.5 la hamile kaldım, en son geçen hafta 86.1dim. Bakarsan senden on kg daha fazla başladım. Bu yolda birlikteyiz bacım. İns selametle bitireceğiz bu süreci :KK74:
Evet Bencede bu listeye göre sanırım artık fazla alınmaz ben yemek yemeyi çok seven biriyim fazlasını değil ama yersem de yerim tabi bu diyet beni zorlayacaktır bundan eminim ama başka çaresi yok

Mesajın beni çok motive etti laydcim inşallah beraber atlatacağız ben inanmıyorum buna 🤲🏻❤️

Madem makinem var. Yazlık çantalarıma astar dikeyim dedim. Bebek çantasından bunları takmaya fırsat olur mu bilmiyorum ama :-)
IMG_5052.webp

Kızceler bugün benim de 3te detaylı ultrasonum var, inşallah bir sıkıntı çıkmadan atlatırız biz de ♡
Canım hayırlı haberlerle gel inş ❤️
Aynen canım danışarak almak daha iyi tabi ki. Bende takip ediyorum paylaşılan linkleri, fikirleri. Hala karar veremedim hangisini alacağıma bakıyorum öylece. Sanırım alacagim zamana kadar da karar veremeyeceğim 😅 ❤️

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım benim ❤️ 🥰 🤲
Galiba bende ama elele madreyi beğendim galiba onu alacagım. ❤️
Benim liste de bu şekilde hanımlar
Hayırlısıyla yarın başlayacağım artık
sen yaparsın canım inşAllah moral bozmak yokkk ❤️
Yudum yudum içmeyi dene.

siz yaparsınızzzzz ❤️❤️ bu arada bende 71 ile başladım 77 yim bence bu doktorlar dediğin gibi çok abartıyor.

Evet verilen listeme göre sabah öğlen akşam süt ayran ve yoğurtla dengelemeye çalışacağım yediklerimi
Sağol canım benim ❤️
İnşallah iyi düşünelim iyi olsun herşey
Az kaldı hemen hemen hepimiz son trimestere gireceğiz son aylarımızı da güzel şekşlde atlatalım inşallah 🤲🏻❤️🥰

Canım hayırlı haberlerle gel inş ❤️

Galiba bende ama elele madreyi beğendim galiba onu alacagım. ❤️

sen yaparsın canım inşAllah moral bozmak yokkk ❤️

siz yaparsınızzzzz ❤️❤️ bu arada bende 71 ile başladım 77 yim bence bu doktorlar dediğin gibi çok abartıyor.
İnşallah canım 🥰
Destekleriniz için teşekkürler ❤️💐

Kızlar 18 haftadan bu yana Bebeğimin hareketlerini çok net hissediyorum Dün stresli bir an yaşadım uzun bir süre ağladım O saatten biri herhangi bir hareket hissedemiyorum Dün Gece Bir tane ufak hareket hissettim Ama bugün hiçbir hareket Hissedemedim normalde çok hareketli olduğu saatlerde bile hareketi yok çok korkmaya başladım doktora gitmeli miyim yoksa bu normal mi dürtüyorum Ama herhangi bir şekilde hareket etmiyor bir sürü tatlı yedim yattım dinlendim hiç hareketini hissetmedim bugün

Ben kızımda 66 ile hamile kalmıştım, 19 kg aldım. Su anki kilomda doğuma gittim. O zaman da aşırı iştahlı olduğumu söyleyemem. Şimdi de değilim.

Sanıyorum bu şeker olayı, her zaman iştahla doğru orantılı değil. 🤔 Meyveyi yoğurt yağa sütle yemek şekerin birden fırlamasına engel oluyormuş. Az önce bi kase yoğurda elma doğradım. Tarçın serpip yedim. Tatlı bi şey yenecekse bile önden bi protein yiyip ardından tatlı yemek mantıklı olabilir.

Viskon karışımlı bacım. İnce. Yazın çok rahat giyilir. Hatta yazlık diyebilirim. :KK51:
Olabilir bacım. Allah yardımcın olsun, hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲 ❤️ valla inşallah iştahla orantılı değildir öyleyse zaten ben yandım. Şimdi bir de bayram geliyor bayramda tatlılar da tatlılar.. 🙄 hayır dayanamıyorum da 🙄 benim ölçüm bayramdan hemen sonra inşallah sağlıkla atlatırım ne diyim. Bende yoğurtla dengelemeye çalışayım bari yoksa gidişat iyi değil benim. Kızımda 55 civarında hamile kaldım diye hatırlıyorum ilk üç ay istifra etmekten 5 kg verdim sonrasında da yavaş yavas aldım çünkü hiç canım istemiyordu. Bu cimcimede 54 ile kaldım 59 u gördüm hatta geçmiş bile olabilirim. Daha da alırım zaten belli de. 5 kg ne ki diyeceksin ama benim vücuda çok boy yok çünkü basenlerim çok berbat gözüküyor kg alınca. Artık hayırlısı bacım hepimiz için inşallah kalan zamanı iyi atlatırız. 🤲❤️
Evet verilen listeme göre sabah öğlen akşam süt ayran ve yoğurtla dengelemeye çalışacağım yediklerimi
Sağol canım benim ❤️
İnşallah iyi düşünelim iyi olsun herşey
Az kaldı hemen hemen hepimiz son trimestere gireceğiz son aylarımızı da güzel şekşlde atlatalım inşallah 🤲🏻❤️🥰
İnşallah sağlıkla geçsin kalan zaman kuzum. Dualarım bu yönde 🤲❤️🥰 Allah yardımcın olsun, kolaylık versin inşallah ❤️ 🤲

Kızlar 18 haftadan bu yana Bebeğimin hareketlerini çok net hissediyorum Dün stresli bir an yaşadım uzun bir süre ağladım O saatten biri herhangi bir hareket hissedemiyorum Dün Gece Bir tane ufak hareket hissettim Ama bugün hiçbir hareket Hissedemedim normalde çok hareketli olduğu saatlerde bile hareketi yok çok korkmaya başladım doktora gitmeli miyim yoksa bu normal mi dürtüyorum Ama herhangi bir şekilde hareket etmiyor bir sürü tatlı yedim yattım dinlendim hiç hareketini hissetmedim bugün
Bende senin gibiyim. 3 gun once ani bir sekilde amcami kaybettik o ilk gunler ayni seyi yasadim bende.
Su ictim cikolata yedim sirt ustu uzanip elimle hafif bir sekilde sag sol asagi yukari biraz masaj yapar gibi oksadim birazda konustum en sonunda minik sekilde tepki verecektir.Tum tuslara ayni anda bastim ben yani. Gerci sende yaptigini soyluyorsun ama biraz daha dene bakalim. Olmazsa doktoruna bir danis.

Bende bugün tartıldım ve geçen haftadan bu yana 1 kg almışım gözüküyor ve dikkat etmeme rağmen. Ekmek pilav makarna tüketmiyorum paketli gıda yok tatlı desen evde sağlıklı şeyler yapıyorum ama nasıl oluyor anlamıyorum uçuyor kilom psikolojim bozuldu bu kilo konusunda doktorlar dediğiniz gibi ipin ucu kaçmasın diye biraz fazla üstünde duruyor sanırım. 60 ile hamile kaldım diye düşünüyorum geçen hafta 68.2 ydi bugün 69.4 çıktım nasıl olabilir diyip duruyorum 😂😂😂

Bende senin gibiyim. 3 gun once ani bir sekilde amcami kaybettik o ilk gunler ayni seyi yasadim bende.
Su ictim cikolata yedim sirt ustu uzanip elimle hafif bir sekilde sag sol asagi yukari biraz masaj yapar gibi oksadim birazda konustum en sonunda minik sekilde tepki verecektir.Tum tuslara ayni anda bastim ben yani. Gerci sende yaptigini soyluyorsun ama biraz daha dene bakalim. Olmazsa doktoruna bir danis

Su ictim cikolata yedim sirt ustu uzanip elimle hafif bir sekilde sag sol asagi yukari biraz masaj yapar gibi oksadim birazda konustum en sonunda minik sekilde tepki verecektir.Tum tuslara ayni anda bastim ben yani. Gerci sende yaptigini soyluyorsun ama biraz daha dene bakalim. Olmazsa doktoruna bir danis.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏🏼

Başınız sağolsun canım 😔
Allah kalanlara sabrı Cemil versin 🤲🏼
Sakin ol. İns bi şey olmadı 😊

Şu an düzenli sistematik bi hareket silsileleri yok bence. Benimki bazen adrenalin vermişler gibi acayip kuduruk, bazen daha derinden az hareket ediyor.

Sen üzüntülü bi an yaşadığın için stres yapıp onunla bağlantı kuruyorsun. Bazen pozisyon değiştiriyorlar. Yada plasenta on tarafa geliyor hareketler daha az duyulabiliyor.

Dinlen. Derin nefesler al. Kendini dinlemeye devam et. İns o kuduruk tepikleri duyacaksın 💙

Back
X