- Konu Sahibi elektroforez
- #33.561
Maşallah canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı biz geride kalanlaraBende elendim kızlar nur topu gibi bi kızım oldu rabbim geride kalanlara yardım etsin2 buçukta 5 dkda doğurdum çok şükür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı biz geride kalanlaraBende elendim kızlar nur topu gibi bi kızım oldu rabbim geride kalanlara yardım etsin2 buçukta 5 dkda doğurdum çok şükür
İyi ki de söyledin ben perşembe bildireyim. Senin hamilelikte mi miyom ortaya çıktı?Evet canım, tek taraflı ağrıBen sağ bacağımı kaldıramıyordum, yürürken bile çok zorlanmıştım.. 4.6 cm civarı bir şeydi, magnezyum verip kasılmayı azalttı, progestan fitille de büyümeyi ve baskıyı durdurmaya çalıştı, iki güne geçti ağrı .. sonraki hafta 4.1’e düştü miyom, ama sen ne olur ne olmaz mutlaka görün derim
![]()
İnternetten çok farklı şeyler okuyorum. Araştırdıkça huzursuzlanıyor insanNe kadar da düşünceli kv oğullarını her konuda düşünmeden edemiyorlar
Kız o ayırt ediliyor çişle merak etme bir geldi mi foşş diye çiş gibi tutamıyorsun müdahale edemiyorsun ara ara devam ediyor ben hastaneye gidene kadar foşur foşur döke döke gittim![]()
Canim bizimki de oyle gorunuyor babasi yesil gozlu kumral ben de bugday tenliyim su an cok birsey belli olmuyor doktorumuz yesil gozlu olcak dedi goz sekli vs babaya benziyor
Ay evet şu an nasıl duruyor sizin bebişlerin gözleri? Kimisinin mavimsi durup sonra ya renkli ya kahve falan oluyormuş benimkinin en başından beri koyu gözüküyor zaten renkli gözlü olma ihtimali yok gibi bişeydi de kcckdkskDoktor goz rengini nasl biliyor daha belli olmuyorki rengi![]()
Anladığım kadarıyla ne kadar uzun doğum o kadar uzakBenim yarın vajinal muayenem yapılacak ilk defa uzun olması kötü bir şey miymiş ya
Maşallah ben de bu yüzden bir an önce doğsun istiyorum. Her saatte kilo alıyorlarKilosu normal olsa dursun da benimki geçen hafta 3700 dü
Allah yardımcımız olsun bacım. 1 gecede evde harp çıktı en az 1.5-2 ay sürüyormuş ne yapacağızE sen resmen benim bebegi tarif ettin. Bizimkide mi kolik yani off. Tam o saatlerde hergub huysuzlanio memeden ayrilmiyor
Sağlıkla büyüsn canım inşallah sana da cok geçmiş olsunBende elendim kızlar nur topu gibi bi kızım oldu rabbim geride kalanlara yardım etsin2 buçukta 5 dkda doğurdum çok şükür
Bizimkinin rengi gri duruyor suan :) gorenler renkli gibi diyor ama grimsi parliyor birkac aya netlesir sanirimAy evet şu an nasıl duruyor sizin bebişlerin gözleri? Kimisinin mavimsi durup sonra ya renkli ya kahve falan oluyormuş benimkinin en başından beri koyu gözüküyor zaten renkli gözlü olma ihtimali yok gibi bişeydi de kcckdksk
Brnim bebede de var. Annenin hormonlarindan olur deniyor yavas yavaş geçecekBenim bebegimin burnunda var evet bende bunu sorcaktim
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canımBende elendim kızlar nur topu gibi bi kızım oldu rabbim geride kalanlara yardım etsin2 buçukta 5 dkda doğurdum çok şükür
Gri gibi ama yavaştan kahveye dönüyor bence en baştaki grilik yok fazlaAy evet şu an nasıl duruyor sizin bebişlerin gözleri? Kimisinin mavimsi durup sonra ya renkli ya kahve falan oluyormuş benimkinin en başından beri koyu gözüküyor zaten renkli gözlü olma ihtimali yok gibi bişeydi de kcckdksk
Ben hunileri hazırlıyorum isteyene kargo ile gönderebilirimAllah yardımcımız olsun bacım. 1 gecede evde harp çıktı en az 1.5-2 ay sürüyormuş ne yapacağız
Ayy daha cok surmesinde ben raziyim 2 aya. Iki gundur aksam sofraya bebek mememdeyken oturuyorum baska turlu yemek yememe firsat vermiyor. Bazen çıglık atasim geliyor. Lohusalik pskolojisi diyorum kendimi sakinlestiriyorumAllah yardımcımız olsun bacım. 1 gecede evde harp çıktı en az 1.5-2 ay sürüyormuş ne yapacağız
Maşallah canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı biz geride kalanlara![]()
Sağlıkla büyüsn canım inşallah sana da cok geçmiş olsun
Hepiniz sağolun allah razı olsunBrnim bebede de var. Annenin hormonlarindan olur deniyor yavas yavaş geçecek
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım
Gri gibi ama yavaştan kahveye dönüyor bence en baştaki grilik yok fazla
Ben hunileri hazırlıyorum isteyene kargo ile gönderebilirim![]()
Psikolojini bozma diye diyorum sidik yaristirmak için değil nsndjdndjd sofraya bile oturmuyorum anca uyuduysa bazen atistiriyorum aşırı kötü besleniyorum bu ara enerjim sifffffirlara düştü, kahvaltiyi babası hazirliyor ama tam yiyecegim zamana uyumayasi tutuyor veya 2 dk uyuyor sonra çığlık dnndjdjdjd kucağıma alıp yiyorum bir şeyler öyle böyleAyy daha cok surmesinde ben raziyim 2 aya. Iki gundur aksam sofraya bebek mememdeyken oturuyorum baska turlu yemek yememe firsat vermiyor. Bazen çıglık atasim geliyor. Lohusalik pskolojisi diyorum kendimi sakinlestiriyorum![]()
Oyy senin durum daha vahimPsikolojini bozma diye diyorum sidik yaristirmak için değil nsndjdndjd sofraya bile oturmuyorum anca uyuduysa bazen atistiriyorum aşırı kötü besleniyorum bu ara enerjim sifffffirlara düştü, kahvaltiyi babası hazirliyor ama tam yiyecegim zamana uyumayasi tutuyor veya 2 dk uyuyor sonra çığlık dnndjdjdjd kucağıma alıp yiyorum bir şeyler öyle böyle2&3 ay sonra bu günleri de ozleriz gibi geliyo bana o yüzden aaamaaan diyorum boşver hic girme o lohusa psikolojisine falan keyfine bak bebeğin de senle birlikte beslenmek istiyo öyle düşünelim
![]()
Ne zaman normale döner acaba gbbftbgbteOyy senin durum daha vahimbende inan jet hiziyla yiorum sirf direncim dusmesin diye. Yedigimdende birsey anlamiyorum. Zaten yemegi esim işten gelip yapio yada disardan soyluyoruz. Bitik durumdayiz
![]()
Evett o noktalar bizde de varAynı gündeyiz hemen hemen benim bebeğimde de henüz şişlik var hatta dün abimle konuşuyorduk neden gözaltları şiş dedi
Valla bizimkinin burnu bariz büyükçok tatlı ama
Kızlar sizin bebeklerinzin burnunum üstünde beyaz noktalar varmı yağ gibi sivilce de tam sayılmaz
Canım, benim sütüm hemen gelmedi, sarılık için küveze aldıklarında da sütüm çok az geliyordu, iki memeden 30 ml ancak çıkıyordu, doymayınca mama verdik.. mama mecbur kalınca kurtarıcı olabilir, benim etrafımda herkes aman mama vermeyin falan dedikleri için, çocuğum beslenemediği için sarılığı tetikledi.. şimdi de doymadığını hissettiğimde yine mama veriyorum.. onların sağlıklı beslenmesi çok daha önemli benceKızlar selam sarılık değeri 13 çıktı halbuki 2 saatte bir emziriyordummama ile mi desteklesem böyle bir durumda olan oldu mu
Kolik kucaktada sakinleşmez diye biliyorum ama 2. Haftada gaz sancıları başlıyor belki gazdan olabilir ne yedin bu günler deDün geceye kadar her şey o kadar güzeldi ki nazar mı ettim diyorum ama yok kolik bu. Altını temizler emzirir biraz vakit geçirir yatağına koyar uyuturdum.
Dün akşam. Saat 19:00 dan sabah 4 e kadar uyumadı (belirtilerde genellikle 18:00 - 00:00 arası uykusuzluk huzursuzluk diyor)
Memeden asla ayrılmıyor, öncesinde 20 dk bi meme 20 dk bi meme emiyordu kendi bırakıyordu(sabaha kadar mememde durdu rahatlamk ıcın yapıyormuş kolik bebekler)
Yataga bıraktıgım anda muthıs bır aglama krizi elleri kolları titriyor yüzünün rengi değişiyor. Geri aldıgımda kucagıma susuyor
40i cikinca biraz duzelir diyorlar ama bakalimNe zaman normale döner acaba gbbftbgbte
Benim minnoşumun burnunda da var minik yağ bezeleri teyzesiiiAynı gündeyiz hemen hemen benim bebeğimde de henüz şişlik var hatta dün abimle konuşuyorduk neden gözaltları şiş dedi
Valla bizimkinin burnu bariz büyükçok tatlı ama
Kızlar sizin bebeklerinzin burnunum üstünde beyaz noktalar varmı yağ gibi sivilce de tam sayılmaz