26 Aralık mi son adet tarihin. Diğer bilgileride yazarsan ekleyim canim seniLioo sat benim de aynı. Ben beta takibinden hesap yaptım perşembe kese görünür gibi ama belki kalbi de duyarım diye sonraki pazartesi ye randevu aldım.
Doğru ya daha once kaç defa yazmıştın. Kalp atışını kesin görürsün sen o zamnBenim sat 25 Aralık ya
20 ocakta beta 330 (adetime 5 gün kala)
22 ocakta beta 777 çıktı
28 ocakta tam 5 haftalık dedi kese göründü 10 mm
6 şubat yani bu hafta perşembe birdaha gideceğim aç gel dedi kan testleri istiycekmiş ve bebekte canlanma olcakmı belki kalp atışı da duyarız dedi
Gideceğim gün 6+1 olacak en az.
Hakkında hayırlısı olsun canım, ben dün erken gebelik testi yaptım pozitif. Dr a randevum var bakalım netleşir.Merhaba canım. Benim adetim bugün idi. Adet olmadım ama 3 gündür belim tutulmuş gibi ağrıyor. Ve det sancım çok var. Adetden önce sancım olmaz. Normalde adet sancısı olduğu zaman hamile çıkmışımdır gep. Senin durumun nasıl. Bu arada evde bir teslim var ama yapmadım daha. Kızım 1 yaş 3 aylık ve daha hazır değildim ama istiyorum da. Rabbim gönlümüzdekini verir inşallah.
Bugün hastaneden sonra yazarım canım.deadline yaş. Sat. Tahmini doğum tarihini soylersen Listeye ekleim.
nurovic sat ve tahmini doğum tarihini yazarsan Listeye eklim
C ceylanmedine yaş kaçıncı çocuk. Tahmini doğum Tarihi söylersen ekleyim
İlk canımkimyonkokusu H Hhatip kacinci çocuk kızlar.
E EylulY yaş ve tahmini doğum tarihini soylerseniz ekleyim.
Ben henüz doktora gitmediğim için bu bilgi yok maalesef
Kiz herkes de adetten sonraki 40 haftayi söylüyor.Ben henüz doktora gitmediğim için bu bilgi yok maalesefhafta sonu paylaşacağım inşallah
Son adet 27 Aralık demi. Tahmini doğum tarihi 3 ekim oluyor.Ben henüz doktora gitmediğim için bu bilgi yok maalesefhafta sonu paylaşacağım inşallah
Evet ya güncellemeyle gitti26 Aralık mi son adet tarihin. Diğer bilgileride yazarsan ekleyim canim seni
3 Ekim
kimyonkokusu H Hhatip kacinci çocuk kızlar.
Yas 31kimyonkokusu H Hhatip kacinci çocuk kızlar.
Dr gittinmi canım. Bir belirti varmi sende. Bende şuan 5+4 dün canım fena tatlı çekti bide başımı yastıktan kaldıramadım. Çok uykum vardıYas 31
2.cocuk
Sat: 27 aralik
Beklenen doğum tarihi net olmamakla birlikte 3 Ekim
Ben 2 güne test yapınca yazarımdeadline yaş. Sat. Tahmini doğum tarihini soylersen Listeye ekleim.
nurovic sat ve tahmini doğum tarihini yazarsan Listeye eklim
C ceylanmedine yaş kaçıncı çocuk. Tahmini doğum Tarihi söylersen ekleyim
Ay ben doktorun söylediği tarih sandım sat 27 Aralık doğruKiz herkes de adetten sonraki 40 haftayi söylüyor.
Merhaba sat tarihimiz aynıYas 31
2.cocuk
Sat: 27 aralik
Beklenen doğum tarihi net olmamakla birlikte 3 Ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?