- 12 Mart 2019
- 15.280
- 34.776
- 598
Sağol teyzesi çok şükürAy çook merak etmiştimmm ohh çok şükür herşey yolunda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol teyzesi çok şükürAy çook merak etmiştimmm ohh çok şükür herşey yolunda![]()
Maşallah canım hep böyle devam etsinKızlarım etiketiniz için teşekkür ederimanca gelebildim dışardaydım.
kızımız iyi cok şükür herşey yolunda doktor bebeğine cok iyi bakmışsın dedibi sıkıntımız yok yani şeker yüklemesi içinde evde alet varsa 3-4 gün ölç açlık tokluk yaz bana gerekirse yapalım yüklemeyi dedi.
Amiiin inşallah canım hepimizinki böyle sağlıkla devam etsinMaşallah canım hep böyle devam etsin![]()
Ben bundan aldım bebek arabasına falan asma aparatı var. Kumaşı da kaliteli duruyor. İçi baya geniş ama kullanışlı mı değil mi onu bebiş gelimce öğrenicezAnne bebek çantası aldınız mı ? Ne marka aldınız ? Öneriniz nedir ?
Evet bende takipteyim bu çantayı bence kaliteli duruyor uzunca da gider gibi. United olmasını hiç düşünmedim ahahBen bundan aldım bebek arabasına falan asma aparatı var. Kumaşı da kaliteli duruyor. İçi baya geniş ama kullanışlı mı değil mi onu bebiş gelimce öğrenicezben babasıda takar diye unisex bişi almak istedim.
Bebek pozisyon değiştirmiştir ondan olabilir bir gün çok hareketliyse bir gün sakin oluyor.Arkadaşlar merhaba ben de 20+6 dayım arada bir sürü şey oldu okudum ama yazamadım benim de bir kızımolacak insallah şunu sormak istiyorum düne kadar net ve düzenli olmasa da hareketleri hissediyordum ama dünde beri sanki hissetmiyorum ve tedirgin oldum eşimde sakin ol hemen doktora gitmeyelim diyor ama bana kalsa geceden acile gitmiştim sizce benden önde olanlar tecrübeli olanlar yorumunuz nedir
Çok sevindiiiim geçmiş olsuun sağlıkla gelsin inşallahDetaylı ultrasonum güzel geçti kızlarilk defa net şekilde yüzünü de gördük. Sadece doktor böbreklerinde düşük seviyede büyüme var dedi. Bunu kadın doğumcum da demişti. Genelde doğuma kadar kendiliğinden düzelir bu düzeydeki büyüme ama kontrol altında olsun, siz hiç telaş etmeyin dedi. Canımızı sıkmadık, geçer inşallah zamanla
Heep hareket ediyor bizimki durduğu bir an yokağzını açıp kapıyordu sürekli, yutkunuyor dedi doktor. Bundan sonrası artık doğumu beklemek hayırlısıyla
![]()
Detaylı ultrasonum güzel geçti kızlarilk defa net şekilde yüzünü de gördük. Sadece doktor böbreklerinde düşük seviyede büyüme var dedi. Bunu kadın doğumcum da demişti. Genelde doğuma kadar kendiliğinden düzelir bu düzeydeki büyüme ama kontrol altında olsun, siz hiç telaş etmeyin dedi. Canımızı sıkmadık, geçer inşallah zamanla
Heep hareket ediyor bizimki durduğu bir an yokağzını açıp kapıyordu sürekli, yutkunuyor dedi doktor. Bundan sonrası artık doğumu beklemek hayırlısıyla
![]()
Gözünüz aydın kızlar. Böbrek büyümesini hiç takmayın kafanıza benim oğlumda da vardı doğuma kadar normale döndü. Bundan sonrası artık rahatÇok sevindiiiim geçmiş olsuun sağlıkla gelsin inşallahBizim de güzel geçti, böbrekte hafif bir genişleme var ama erkek bebeklerin çoğunda oluyor dedi, fetal dna testi sonucu da iyi olduğu için bunu pek öne tmsemiyorum dedi, sonraki kontrollerde veombakılacakmış durumuna. İnşallah hep güzel haberler alalım
![]()
Pozisyon değiştirmiş olabilir. Soğuk su ve tatlı yerseniz kıpırtıları hissedersiniz diye düşünüyorumArkadaşlar merhaba ben de 20+6 dayım arada bir sürü şey oldu okudum ama yazamadım benim de bir kızımolacak insallah şunu sormak istiyorum düne kadar net ve düzenli olmasa da hareketleri hissediyordum ama dünde beri sanki hissetmiyorum ve tedirgin oldum eşimde sakin ol hemen doktora gitmeyelim diyor ama bana kalsa geceden acile gitmiştim sizce benden önde olanlar tecrübeli olanlar yorumunuz nedir
Çok sağolGözünüz aydın kızlar. Böbrek büyümesini hiç takmayın kafanıza benim oğlumda da vardı doğuma kadar normale döndü. Bundan sonrası artık rahat![]()
Hadi hayırlı olsunDetaylı ultrasonum güzel geçti kızlarilk defa net şekilde yüzünü de gördük. Sadece doktor böbreklerinde düşük seviyede büyüme var dedi. Bunu kadın doğumcum da demişti. Genelde doğuma kadar kendiliğinden düzelir bu düzeydeki büyüme ama kontrol altında olsun, siz hiç telaş etmeyin dedi. Canımızı sıkmadık, geçer inşallah zamanla
![]()
Hiç bilmiyorum ben doktorum normal demişti size ne dedi peki?Kızlar merhaba bugün detaylıdan çıktım burun kemiği 5.33mm çıktı açıkçası beni baya korkuttu sizlerin kaç çıktı
Kemik değerin biraz altında dedi, down için 12 kriter var diğer değerler normal dedi normalde 6 falan mı ne olması gerekiyormuş. Psikolojim bozuldu keşke girmeseydim detaylıyaHiç bilmiyorum ben doktorum normal demişti size ne dedi peki?
Hiç öyle düşünme canım ya bu haftalarda burun kemiğinin bi önemi yok diyebiliyorum ben.Kemik değerin biraz altında dedi, down için 12 kriter var diğer değerler normal dedi normalde 6 falan mı ne olması gerekiyormuş. Psikolojim bozuldu keşke girmeseydim detaylıya
İnşallah ya inşallah çok üzüldüm keşke gitmeseydim dedim kendime zehir etmek istemiyorum gebeliğiHiç öyle düşünme canım ya bu haftalarda burun kemiğinin bi önemi yok diyebiliyorum ben.
Diğer bulgular yoksa hersey yolundaysa moralini bozma sadece burun kemiği bişey ifade etmez
Yok canm gitmen daha iyi oldu hiç öyle düşünme herseyin yolunda olduğunu gördün.İnşallah ya inşallah çok üzüldüm keşke gitmeseydim dedim kendime zehir etmek istemiyorum gebeliği![]()