Yurt dışında olduğum için beta bakmıyorlar. Sistem farklı. İlk bebegimde 5+1 de kese bile yoktu Dr korkuttu dış gebelik olmuştur diye 10 gün sonra gel dedi. Gittiğimde 6+4 kese ve kalp atışı oluşmuştu. O yuzden erkenden gitmek istemedim bunda da.Niye gitmedin kuzum betan kacti en son
Canım. Yaş ve tahmini doğum T söylersen guncelleyimMerhabalar tekrardan konular silindi biliyorsunuz
Evet sonra baska talviyeye gecilioYani 3aymi kullaniliyo
Merhaba yaş 32, 1.çocuk,sat 27 Aralık şimdilik bilgiler bu kadarCanım. Yaş ve tahmini doğum T söylersen guncelleyim
Yas 37 3. Cocuk tahmini dogum 06.10.2025Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-10-2025
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ Lioo 23 2 26.12 02.10.25 Ksknnkymtt 25.12 @deadline eylulesma 30 1 30.12 06.10.25 nurovic H Hayaldunyasi197 27.12 fufucum 01.01 @ceylanmedine 28.12
Anladim kuzum kaybin için basin sag olsn insallah benimkide saglikli ilerler kan vermeye gdiyorumYurt dışında olduğum için beta bakmıyorlar. Sistem farklı. İlk bebegimde 5+1 de kese bile yoktu Dr korkuttu dış gebelik olmuştur diye 10 gün sonra gel dedi. Gittiğimde 6+4 kese ve kalp atışı oluşmuştu. O yuzden erkenden gitmek istemedim bunda da.
Ama Dr aradım öğrendiğim an. O haftalarda gelicem dedim tmm dedi. Şuan bile sadece eşim ve Dr biliyor. Başka kimseye söylemedim. Ya düşerde herkes ah vah yapar diye. Daha once çok kaybım oldu. 1 tane oğlum var. O yüzden söylemedim kimseye
Kese görme 5+0Canım. Yaş ve tahmini doğum T söylersen guncelleyim
Aa tahmini dogum tarihimiz ayniYas 37 3. Cocuk tahmini dogum 06.10.2025
Benm olursa eylulde olur sezaryanden dolayi ama eylul grubunda en sona kalmak istemiyorm o yuzden normal tarihim oaln bu gruptan devam edecmAa tahmini dogum tarihimiz ayni
Haber ver mutlakaAnladim kuzum kaybin için basin sag olsn insallah benimkide saglikli ilerler kan vermeye gdiyorum
Son adet tarihin ne zamn canımMerhaba ben 25 yaşındayım. İlk gebeliğim. Tahmini doğum 13 ekim
Ben pregnacare vitamin kullanıyorum folik asit de var içinde zaten. Yurtdışından almıştım ama Tr de de var sanırım. Gebelik öncesinde 1 paket almıştım kullanıyodum zaten yarısı bitmişti zaten özeldeki doktorum kullanmaya devam edebilirsin bunu dedi. İlk kan verdiğimde Folbiol yazmıştı devletteki doktor aldım onu da ama 5 mg çok yüksek geldi gözüme kullanmıyorum. Pregnacare devam şu an için.Folit asit ne kullaniyosunz kizlar?
Canım eksik bilgiler için yaş 34, ilk çocuk olacak inşallahMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-10-2025
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ Lioo 23 2 26.12 02.10.25 Ksknnkymtt 26 25.12 5+0 01.10.25 @deadline eylulesma 30 1 30.12 06.10.25 nurovic 43 3 H Hayaldunyasi197 32 1 27.12 fufucum 01.01 @ceylanmedine 28.12 Gazel2110 37 3 30.12 06.10.25 rozatulip 25 1 13.10.25
Ekledim canim. Benimde 2 ekim gösteriyor ama sezeryan olduğu için kesin eylül ortası gibi düşünüyorumCanım eksik bilgiler için yaş 34, ilk çocuk olacak inşallahuygulamaya göre tahmini doğum tarihi 8.10.25 gözüküyo. Ama burada gözlemlediklerim ve içimden gelen bi ses ile eylül sonu olur gibim geliyo
Hayirlisi olsun kuzumBenm olursa eylulde olur sezaryanden dolayi ama eylul grubunda en sona kalmak istemiyorm o yuzden normal tarihim oaln bu gruptan devam edecm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?