- 3 Mart 2025
- 135
- 109
- 18
- Konu Sahibi birhemsiree
- #2.521
Bir kulvarı atlatınca diğeri baslıyor tadını cıkarmak en iyisiBoşver gördün mü gördün kalp atışı duyunca da devam ediyor mu diye kendimizi yiyeceğiz o yüzden sakiniz hamileyiz mis gibi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kulvarı atlatınca diğeri baslıyor tadını cıkarmak en iyisiBoşver gördün mü gördün kalp atışı duyunca da devam ediyor mu diye kendimizi yiyeceğiz o yüzden sakiniz hamileyiz mis gibi![]()
Hiç ne mm ne bi şey ölçmedi bileBir kulvarı atlatınca diğeri baslıyor tadını cıkarmak en iyisikac mm dedi canım bu arada doktorun
Bebek görmedi bende heralde ondan bir şey demedi canım neyse hayırlısı olsunHiç ne mm ne bi şey ölçmedi bilekese var bebek var güzel görünüyor bu kadar ben sordukca utanmasan cinsiyetini de isteyeceksin dedi
Kız bende de kese var deyip kestirip attı bebek yok mu deyince büyük ekrandan görüyorum çünkü yakın uzak yaptı bı sağ bi sol bebek de içinde 5+5 te görünmez doğru düzgün dedi nokta zaten ısı veriyor ultrasonlar gerek yok dedi bozma moraliniBebek görmedi bende heralde ondan bir şey demedi canım neyse hayırlısı olsun
Ayy canım bakma sen onlara, sağlık ocağındaki doktor da kalp atışından sonra yazalım seni hamile olarak dedi. Asla kabul etmiyor şu anlık. Onlar bilimsel olarak öyle değerlendiriyorlar tabi bu terslik olduğu anlamına gelmezÖzel kliniğe gidiyorum canım ama ne bileyim doktorum cok değişik konustu bu sefer güler yüzlüydü normalde sevinme keseye kalp atısını gör filan bir şeye mi canı sıkkındı acaba
Sagolun kızlar içimi rahatlattınız allah saglıklı kucagımıza almamızı nasip etsinAyy canım bakma sen onlara, sağlık ocağındaki doktor da kalp atışından sonra yazalım seni hamile olarak dedi. Asla kabul etmiyor şu anlık. Onlar bilimsel olarak öyle değerlendiriyorlar tabi bu terslik olduğu anlamına gelmez![]()
Hayır zaten zor bir psikolojideyim bide eve gelip bunun için agladım biraz nazik olunsa keske zor bir süreçteyiz cünkü
Amiiin canımSagolun kızlar içimi rahatlattınız allah saglıklı kucagımıza almamızı nasip etsin![]()
5+5 de kese mi görünmiyormuşKız bende de kese var deyip kestirip attı bebek yok mu deyince büyük ekrandan görüyorum çünkü yakın uzak yaptı bı sağ bi sol bebek de içinde 5+5 te görünmez doğru düzgün dedi nokta zaten ısı veriyor ultrasonlar gerek yok dedi bozma moralini
Yok canım kese var içinde bebek de var kalp atışı için erken dedi bu sürede sadece kese de normal dedi5+5 de kese mi görünmiyormuş
İnşallah sonucun iyi cıkmıstır canım devlet belki görememiştir en iyisi doktoruna göstermekKızlar benim bugün kanamam oldu. Acile gittim, keseyi tam göremedi. Değer düşük olduğu için olabilir dedi. Betama bakmak için kan aldılar daha çıkmadı sonucu, endişeliyim. Kanamanız oldu mu sizinde?
10 gün cabuk gecer ıyı dusun moralin yüksek tut benım de oyleydı hatta haftasına göre bır hafta geriden geliyor bebek demişti cok şükür kalbini duyduk ama küçük bi kanama alanı gördü doktor dikkat et dediSunu benim doktorum demedi bak ya sinirlendim yine keyfini cıkar demedi bir bana 10 gün sonra gel dedi sadece işte 10 gün bana kötü gecicekhayırlı olsunn bu arada cok sevindim canımmm
![]()
Devlete gitmedim liv hospital ulusa gittim, yani istanbulun iyi hastanelerinden bakalım nasipİnşallah sonucun iyi cıkmıstır canım devlet belki görememiştir en iyisi doktoruna göstermek
Beta değeri normal miymiş canım . Durumun nedir şuan umarım hersey yolundadırUygulamaya göre 5+6 dayım ve betam 35.240
Bu degerde kese görünür canım onlar bilememiş benceUygulamaya göre 5+6 dayım ve betam 35.240
Kendi doktorum değerin normal olduğunu söyledi.Beta değeri normal miymiş canım . Durumun nedir şuan umarım hersey yolundadır
Acildeki kadın doğum doktoru bişey var ama çok minik dedi. Bu betayla kimyasal gebelik klur mu şuanda . Kendi Doktorum yarın çağırdı, cumartesi gidecektim ama yarın gel dediBu degerde kese görünür canım onlar bilememiş bence