Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️
Kız bende de kese var deyip kestirip attı bebek yok mu deyince büyük ekrandan görüyorum çünkü yakın uzak yaptı bı sağ bi sol bebek de içinde 5+5 te görünmez doğru düzgün dedi nokta zaten ısı veriyor ultrasonlar gerek yok dedi bozma moralini
Özel kliniğe gidiyorum canım ama ne bileyim doktorum cok değişik konustu bu sefer güler yüzlüydü normalde sevinme keseye kalp atısını gör filan bir şeye mi canı sıkkındı acaba
Ayy canım bakma sen onlara, sağlık ocağındaki doktor da kalp atışından sonra yazalım seni hamile olarak dedi. Asla kabul etmiyor şu anlık. Onlar bilimsel olarak öyle değerlendiriyorlar tabi bu terslik olduğu anlamına gelmez
Ayy canım bakma sen onlara, sağlık ocağındaki doktor da kalp atışından sonra yazalım seni hamile olarak dedi. Asla kabul etmiyor şu anlık. Onlar bilimsel olarak öyle değerlendiriyorlar tabi bu terslik olduğu anlamına gelmez