Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Sudocrem içeriği benimde bildiğim kadarı ile temiz değil
Bezde Prima içeriği temiz değil onu biliyorum bende Molfix yada sleepy tercih ederim can bebe de güzeldi içerik olarak ama artık erişimi yok sanırım
Bende sampuanda mustela ve deterjan olarak siveno yu tercih edeceğim
Ben kizimda molfix kullandim en iyi korumayi onunla aldim. Annem de benim tekne kazintisi kardeslerim var onlarda onceleri canbebe sonralari molfix kullandi. Kardesim ve kuzenim prima kullandi cok cikariyor gercekten. Bazilari bebek hangisine alisirsa onunla gidiyor diyorlar ondan sanirim once molfix bakacagim ama sleepynin de icerigi guzelleri var onlara sans verecegim. Gecenlerde sleepynin icerigi temiz islak mendilleri cok indirimdeydi stokladim simdilik sadece o var elimde😅

Doktordan me

İnşallah bende güzel haberler alırım.Bende Adana'da yım doktorum Ezgi hoca 💞 doktordan memnun kaldığınıza sevindim 😊 ben de tereddütteydim doktorum nasıl olacak diye Aceba fotoğraf falan çektirebildiniz mi? İzin vermiyorlar mi?
Doktordan me

İnşallah bende güzel haberler alırım.Bende Adana'da yım doktorum Ezgi hoca 💞 doktordan memnun kaldığınıza sevindim 😊 ben de tereddütteydim doktorum nasıl olacak diye Aceba fotoğraf falan çektirebildiniz mi? İzin vermiyorlar mi?
Canim gayet sakin hoşsohbet bir kadın, gerekli olan islemleri seri bisekilde yapıyor fotoğraf olayına hic girmedim cok gergindim zaten sağlıklı oldugunu bilmek bana yetti, bi de ücretsiz yani

Ben kizimda molfix kullandim en iyi korumayi onunla aldim. Annem de benim tekne kazintisi kardeslerim var onlarda onceleri canbebe sonralari molfix kullandi. Kardesim ve kuzenim prima kullandi cok cikariyor gercekten. Bazilari bebek hangisine alisirsa onunla gidiyor diyorlar ondan sanirim once molfix bakacagim ama sleepynin de icerigi guzelleri var onlara sans verecegim. Gecenlerde sleepynin icerigi temiz islak mendilleri cok indirimdeydi stokladim simdilik sadece o var elimde😅
İlk.oglumu hatirlamiyorum ama içeriğini bilmezken büyük olasılık Prima kullanmisimdir sızdırma olarak sıkıntı yaşamadım ama malz temiz olmadığını öğrendim.. ikincisinde hastane Can bebenin temiz olduğunu yoğunbakimda olan yavrulara da bunu tavsiye ettiklerini ogrenmistim direk canbebeyle başladım sonradan piyasadan kalktı gayet memnundum.. üçüncüde sleepy denedim ama sızdırdı molfixe geçtim aynı şekilde devam ediyorum.. ıslak mendil olarak en küçüğüme hala molfix yenidoğan kullaniyorum bazen sleepy ninkini de alıyorum hangisi uygunuma gelirse stokluyorum mecbur 🤣
Pişik kremi ben çocuklarımda hic kullanmadim bir kaç kez ancak kullandım bı kere çok kötü olmustu ve panik olmuştum çünkü ciğer gibiydi🙄 eczane sudocrem ve Bepanthol baby i karıştırıp sur demişti hemen etkilemişti çok kullanmadığım için içeriğini de dikkate almamıştım doğrusu direk geçsin kafasıyla🤣

Ben ilk 1- 2 numara bezi prima aldım. Arkadaşım yaz bebeği doğurdu en rahatı o oldu dedi. Sonra molfix veya sleepy baby natürel geçerim diye düşündüm. Pişik kremi sudocrem iyidir ama pişik kremi henüz araştırmadım. Deterjan granül almayı planlıyorum yani sabun tozu gibi marka temiz içerk olması yeterli duru iyi diyorlar. Şampuan bebek yağı ve pişik kremi seti aldım incia marka. Epeyce araştırdım memnun olanı çok. Deneyip görücez Allah’ın izniyle 😊 bugün aldığım eşyalara baktım galiba ben bitirmişim aklım alamadıklarımda 🤣🤣
Benim eksik daha coook😂
Bende prima alıcaktım ama sonra ona alısır başka beze geçemem pişik olur diye almadım😂

Kızlar bez konusunda çok da emin olmayın🙈 bez işi çocuktan çocuğa çok değişir. Benim kızımda primasında sleepysine kadar tüm bezler alerjik reaksiyon yaratıyordu, deli gibi pişik oluyordu. O kadar çok bez denedim ki size anlatamam. Piyasada ne var ne yok kullanmışımdır. En son molfix pure&soft’a geçince rahatladık. O yüzden paket paket bez almayın. Çünkü bebeğinize uymayabiliyor🥲 deneyerek öğreniliyor… molfix’i pure&soft’undan çok memnundum ben. Bu sefer ilk onu deneyeceğim, sorun olmazsa da aynısından devam ederim.

Kızlar bez konusunda çok da emin olmayın🙈 bez işi çocuktan çocuğa çok değişir. Benim kızımda primasında sleepysine kadar tüm bezler alerjik reaksiyon yaratıyordu, deli gibi pişik oluyordu. O kadar çok bez denedim ki size anlatamam. Piyasada ne var ne yok kullanmışımdır. En son molfix pure&soft’a geçince rahatladık. O yüzden paket paket bez almayın. Çünkü bebeğinize uymayabiliyor🥲 deneyerek öğreniliyor… molfix’i pure&soft’undan çok memnundum ben. Bu sefer ilk onu deneyeceğim, sorun olmazsa da aynısından devam ederim.
Evet doğru onun için ben sadece 1 numara aldım beklicem sorun yaratmazsa devamını alacağım

Evet 1 veya 2 paket yeterli ilk aşamada eğer kabul ederse devamke 😁😁 ama işte ne alacağız 😁😁😁

Ya ben sıfırım bu konuda. Ama geçen sene doğum yapan arkadaşım ve bi başka eczanede çalışan arkadaşım mustelayı önerdi. Çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı ise siveno değil de unibaby önerdi canım 🤭🥰
Pijama takımı emzirme sütyeni emzik biberon sağım makinesi bunlar da aklımı karıştırıyor 🫣😬😁
Hadi kızlar aldıysanız bi öneride bulunun 😁😁😁
Ben bakım ürünlerinde Mustela’yı duydum hep çevremden, onun pişik kremini, şampuanını, vücut yağı ve losyonunu aldım. Çamaşır deterjanı olarak green clean baby’nin içeriği çok iyi diyorlar ama fiyatı yüksek, belki siveno alırım bilmiyorum (sivenonun içeriği uni baby’ye göre daha iyiymiş sanırım)😄 Emzikte de philips avent soothie iyi diyorlar 😊 biberonda da philips avent alcam ben

Canim gayet sakin hoşsohbet bir kadın, gerekli olan islemleri seri bisekilde yapıyor fotoğraf olayına hic girmedim cok gergindim zaten sağlıklı oldugunu bilmek bana yetti, bi de ücretsiz yani
Özelde normal renkli ultrasonda fotoğraf veriyorlar ya devlette bilmiyorum veriyorlar mı? vermiyorlar mi? Merak ettim gerçi insan stresten heyecandan her şeyi unutuyor 🥰 Bir de sadece ultrason hocanın karşısında mı? Yoksa hastaların karşısında da ultrason televizyonu var mı? Ben ense kalınlığını Balcalı da yaptırmıştım. Orda karşımızda da var ultrason televizyonu rahatlıkla bebeği görebiliyordum.

Ben 100 tane sleepy aldım. Ama sanırım yıkanabilir bez deniycem bu sefer bir de. Seversem oradan devam edebilirim belki. Dışarı çıkarken hazır bez takarım.ama evde genelde kumaş bez kullanmayı planlıyorum. Ben kendim de hazır oedlerden külot pedlere geçtim ve aşırı rahat kullandım oglumdan sonra ilk regl olduğumda kullanmaya başlamıştım. Tahriş vs yok. Ben öyle rahat edince çocuğum da öyle rahat eder diye düşünerek bir deniycem ❤️

Özelde normal renkli ultrasonda fotoğraf veriyorlar ya devlette bilmiyorum veriyorlar mı? vermiyorlar mi? Merak ettim gerçi insan stresten heyecandan her şeyi unutuyor 🥰 Bir de sadece ultrason hocanın karşısında mı? Yoksa hastaların karşısında da ultrason televizyonu var mı? Ben ense kalınlığını Balcalı da yaptırmıştım. Orda karşımızda da var ultrason televizyonu rahatlıkla bebeği görebiliyordum.
Canim renkli foto yok, karşıda ekran da yok, devlette yapılması elzem olan seyler yapılıyor hepsi bu, hastaların taleplerini dinlemiyorlar hoş ben bisey talep etmedim sadece sağlıklı olmasi bana yetti. Böyle seyleri istiyosan bence baska bir yer ile görüş derim balcalıyı hic seviyorum arayip da sormadım bile detaylı icin

Ben bakım ürünlerinde Mustela’yı duydum hep çevremden, onun pişik kremini, şampuanını, vücut yağı ve losyonunu aldım. Çamaşır deterjanı olarak green clean baby’nin içeriği çok iyi diyorlar ama fiyatı yüksek, belki siveno alırım bilmiyorum (sivenonun içeriği uni baby’ye göre daha iyiymiş sanırım)😄 Emzikte de philips avent soothie iyi diyorlar 😊 biberonda da philips avent alcam ben
Ay bacım çok sağol yönlendirmen için 🥰❣️ siveno hariç aklımdakiler de bunlardı benim

Back
X