- 17 Kasım 2024
- 72
- 27
- 3
- 25
- Konu Sahibi annabelica
- #1.341
Çok geçmiş olsun. Allah en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin inşallahMerhaba hayırlı olsun, benimki kimyasal oldu maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun. Allah en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin inşallahMerhaba hayırlı olsun, benimki kimyasal oldu maalesef
İnşallah canımİnşaallah ben de tiksinirim sigardaan ya dua edin de tiksineyim elime almayayim bı DHA![]()
İnşallah içemezsin canımBuraya yazdıktan bir gün sonra bulantılarım başladı inşallah tamamen içemem tam olur çok teşekkür ederim![]()
Birde saglıklı beslenmek lazımBenim zaten ilk doğumdan verip geri aldığım kilolarım var, şu an 60 kiloyum muhtemelen 80’i görürüm doğuma kadaraz önce tost yedim yine
![]()
Ben bir kez kan verdim gecikmeden 7 gün sonra sonuç pozitif çti doktor tekrarlamadı şimdide randevu için biraz daha zaman geçmesini bekliyorumTam normal. 200 400 800 şeklinde artmalı. Ama ben takip edilmesini çok doğru bulmayanlardanım stres oluşturuyor. Bir kez beta bakıp keseyi görmek yeterli
Başlarda böyle oluyor canım biraz hızlı artıyorKızlar sonuç çıktı
16 Nisan 282 çıkmıştı
18 nisan 760 çok fazla değil mi
Arayip bı sor olmazsa. Bizim de hep ertesi gün sisteme giriyorlar ama sabah erkenden girilmiş oluyor yine deSağlık ocağında kan veren var mı? Dün 10 gibi vermiştim hala çıkmamış şaka gibi![]()
Yok canım 2 günde 2 katHer gün 2 kat artması gerekiyor diye biliyordum ama karıştırıyor da olabilirim..
İçimi rahatlattım çok sağol canım Allah razı olsunBaşlarda böyle oluyor canım biraz hızlı artıyoraz artmasin da fazlasından bişey olmaz
masallah devamı da böyle olur inşallah
![]()
15 nisan
Teşekkür ederim canım inşallah karından görünür5+4 te gitmiş oluyorsunuz, kese görünür
Girmişler beni de kaydeder misinArayip bı sor olmazsa. Bizim de hep ertesi gün sisteme giriyorlar ama sabah erkenden girilmiş oluyor yine de
Gayet normal hatta iyi bileArkadaşlar bana yardımcı olur musunuz?
Son âdet tarihim 16 mart
Bugün âdet gecikmemin 2. Günü ve bugün yaptırdığım hcg testi 1531 çıktı.
Sizce normal mi?
Teşekkür ederim sağolun.Gayet normal hatta iyi bile![]()