- 11 Kasım 2024
- 37
- 15
- 3
- 31
Merhabaaa konu tekrar açılmış, sevindim
Yaş 30
Sat 27 Aralık
Muhtemel doğum tarihi 3.10.2025
Keseyi 4+6da gördük minicik de olsa
Aaa evet hatırladımTekrar burada denk geldiğimize sevindim
Benim sonuçları yazınca ‘2 gün önceki ben’ demiştiniz
Hangi tarihte gittiniz doktora kese gözüktü
Bizim de cumartesi randevu var acaba gözükecek mi çok merak ediyorum
En son beta perşembe günü baktırdım 561di.
Toplamda 2 kez baktırmış oldum siz ne yaptınız
Ben çarşamba gideceğim tam 5 olmuş olacak o zamana kese gözükür dediler.Kızlar biliyorsunuz ben daha Dr gitmedim. Test dahada koyulasmis şükür. Bu hafta gitsem kese kalp atışı duyulurmu sizce. Perşembe 6 haftalik oluyorum.
Evet bende oğlumda 6+4 de gördüm. Şuan 5+3 haftaligim. Acaba önümüzdeki haftami gitsem kalp atışını da görmek için.Ben çarşamba gideceğim tam 5 olmuş olacak o zamana kese gözükür dediler.
Kalp atışı genelde 7. Hafta diyorlar ama 6+4’te duyan da çok oluyo genellikle
Tabi sen tecrübelisin iyi dayanabiliyosunEvet bende oğlumda 6+4 de gördüm. Şuan 5+3 haftaligim. Acaba önümüzdeki haftami gitsem kalp atışını da görmek için.
İşte folik asit hiç bişey kullanmıyorum. Aslında o yuzden de sabırsızlanıyorum. 7 ye dayanamam. Yarın değilde sonraki pzrtsi 6+4 oluyorum. Dayanabilirsem o gun gidicem.Tabi sen tecrübelisin iyi dayanabiliyosunfolik asit filan zaten kullanıyosan dayanabiliyoken bence 7sonrası git net olsun derim
Evet bende ayın 2 si gözüküyor. Sezeryan olduğu için kesin eylül olur ama yinede burdayımİlk olduğundan bende bilmiyorum ama Ben direk ekim grubuna girdim kızlar ama ayın 1 i gözüküyor çünkü uygulamada çıktığı gibi buraya kayıt olmuştum
Arada eylül grubuna da gideyim ben
Sen daha önce Dr gitmişmiydinNasıl dayanıyorsun bu kadar gün vakit geçmiyor sanki
benim perşembe 6+1 olacak İnşallah kalp atışı duyarsam buraya da yazarım
Kese gözükür diye planlıyoruz, bugün ki beta 2526 çıktı 3 gün sonrası 6000 üzerinde olmuş olacak.İşte folik asit hiç bişey kullanmıyorum. Aslında o yuzden de sabırsızlanıyorum. 7 ye dayanamam. Yarın değilde sonraki pzrtsi 6+4 oluyorum. Dayanabilirsem o gun gidicem.
Benim oğlumda 5+1 de kese gözükmedi. Eğer seninkide gozukmese korkma. Geç döllenme olmuş dedi Dr. 6+4 de kese ve kalp atışını duymustuk.
Ben de öyleyim eylül ve ekim grubunu birlikte kontrol ediyorummİlk olduğundan bende bilmiyorum ama Ben direk ekim grubuna girdim kızlar ama ayın 1 i gözüküyor çünkü uygulamada çıktığı gibi buraya kayıt olmuştum
Arada eylül grubuna da gideyim ben
Diğer şeyleride yazarsan gincelleyim. Yaş kacinci çocukSat 29 aralık kızlar
28 ocak hcg 1603
31 ocak 2883
02 şubat 8543
Bugün kese 5.5 mm göründü bebek görünmedi normal mi ? Vajinal bakıldı
O zamn geciktirmeyim gideyimKese gözükür diye planlıyoruz, bugün ki beta 2526 çıktı 3 gün sonrası 6000 üzerinde olmuş olacak.
sen de bence geciktirme daha da 3 ila 7 hafta arası en hassas gelişme dönemi eczaneden bi folik asit alıp başlayın en kötü. hiç kullanmadan da kritik diyor uzmanlar.
Yaş 38 ilk çocuk. İnşallah sağlıkla alırım kucağımaDiğer şeyleride yazarsan gincelleyim. Yaş kacinci çocuk
Benim sat 25 Aralık yaSen daha önce Dr gitmişmiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?