Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

He canım bembeyaz çıksın ki karalara bağlim 😁🤣
Daha dur benim ki vakti var arkadaşın test günü yaklaştı birde çift transfermiş ben ikiz olduğunu düşünüyorum 🤨
Arkadaşı tebrik ederim transfer günü ne zamandı acaba benimde bugün transfer günü sayiliyorsa 4. Gün şansımı denemek için test yaptım ama direk negatif ;)

Kişiden kişiye değişiyor. Kesinlik için 9-10. Günlerde yapın. İnsanın canı sıkıyor görmeyince 🤗
Nornaldede o kadar sabirszm ki dayanmdm.belki Pazar ve salı yine yaparım , Perşembe test günüm ,bide benim 5. Gün embiryosu herkese 12 gün demişler bana 10. Gün test ver dediler acaba neden 12 değil de 10

Kardeşim benim senin pozitf olmasina çok sevindim ,beta kaç çıkması lazım 50 mi minimum acaba
Çok teşekkür ederim inşallah darısı başına 🤩🤩Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 😘
Minimum 50 üstü bekleniyor canım, herkesin hormonu bünyesi farklı olduğu için 100-200 arası genelde oluyor

Çok şükür Elhamdüllilah iyiyim bol bol dinleniyorum 😌 şimdilik bir sıkıntı yok bebişlerin sıkı sıkı tutunmasını bekliyorum Allah’ın izniyle inşallah 🤲🥹❤️
Çok şükür çok sevindim , inşallah kalbinden geçiren isteyen herkesin dileği kolaylıkla onu bulsun 😍 Bu süreç beni 60 yaşında hissettiriyor ne biçin dualar ediyorum 😂

Back
X