Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Editor

Edidir Edi
İçerik Editörü
12 Temmuz 2006
1.287
3.052
658
İstanbul
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-10-2025

ANNE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ

Merhaba gruba yazacaktım bir anda kayboldu şimdi de hiç mesaj kalmamış mı yoksa ben mi göremiyorum

Canm mrhaba Sat trihin neydi bide betan kac cikmisti merk ettim bende ekim annesi olcam Allah izin verirse
Merhaba sat 25 Aralık
20 ocakta 330 betahcg (tesadüfen acilde öğrendim )
22 ocakta 777 betahcg çıktı
Daha da gerek yok dedi bu değerden tam 1 hafta sonra salı günü doktorum bakmaya gel dedi kadın doğuma kese için
28 ocakta keseyi gördüm .
6 şubatta Allah izin verirse kalp atışı duymaya gideceğiz eğer yeterince büyümüşse tabi

Yani kese için gittiğim gün 6000 i geçmişti betahcg 2 kat yaparsak en az
Senin nasıl durum baştan beri nasıl öğrendin değerlerin kaçtı

Eklentiler

• 20250128_112033.jpg
    162,8 KB · Görüntüleme: 10
Merhaba kızlar, reglim 2 gün gecikti bugün test yaptım silik çizgi çıktı. Artimed diye çok inanmadım sonuca. Yarın sabah tekrarlicam testi.

Merhaba
Benim de sat 27 Aralık
28 ocakta beta 202
30 Ocak beta 561
Doktor yükselme iyi tekrar kan baktırmaya gerek yok ama isterseniz 2 gün sonra tekrar baktırın dedi
8 Şubatta randevum var bakalım keseyi görebilecek miyiz acaba siz epey erken görmüşsünüz maşallah

Benim 2 gündür karnımda epey kasılma oluyor kısa süreli ama sık sık sizde var mı benzer durumlar

Merhaba bende de arada oluyor ama hem idrar yolu enfeksiyonum var hemde nur topu gibi 7 cm kistte oluşmuş bebekimle beraber o da hafif sancı yapıyor doğrusu o yüzden bebekle mi alakalı bilemiyorum
Ama gebeliğimi öğrendiğim günler çok kasıntı sancı ağrı herşey oluyordu valla acilede ondan gitmiştim canım
Ama normal diyorlar Dr bana o gece kadın doğumcu acilde kan pıhtı vs gelmedikçe ağrılar olur adet sancısı gibi dediler

Eklentiler

• IMG-20250128-WA0001.jpeg
    79 KB · Görüntüleme: 2
Bende miyomlar var ondan mı bu kadar ağrıyor acaba reglim de hep çok ağrılı geçer çünkü benim

İnşallah benim de hafifler baya zorlanıyorum şuan
Sizin başka şikayetler var mı

Benim neredeyse tüm ay göğüslerim çok ağırdı şimdilerde hafifledi anca ve uykum geliyor sürekli 2 hareket edince nefes nefese kalıyorum onun harici başka hiçbirşeyim yok
Sizin başka ne belirtilerininz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…