• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar Bende burda yerimi alayım dün öğrendim hamile oldugumu 24 beta ile inşallah sağlıklı ilerler
Sat 7 ocak
Bat 1 şubat
Diğer seyleride söylersen ekleyim. Yaş kaç kaçıncı çocuk. Tahmini doğum tarihi ne zamn

Dr gittinmi canım. Bir belirti varmi sende. Bende şuan 5+4 dün canım fena tatlı çekti bide başımı yastıktan kaldıramadım. Çok uykum vardı
Canım şöyle oldu adetim düzenli 28 günde olur adet olmayinca prodoctor test aldım 4. Gün silik görünce test verdim ama sonuç düşük çıktı 43, iki gün bekledim 66 ydi.. o gün doktora gittim değerim düşük hocam dedim kimyasal olabilir mi dedim hemen karamsar olma dedi kişiden kişiye değişir bu değer dedi şimdi ise 487 olmuş yaşadığım ilde randevu sıkıntısı var ayın 17 sine verdiler özele gitmeyi düşünmedim bu sefer.. ilk günler aşırı derecede şişkinlik ve gaz vardı göğüslerimde aşırı hassasiyet oluştu antibiyotik kullanıyordum salgindan dolayı herhalde ondan gecikti diye düşünürken böyle bı sonuç oldu ama keseyi bekleyeceğim 1000-1500 olunca gideceğim

Canım şöyle oldu adetim düzenli 28 günde olur adet olmayinca prodoctor test aldım 4. Gün silik görünce test verdim ama sonuç düşük çıktı 43, iki gün bekledim 66 ydi.. o gün doktora gittim değerim düşük hocam dedim kimyasal olabilir mi dedim hemen karamsar olma dedi kişiden kişiye değişir bu değer dedi şimdi ise 487 olmuş yaşadığım ilde randevu sıkıntısı var ayın 17 sine verdiler özele gitmeyi düşünmedim bu sefer.. ilk günler aşırı derecede şişkinlik ve gaz vardı göğüslerimde aşırı hassasiyet oluştu antibiyotik kullanıyordum salgindan dolayı herhalde ondan gecikti diye düşünürken böyle bı sonuç oldu ama keseyi bekleyeceğim 1000-1500 olunca gideceğim
Bide ara ara adet sancım oluyor sanki adet olacakmisim gibi bu kadar 🙂

Kızçeler ben hamile olduğumu öğrendiğim 27 ocaktan beri göğüslerim dehşet ağrıyor, mesela yüzüstü yatamıyorum ya da yanlışlıkla eşim çarptı bu sabah sarılırken dehşet acıdı 😂sizlerde var mı bu göğüs ağrısı

2. Hamileliğim ama ilk bebeğimi kaybettim
27 yaşındayım
13 Ekim gösteriyor doğumu ama sezwryan olacak
Bende ilk bebeğimi dogumdan 2 gun sonra kaybettim. Başın sağ olsun kuzum. İnşallah sağlıkla ilerler bu hamileliğin. İlki neden sezeryan oldu. Benim ilk normal oldu 2. Kendi isteğimle sezeryan oldum. Simdi buda sezeryan olacak

Kızçeler ben hamile olduğumu öğrendiğim 27 ocaktan beri göğüslerim dehşet ağrıyor, mesela yüzüstü yatamıyorum ya da yanlışlıkla eşim çarptı bu sabah sarılırken dehşet acıdı 😂sizlerde var mı bu göğüs ağrısı
Bu iyi bişey. Benim sağlıklı gebeliklerimde gogus ağrısı olurdu. Bunda bişey yok . Gerçi şuan emziriyorum onunda etkisi olabilir

Kizlar hangi sehirdesiniz Doğumu devlettemi özeldemi yapmayi dusunuyorsunz biliyorum biraz erken ama araştirmalara başladim ben hangi sehirdesiniz ben istanbul avrupa yakasindaym 🌸

Benim de aynıı
Hatta göğüs uçlarım sertleşti😳

Kizlar hangi sehirdesiniz Doğumu devlettemi özeldemi yapmayi dusunuyorsunz biliyorum biraz erken ama araştirmalara başladim ben hangi sehirdesiniz ben istanbul avrupa yakasindaym 🌸
Türkmenistan dayım 🤣

Merhaba
Ben de İstanbul Anadolu yakasındayım
Doğumda önce tarama testi, fetal DNA konularına mı değinsek 😇

Bende ilk bebeğimi dogumdan 2 gun sonra kaybettim. Başın sağ olsun kuzum. İnşallah sağlıkla ilerler bu hamileliğin. İlki neden sezeryan oldu. Benim ilk normal oldu 2. Kendi isteğimle sezeryan oldum. Simdi buda sezeryan olacak
Bebek kanala ters girmişti canm bebek yaşasın diye sezeryana alın dedim onlar öldürüp alacaktı cocugu 1 gün Yaşayıp vefat etti

Benm olursa eylulde olur sezaryanden dolayi ama eylul grubunda en sona kalmak istemiyorm o yuzden normal tarihim oaln bu gruptan devam edecm😊
Sendeki buradasın hayırlı olsun canm seninde daha önce kaybın vardı değilmi
Bende sezeryandan dolayı 30 eylül filan olur ama orda son kişi olmak istemedimm

Bebek kanala ters girmişti canm bebek yaşasın diye sezeryana alın dedim onlar öldürüp alacaktı cocugu 1 gün Yaşayıp vefat etti
Tamamen doktor ihmali ahh okuyunca içim sızladı. Benimkide 4 kilo çocugu zorla normal dogurttular sezeryana alın dedi kvem. Dr lar hayır diyerek zorladılar bebeğim zorlandi oksijensiz kaldı. Bebegin saçı gorundukten sonra bile beni çataldan indirip baska birini bindirip dogurttular benide öylece beklettiler. Allah onların cezasını verir. Benim göz yaşımı da çıkarır onlardan. 2.5 sene geçti hala göz yaşım dinmedi. :(

Orda devlet hastanelerinde durum ne canim burda iyi doktor bulmk biraz zor.
Burda da bulmak zor aslında. Ama benim bir yakınım kadın doğum Dr o çok iyi oglumuda o takip etti hamile kaldığımı öğrendiğimden beri

Back