Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
Ay kızlar bir hafta sonra gideceğim doktora zaman geçmek bilmiyor. Daha erken gitmemek için zor tutuyorum kendimi 🙈
Kesinlikle yaaa zaman geçmiyor bende haftaya gideceğim kese görmek için inşallah görebilirimm.
Bu arada beni de ekler misin yaş 31 ilk çocuk
Sat 20 mart
Tahmini doğum 25 aralık
kese ve kalp atış bilgisi yok henüz, cinsiyet tahminim de yok 😊

Son düzenleme:
Bende 6+2 deyim 2-3 saatte bir bişiler yiyesim geliyor ama inanın canım yemek yemek istemiyor. Siz nasıl geçiriyorsunuz böyle bi durumu
Bende 6+2 deyim 2-3 saatte bir bişiler yiyesim geliyor ama inanın canım yemek yemek istemiyor. Siz nasıl geçiriyorsunuz böyle bi durumu :)
Ben sürekli yiyorum valla eşim bile illallah etti bide almayı geciktirdiginde çocuğumda leke olacak diyorum koşa koşa gidip getiriyo sağolsun 😂

Ay sormayın inanılmaz mide bulantım var ama sureklı bişeyler yemek istiyorum bu gidişle 70 i görücem doğum yaparken galıba 😂

Kızlar merhaba 🌸 sat 21 mart, 14 nisanda ilk beta hcg testim 54 çıkmıştı bugün tekrar kan verdim sonucum 440 çıktı 🥹 23 nisanda ilk randevumu aldım bakalım görebilecek miyiz

Kızlar merhaba 🌸 sat 21 mart, 14 nisanda ilk beta hcg testim 54 çıkmıştı bugün tekrar kan verdim sonucum 440 çıktı 🥹 23 nisanda ilk randevumu aldım bakalım görebilecek miyiz
Canım seninle çok yakınız benimde 15 nisanda 71 çıkmıştı dünde 244 çıktı 24 ünde kese için randevum var 🤗 umarım sağlıkla gelirler 🙏

Merhaba canım benimde sat 16 Mart
Senin çok iyi yüksek çıkmış benim ikiyüzlerde şuan düşün
Merhaba evet fark ettim ben de ikimizin de sat günü aynı. Benim 2. Hamileliğim ama kızım 11 yaşında gerçekten ilk defa yaşıyor gibiyim. Araştırma icerisindeyim, sanırım kişiden kişiye değişiyor değer.
Haftaya perşembe randevum var, inşallah keseyi görebilirim.

Canım seninle çok yakınız benimde 15 nisanda 71 çıkmıştı dünde 244 çıktı 24 ünde kese için randevum var 🤗 umarım sağlıkla gelirler 🙏
Canim senin onceki mesajini gordum, ben de 31 yasindayim ve ilk hamileligim olacak 😅 epey paralel gidiyoruz umarim her sey yolunda gider 🙏🏻🧿

Ya arkadaşlar bir şey danışıcam, bugün hcg testini acilde verdim de , doktorla görüşemedim, ben de sonucumu tanıdık bir doktora danıştım, bana muayeneyi geciktirme, progestan verebilir dedi. Sorduğumda kötü bir şey yok, gebeliğin sağlıklı ilerlemesi için veriyorlar dedi.
11 yıl önce kızıma hamileyken böyle bir şey söylenmedi hiç, randevum haftaya perşembe.
Başlamayı geciktirmek bir sorun teşkil eder mi acaba?
Tüp Bebek tedavisine başlamayı düşünürken, böyle bir müjde alınca çok pimpirikli oldum, sanki ilk defa yaşıyorum.
Cevap vermek isteyenler için sat 16 mart, âdet gecikmesinin 2. Günü, bugün hcg 1531 çıktı.

Ya arkadaşlar bir şey danışıcam, bugün hcg testini acilde verdim de , doktorla görüşemedim, ben de sonucumu tanıdık bir doktora danıştım, bana muayeneyi geciktirme, progestan verebilir dedi. Sorduğumda kötü bir şey yok, gebeliğin sağlıklı ilerlemesi için veriyorlar dedi.
11 yıl önce kızıma hamileyken böyle bir şey söylenmedi hiç, randevum haftaya perşembe.
Başlamayı geciktirmek bir sorun teşkil eder mi acaba?
Tüp Bebek tedavisine başlamayı düşünürken, böyle bir müjde alınca çok pimpirikli oldum, sanki ilk defa yaşıyorum.
Cevap vermek isteyenler için sat 16 mart, âdet gecikmesinin 2. Günü, bugün hcg 1531 çıktı.
Progesteron hormonuna bakıldı mı? Değeriniz gayet iyi🤗

Back
X