- Konu Sahibi mayala katar
- #14.341
Ben aynıyım canım beklemedeyim pazarı sen naptın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aynıyım canım beklemedeyim pazarı sen naptın
Hiç belirti beklememek gerekiyormuş ben normalde her ay hamilelik belirtileri yaşardım kardeşlerim kesin hamilesin diyip bana test yaptiriyorlardi ama yoktu bu defa dediğim gibi sadece bel ve kasik ağrısı arada oluyordu o kadarHiç bir belirtim yoktu bugün başağrısı ve sol böbreğim de bı ağrı hissediyorum
Aminnnn canim inşallahHadi inşallah yükselmiştir diliyorum
Negatif olsa o kadar çıkmaz dı bakalım mevlam ne eylerse güzel eyler inşallah![]()
Allah razı olsun çok iyiyim heycanliiiiyimm bana çok dua edin dualarınızı bekliyorum inşallahmavidiyebiri
Canım nasılsın yarın transferin var Allah kısmet ederse transferin ve sonraki sürecin su gibi geçsin inşallah sonunda pozitifleri görmek nasip olsun Amin
Yarın bizi de haberdar edersin inşallah![]()
Canım ben dün verdim yarın tekrar vereceğim inşallah sen ne yaptin
Aminnnn canim inşallahYarin ya havlu aticaz yada mendil sallicaz hadi bakalım
![]()
Merhaba onuncu gün olduğunda betanin minimum kaç olması gerekiyor ,kaç olursa net diyebilirizHadi inşallah yükselmiştir diliyorum
Negatif olsa o kadar çıkmaz dı bakalım mevlam ne eylerse güzel eyler inşallah![]()
Allah razı olsun çok iyiyim heycanliiiiyimm bana çok dua edin dualarınızı bekliyorum inşallahyarın öğlen 3-4 gibi olacakmış bakalım hangi kalitede olacak nasıl olacak çok merak ediyorum ben de. İnşallah bekleyen herkes pozitif haberini alsin hayırlısıyla
![]()
Merhaba onuncu gün olduğunda betanin minimum kaç olması gerekiyor ,kaç olursa net diyebiliriz
Merhaba canım kişiden kişiye değişir fakat en az 50 olması ve üzeri beklenir
Maşallah canım çok sevindim senin adına çift embriyo muydu değerin maşallah yüksek ikiz olma ihtimali var miSelam arkadaşlar Ne haber Ne yapıyorsunuz iyi misiniz Bugün benim için çok güzel bir gün Kan verdim ve sonucum çok iyi çıktı yani 2 gün kan verdim bugün şükürler olsun allah böyle güzel sonuçları sizlere göstersin inşallahDoktor Önümüzdeki hafta keseyi görmek için çağırdı Hadi bakalım hayırlısıyla süreç güzel ilerler bu arada HCG sonucum 1419,41 çıktı
ayy çok sevinçliyim ya allahım şükür 5 yılık hasret bitti şükür Rabbime
![]()
Cooookkk teşekkür ederim
Basıyorum olmuyorMesaj yazdığımız yerde altta dosya ekle yazıyor oraya bas orada foto yükle gösteriyor![]()
Basıyorum olmuyor![]()
İşte ben oraya basınca hiç bisey çıkmıyorBöyle yapacaksın bende oluyor
İşte ben oraya basınca hiç bisey çıkmıyor
Sonunda Yaptım![]()