Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Hiç bir belirtim yoktu bugün başağrısı ve sol böbreğim de bı ağrı hissediyorum
Hiç belirti beklememek gerekiyormuş ben normalde her ay hamilelik belirtileri yaşardım kardeşlerim kesin hamilesin diyip bana test yaptiriyorlardi ama yoktu bu defa dediğim gibi sadece bel ve kasik ağrısı arada oluyordu o kadar

mavidiyebiri mavidiyebiri
Canım nasılsın yarın transferin var Allah kısmet ederse transferin ve sonraki sürecin su gibi geçsin inşallah sonunda pozitifleri görmek nasip olsun Amin 🤲🥰👼
Yarın bizi de haberdar edersin inşallah 🤲❤️
Allah razı olsun çok iyiyim heycanliiiiyimm bana çok dua edin dualarınızı bekliyorum inşallah ❤️ yarın öğlen 3-4 gibi olacakmış bakalım hangi kalitede olacak nasıl olacak çok merak ediyorum ben de. İnşallah bekleyen herkes pozitif haberini alsin hayırlısıyla 💙

Allah razı olsun çok iyiyim heycanliiiiyimm bana çok dua edin dualarınızı bekliyorum inşallah ❤️ yarın öğlen 3-4 gibi olacakmış bakalım hangi kalitede olacak nasıl olacak çok merak ediyorum ben de. İnşallah bekleyen herkes pozitif haberini alsin hayırlısıyla 💙

Amin Ecmain inşallah dilerim bu heyecanın sonuna kadar devam etsin inşallah Rabbim sonunda evlat müjdesiyle müjdelendirsin inşallah Amin 🤲🥹👼

Selam arkadaşlar Ne haber Ne yapıyorsunuz iyi misiniz Bugün benim için çok güzel bir gün Kan verdim ve sonucum çok iyi çıktı yani 2 gün kan verdim bugün şükürler olsun allah böyle güzel sonuçları sizlere göstersin inşallah🥰🤗 Doktor Önümüzdeki hafta keseyi görmek için çağırdı Hadi bakalım hayırlısıyla süreç güzel ilerler bu arada HCG sonucum 1419,41 çıktı 🤭🤲🤲ayy çok sevinçliyim ya allahım şükür 5 yılık hasret bitti şükür Rabbime 🤲
Maşallah canım çok sevindim senin adına çift embriyo muydu değerin maşallah yüksek ikiz olma ihtimali var mi

Eklentiler

• IMG_7594.webp
    IMG_7594.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 22
Back
X