• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabaaa konu tekrar açılmış, sevindim 🥰

Yaş 30
Sat 27 Aralık
Muhtemel doğum tarihi 3.10.2025 🫠
Keseyi 4+6da gördük minicik de olsa

Tekrar burada denk geldiğimize sevindim 🤗
Benim sonuçları yazınca ‘2 gün önceki ben’ demiştiniz 😌
Hangi tarihte gittiniz doktora kese gözüktü
Bizim de cumartesi randevu var acaba gözükecek mi çok merak ediyorum
En son beta perşembe günü baktırdım 561di.
Toplamda 2 kez baktırmış oldum siz ne yaptınız

Sat 29 aralık kızlar
28 ocak hcg 1603
31 ocak 2883
02 şubat 8543
Bugün kese 5.5 mm göründü bebek görünmedi normal mi ? Vajinal bakıldı

Tekrar burada denk geldiğimize sevindim 🤗
Benim sonuçları yazınca ‘2 gün önceki ben’ demiştiniz 😌
Hangi tarihte gittiniz doktora kese gözüktü
Bizim de cumartesi randevu var acaba gözükecek mi çok merak ediyorum
En son beta perşembe günü baktırdım 561di.
Toplamda 2 kez baktırmış oldum siz ne yaptınız
Aaa evet hatırladım😇
27 ocakta beta 1000üstü çıktı.
30 ocakta gittim kese görüldü 4.6mm idi.
Ama tekrar beta bakmadılar, sağlık ocağında da zaten 1000 üstü gözükmediği için baktıramadım canım.

Kızlar biliyorsunuz ben daha Dr gitmedim. Test dahada koyulasmis şükür. Bu hafta gitsem kese kalp atışı duyulurmu sizce. Perşembe 6 haftalik oluyorum.

Eklentiler

• 17385187271538459125454103981788.jpg
    17385187271538459125454103981788.jpg
    110,7 KB · Görüntüleme: 4
Kızlar biliyorsunuz ben daha Dr gitmedim. Test dahada koyulasmis şükür. Bu hafta gitsem kese kalp atışı duyulurmu sizce. Perşembe 6 haftalik oluyorum.
Ben çarşamba gideceğim tam 5 olmuş olacak o zamana kese gözükür dediler.
Kalp atışı genelde 7. Hafta diyorlar ama 6+4’te duyan da çok oluyo genellikle 🌸😍🙏

Ben çarşamba gideceğim tam 5 olmuş olacak o zamana kese gözükür dediler.
Kalp atışı genelde 7. Hafta diyorlar ama 6+4’te duyan da çok oluyo genellikle 🌸😍🙏
Evet bende oğlumda 6+4 de gördüm. Şuan 5+3 haftaligim. Acaba önümüzdeki haftami gitsem kalp atışını da görmek için.

Evet bende oğlumda 6+4 de gördüm. Şuan 5+3 haftaligim. Acaba önümüzdeki haftami gitsem kalp atışını da görmek için.
Tabi sen tecrübelisin iyi dayanabiliyosun 😍🙏🌸 folik asit filan zaten kullanıyosan dayanabiliyoken bence 7sonrası git net olsun derim 😍🙏

Nasıl dayanıyorsun bu kadar gün vakit geçmiyor sanki 😍😍😍
benim perşembe 6+1 olacak İnşallah kalp atışı duyarsam buraya da yazarım

İlk olduğundan bende bilmiyorum ama Ben direk ekim grubuna girdim kızlar ama ayın 1 i gözüküyor çünkü uygulamada çıktığı gibi buraya kayıt olmuştum

Arada eylül grubuna da gideyim ben 😅😅😅 🤣

Tabi sen tecrübelisin iyi dayanabiliyosun 😍🙏🌸 folik asit filan zaten kullanıyosan dayanabiliyoken bence 7sonrası git net olsun derim 😍🙏
İşte folik asit hiç bişey kullanmıyorum. Aslında o yuzden de sabırsızlanıyorum. 7 ye dayanamam. Yarın değilde sonraki pzrtsi 6+4 oluyorum. Dayanabilirsem o gun gidicem.

Benim oğlumda 5+1 de kese gözükmedi. Eğer seninkide gozukmese korkma. Geç döllenme olmuş dedi Dr. 6+4 de kese ve kalp atışını duymustuk. 😍

İlk olduğundan bende bilmiyorum ama Ben direk ekim grubuna girdim kızlar ama ayın 1 i gözüküyor çünkü uygulamada çıktığı gibi buraya kayıt olmuştum

Arada eylül grubuna da gideyim ben 😅😅😅 🤣
Evet bende ayın 2 si gözüküyor. Sezeryan olduğu için kesin eylül olur ama yinede burdayım 😁

Back