Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
Kızlar doktorumla görüştüm 23 Nisan a çağırdı , karnımdan bakmasını söyledim eğer karnımdan bakmayacaksanız birkaç gün sonra geleyim dedim, sen gel dış gebelik durumu olmasın biz bakalım yine dedi. O zamana kadar kese karnımdan görülür mü ? Değerlerimin artışı şu şekilde 15 Nisan 89,97 17 Nisan 228,68 tahmini kaç olur sizce karnımda görünür mü
Bat ne zamandı, ona göre hesap yapabilirsiniz?

Merhaba herkese, ben de aranıza yeni katılıyorum. Sat 16 Mart,
11 Nisan'da 183.9 beta HCG değeri ile hamile olduğumu öğrendim.
Su an 4+5 haftalık oluyor, henüz kontrole gitmedim, kese görünmez diye.
11 yaşında bir kızım var, bu 2. Çocuğum olacak kısmetse, bu bizim için bir mucize, çünkü yumurta rezervi düşüklüğü nedeniyle bu ay tüp bebek tedavisine baslayacaktik, hamile olduğumu öğrendim.🤍🤍🧿

Kızlar doktorumla görüştüm 23 Nisan a çağırdı , karnımdan bakmasını söyledim eğer karnımdan bakmayacaksanız birkaç gün sonra geleyim dedim, sen gel dış gebelik durumu olmasın biz bakalım yine dedi. O zamana kadar kese karnımdan görülür mü ? Değerlerimin artışı şu şekilde 15 Nisan 89,97 17 Nisan 228,68 tahmini kaç olur sizce karnımda görünür mü
Beta yüksekliği önemli evet ama kilo da çok etkiliyor. Zayıf biriyseniz muhakkak görür

Tam normal. 200 400 800 şeklinde artmalı. Ama ben takip edilmesini çok doğru bulmayanlardanım stres oluşturuyor. Bir kez beta bakıp keseyi görmek yeterli
Daha yaptırmayı düşünmüyorum zaten iki kere verecektim artış oldu mu diye haftaya gitsem acaba keseyi görebilir miyim

İnşaallah ben de tiksinirim sigardaan ya dua edin de tiksineyim elime almayayim bı DHA 🥲
Önceki mesajları tam okuyamadım ama birkaç sayfa önce bu duayı bende etmiştim hem analık hem nefis zor işmiş😂siz kaç tane içiyorsunuz ben 4-5 arasına düşürdüm iki gündür ondan önce 6-7 ydi

Back
X