- 23 Ekim 2024
- 1.190
- 1.682
- 48
- Konu Sahibi mayala katar
- #14.361
Gül döktüm yollarınaBen seni yerim ama yaaaayakama kırmızı karanfil takip, gül kolonyami dökünüp gelicem
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gül döktüm yollarınaBen seni yerim ama yaaaayakama kırmızı karanfil takip, gül kolonyami dökünüp gelicem
![]()
MaşallahSonunda Yaptım![]()
Maşallahcanım sen ne zaman transfer olmuştun?
mayala katar aynı günmüydü sizinki yoksa ben mi karıştırdım
![]()
Bende hemen sanada yap demek için gaz vereyim diye hazırlandımYok kuzum aynı gün değil iki günde bu koyulukta çıkması imkansızonun test günü pazartesi günü
![]()
Bende hemen sanada yap demek için gaz vereyim diye hazırlandım![]()
Allahım olanlara sağlıklı uzun ömürler versin kuzum bebşlerimizde bizimle olsun ne diyimYa bu durumda bile esprilerine hayranım
Amin inşallah mendil sallayacağız Allah’ın izniyle Amin![]()
![]()
![]()
Allahım olanlara sağlıklı uzun ömürler versin kuzum bebşlerimizde bizimle olsun ne diyimamin inşallah
![]()
Benim değerim 115 çıktı. Biraz tadım kaçtı 200ler isterdim ama doktor gebelik bar artış önemli dedi klasik olarak. Aslında 2 gün sonra vericektim ama pazara denk geliyor, laboratuvar kapalı aynı yerde olması için salı ver dedi bakalm. Biraz üzüldüm P ParadiseeCanım ben dün verdim yarın tekrar vereceğim inşallah sen ne yaptin
Amiinn ALLAH razı olsun canım benimVay maşallahvay maşallah
sübhanallah ikizler yolda olabilir çok güzel koyulukta çıkmış tebrik ediyorum canım sağlıcakla gelsin minik mucizen
![]()
Yok benim geçen cuma'ydıMaşallahcanım sen ne zaman transfer olmuştun?
mayala katar aynı günmüydü sizinki yoksa ben mi karıştırdım
![]()
Kaçında transfer olmuştun canımAmiinn ALLAH razı olsun canım benim
İnşallah ikisi de tutunmuştur pazar gununu sabirsizlikla bekliyorum![]()
Bence senin ikiz olduğu için 5.gün belli olur canımHe canım bembeyaz çıksın ki karalara bağlim
Daha dur benim ki vakti var arkadaşın test günü yaklaştı birde çift transfermiş ben ikiz olduğunu düşünüyorum![]()
Bence senin ikiz olduğu için 5.gün belli olur canım
Daha önce 2 defa aşılama yaptım olmadı tüp bebekte ilk denemem çift embriyoKaçında transfer olmuştun canım
Yakışır ablamaKuzum sen bana ikiz simgesini yapıştırdın
Çok amin diyorum bu güzel cümlelerine![]()
Aynen canım herkesinki farklı oluyor iyi düşün canım pozitifi gördün ya çok sukur 2 katı artarsa sorun olmaz inşallah
Bence iyi değerin canim . Biraz nazlanıyor gibi geç döllenmiş olabilir sadece o geldi aklıma. Hiç canını sıkma bence
Bende dedıklerınız oldu pozitif oldu ınshAllah tutmuşdut bebde ader agrısı 5-6-7 vı gunu olduBenimde bugün 9. Günüm bel ağrım var bide göğüs hassasiyeti çok fazla kasık ağrımda gidip geliyor inşallah tutmuştur adet belirtileri değildir. Korkuyorum