Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım ben dün verdim yarın tekrar vereceğim inşallah sen ne yaptin
Benim değerim 115 çıktı. Biraz tadım kaçtı 200ler isterdim ama doktor gebelik bar artış önemli dedi klasik olarak. Aslında 2 gün sonra vericektim ama pazara denk geliyor, laboratuvar kapalı aynı yerde olması için salı ver dedi bakalm. Biraz üzüldüm P Paradisee

Benim değerim 115 çıktı. Biraz tadım kaçtı 200ler isterdim ama doktor gebelik bar artış önemli dedi klasik olarak. Aslında 2 gün sonra vericektim ama pazara denk geliyor, laboratuvar kapalı aynı yerde olması için salı ver dedi bakalm. Biraz üzüldüm P Paradisee
Aynen canım herkesinki farklı oluyor iyi düşün canım pozitifi gördün ya çok sukur 2 katı artarsa sorun olmaz inşallah 🥰🫠

Bence iyi değerin canim . Biraz nazlanıyor gibi geç döllenmiş olabilir sadece o geldi aklıma. Hiç canını sıkma bence 😘😘 Tabbim tamamına erdirsin sağlıkla inşallah 🥰🥰

Back
X