Amin allah razi olsun. Betayi doktordan cikinca kan verdim ogrendim. Yani gordugu kucuk sey de keseyse o zaman helal olsun ne diyimBirde haftanida keseyi gordukten sonra zatwn hesaplamasi lazim bence beta takibi yap hastaya pazartesi baska doktora git benim vajinalde 3000 kusurken cok kucuk gorunmustu canim strese sokma kendini hakkinda hayirlisi olsun insallah
Ben geceleri hep böyle titreyerek uyanıyorumİçi titreyerek üşümek anlamında.
Amin inşallah. Rabbim size de önce eli ayağı düzgün sonra imanlı salihlerden bir erkek evlat nasip etsin inşallahRüyada görülen çıkıyor genelde.Benim bir kızım var.Ona hamileyken rüyamda kız olacağını görmüştüm.Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.
Aminn inşallah sağlıklı bir gebelik süreci geçirelim hepimizMerhaba aaa ne kadar güzel. Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah Darısı başımıza.
Ay prilam çok fena. Benim tüm vücudum uyuşmuş gibi halsizdim. Uyku çok yapıyor cidden. Bayılmış gibi hissettiriyorYaa benim de dün akşam kötü oldu midem de sonra yatmadan prilam içtim ama o da o kadar uyku yapıyor ki sabah kalkamıyorum resmen.
Teşekkür ederim. Yok bahsetmedi sadece kese var dedi. Bir önceki düşüğümden dolayı her hafta kontrole gideceğim. Belki o zaman bahsederHayırlı olsun sadece kese gözüktü degil mi icindeki emrbiyo yani yolk kesesinden bahsetti mi doktorunuz
Benim doktorum yatmadan hemen önce aç karınla bir tane al, eğer işe yaramazsa sonraki gün iki tane al dedi o yüzden akşamı bekledim içmek için, ama forumlarda da araştırdım hapla kusmları biten çok kişi olmuşBenimde gün boyu bulantım oluyo doktora yazdım şimdi onu al demiş günde üç kere kullan dedi şuan bulup alırsam hemen içicem çok kötüyüm çünkü
Ay valla bende hemen alır almaz içtim baya azalttı hafiften var gibi hala ama çok iyiyim bide uyku yapıyor sanırım gözlerimi açamadımBenim doktorum yatmadan hemen önce aç karınla bir tane al, eğer işe yaramazsa sonraki gün iki tane al dedi o yüzden akşamı bekledim içmek için, ama forumlarda da araştırdım hapla kusmları biten çok kişi olmuş
Ya maşallah ben daha bi saat sonra almayı düşündüm tam yatarken zaten hep açım bir haftadır birşey yemiyorum ondada sorun yokAy valla bende hemen alır almaz içtim baya azalttı hafiften var gibi hala ama çok iyiyim bide uyku yapıyor sanırım gözlerimi açamadım
Aynen bende öyleyim valla umarım düzelirYa maşallah ben daha bi saat sonra almayı düşündüm tam yatarken zaten hep açım bir haftadır birşey yemiyorum ondada sorun yok
Ben yasadim canim 5+4 te ignelerle kanamam durduKızlar selam 5 buçuk 6 haftalıkken kanama yaşayan oldu mu
evet ben yaşadım, progestan iğne ve fitil kullanıyorum.Kızlar selam 5 buçuk 6 haftalıkken kanama yaşayan oldu mu
Canim sadece hamburger cekiyor. Cok fenaAnam bu ne aşerme forumu olmuş burası. Valla bende ilk başta hamile olduğumu bilmeden erik reklamı çekenlere saydırıyordum. ya bu kadar mı renkli lezzetli çekilir. Ayıp bu reklemcılar insanın canını nasıl çektireceklerini biliyorlar diyordum. sonra öğrendimki süpriz hamilelik.
Neyse işte sonra erik yedim daha canım istemedi. Sonra dondurma istedim yedim bir daha onu da canım istemedi. Sonra dolma, sonra browni, sonra tropikal meyveler derken hepsinden azıcık yiyip bıraktım. Benim canımın ne istediği belli değil. Nasıl bir çocuk çıkacak çok merak ediyorum. renkli bir kişilik olacak.
6. haftada yaşadım yani geçen hafta canımKızlar selam 5 buçuk 6 haftalıkken kanama yaşayan oldu mu
Merhaba beta ben ilk baktırdığımda 8900 geldi ertesi gün gittim doktora yani ikiye katlamış olsa 18000 de görmüşüm bu durumda aşağı yukarı. Beta değerler kişiye özel ona hiç takılma bence düzenli artıyor olması yeterli. Son adetle uyumlu değilse erken veya geç döllenme olmuş olabilirKızlar merhaba bugün tekrar betama baktırdım 7.500 çıktı artışım iyi ama son adetmle uyumlu değil şuan 6 haftalık hamile olmama rağmen hala kese göremedik siz keseyi betanız kaçken gördünüz?
Doktorun ne diyor canım önemli olan o, ben 6 haftalıkken kalp atışını duydum bir başkası 9da duyuyor. Çok stres yapma önemli olan doktorun ne dediği. Kimisi keseyi bu betayla alttan muayene ile görebiliyor alttan muayene yapıldı mıKızlar merhaba bugün tekrar betama baktırdım 7.500 çıktı artışım iyi ama son adetmle uyumlu değil şuan 6 haftalık hamile olmama rağmen hala kese göremedik siz keseyi betanız kaçken gördünüz?
Yok hayır betamı muayeneden sonra baktırdım tekrar pazartesi gel keseyi görelim dedi pazartesine kadar ikiye katlıyacağı için görmemiz gerekirmişDoktorun ne diyor canım önemli olan o, ben 6 haftalıkken kalp atışını duydum bir başkası 9da duyuyor. Çok stres yapma önemli olan doktorun ne dediği. Kimisi keseyi bu betayla alttan muayene ile görebiliyor alttan muayene yapıldı mı