• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Gümüş kapak alacak olan varsa kupon kodu kısmına SON3SAAT yazsın. 767 tl ye geldi.
Silver Nurse Koruyucu Göğüs Kapakları Gümüş 2li
Bu eksikler ne zaman bitecek yaw 🤦‍♀️
Ay şunu hiç alasım yok gereksiz geliyor,ama ya gercekten iyiyse gerekli bişeyse diye hep sepette bekliyor 😂

Ay şunu hiç alasım yok gereksiz geliyor,ama ya gercekten iyiyse gerekli bişeyse diye hep sepette bekliyor 😂
Bende de durum aynıydı. Kasım başında doğum yapan bi arkadaşım var bugün onunla konuştuk. Göğüs ucu kremi ve gümüş kapak muhakkak al dedi.Bende onun üzerine indirim varken drğerlendireyim dedim. Bi de ana kucağı almayı düşünmüyodum. Kendine ve bebeğe yapacağın en büyük iyilik dedi. Offf hadi kapaktı kremdi fiyatları neysede anakucağı pahalı ya

Bende de durum aynıydı. Kasım başında doğum yapan bi arkadaşım var bugün onunla konuştuk. Göğüs ucu kremi ve gümüş kapak muhakkak al dedi.Bende onun üzerine indirim varken drğerlendireyim dedim. Bi de ana kucağı almayı düşünmüyodum. Kendine ve bebeğe yapacağın en büyük iyilik dedi. Offf hadi kapaktı kremdi fiyatları neysede anakucağı pahalı ya
Ana kucağı ucuz olanda iş görüyor canım pahalı bisey alma zaten 3 4 ay sonra durmazlar içinde,bu bende var mesela çok kullanışlı ve uygun

Gümüş kapak alacak olan varsa kupon kodu kısmına SON3SAAT yazsın. 767 tl ye geldi.
IMG_3706.jpeg

Ben ebebekten bunu aldım

Ya ben de gereksiz diyordum ama arkadaşım kullanmış doğumdan bir hafta sonra almış direkt etkisini görmüş. Ben ilk doğumda çok çektim korktum alayım dedim. Dursun. Şimdiden çok acıyor uçları

Plesantayı mi? İlk defa duyuyorum. Gömüp ağaç ekmekteki amaç ne peki? Göbek bağını bile alıp biyere gömmeyi beceremedim. 14 yıldır evde çekmecede duruyor 🙈
Bilmem bende kk okudum açıkçası dinen de daha uygunmus sanırım.. yazan bir çok kadın vardı benim de aklıma yattı açıkçası bakalım bir soracağım veriyorlar mı?

Ana kucağı ucuz olanda iş görüyor canım pahalı bisey alma zaten 3 4 ay sonra durmazlar içinde,bu bende var mesela çok kullanışlı ve uygun

Babybjörn almaya gerek yok mu diyosunuz
Valla ben bu konuyu aşırı düşündüm hatta deli gibi kafa yordum bi ara 😅 bence gerek yok ben tam mama alacaktım ama benim arkadaşım sağolsun bana vericek o sebep almadım, ama ikinci el bakabilirsiniz ya da mama baya iyi diyorlar alabilirsiniz.

Babybjörn almaya gerek yok mu diyosunuz
Bence asla yok aynı mantık,aynı hassasiyet aynı bundada.bende olmasa da tine bunu alır o kadar para vermezdim

Ya ben de gereksiz diyordum ama arkadaşım kullanmış doğumdan bir hafta sonra almış direkt etkisini görmüş. Ben ilk doğumda çok çektim korktum alayım dedim. Dursun. Şimdiden çok acıyor uçları
Bunların hangi markası iyi acaba,bide gümüş ayarları da önemliymiş sanırım.bıyutuda küçük alırsan hassaslaşan yara yara olan yere değince ağrı yapıyor.bana büyük boy al dediler ama çoğunda boyut yok sanırım

Bunların hangi markası iyi acaba,bide gümüş ayarları da önemliymiş sanırım.bıyutuda küçük alırsan hassaslaşan yara yara olan yere değince ağrı yapıyor.bana büyük boy al dediler ama çoğunda boyut yok sanırım
Evet bunun ucu fena değildi bugün teslim edildi. Araştır istersen sen de bal bi. Bunun yorumları daha iyiydi o yüzden bunu aldım açıkçası ben de çok araştırmadım. Fiyat burada uygundu. Bir de aventten emzik aldım uygundu. Ana kucağı soran arkdş unuttum kusura bakmasın( dikkat eksikliği var bende) etiketleyemiyorum adını ☺️ huggy marka vardı Trendyolda o bana çok mantıklı gelmişti

Sen çok tatlısın yaa sürekli link paylaşıyorsun bizler için. Çok düşüncelisin sağolasın. benim takip ettiğim influencerler gibisin. Tabi onların kazancı var çıkarı var para karşılığı yapıyorlar 😏

Ya kızlar beşikte yan koruma hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben yaptırmayı düşünüyordum ama şu yorumu gördüm kafam karıştı. ( park yatak değil, karyola aldık biz ahşap bir beşiğimiz var yani)

IMG_3103.png

Sen çok tatlısın yaa sürekli link paylaşıyorsun bizler için. Çok düşüncelisin sağolasın. benim takip ettiğim influencerler gibisin. Tabi onların kazancı var çıkarı var para karşılığı yapıyorlar 😏
Ah ahhh nerdeeee :) Bu dönem çok masraflı dönem. Ben aldığım ya da alacağım bişeyi indirimli yakalayınca benimle aynı durumda olanlarda yararlansın istiyorum, hemen atıyorum buraya. Belki birilerinin işine yarar 🙏

Back