Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    18
Bende hediyelik yaptirmak istiyorum ya da kendim hazirlasam diyorum ama insanların eve gidince hemen kenara atacağı bisey olmasın magnet gibi mesela. Hediyelik yaptircak olanlar neler düşünüyorsunuz ne yapsak güzel olur ya da gerek var mi sadece bir çikolata lokum gibi bisey mi olsa daha iyi olur.
Valla ben tüketilebilen (çikolata-kolonya-sabun) ya da koku veren lavanta kasesi gibi bir şey düşünüyorum. En azından kullanılır kenarda durmaz.

Kızlar koşun:) ben geçen ay ilk kez indirime girdi 359 olmuştu hemen almıştım iki üç paket şimdi daha da düşmüş. İçeriği tertemiz ilk günden itibaren kullanabilirsiniz. Etko sertifikalı. Satıcı da Eczacıbaşı 12 paket var içinde stok yapılır bu.resmen reklam yaptım
IMG_3705.png

Ay kız biz milletin bebeğinin anısını sakladık mı ki millet de bizimkini saklasın ne işi var başkasının çocuğunun magnetinin benım buzdolabımda 😄çikolata lavanta kesesi vs yaptırın girişin daha makbule geçer :) ben melodiden cıkolata yaptırcm ikramlık başka da bir şey yapmam. Bi de kolonya dökeriz :))

ladin19 ladin19 Benim Ctesiden bu yana geçmedi sağ kasık ağrım. Hatta Pazar akşam duvara tutunarak yürüdüm resmen. Yatıyorum kalkamıyorum, kalkıyorum oturamıyorum. Gündüz biraz yürüyeyim akşam daha fena. Benim doktorum magnezyum başlattı, bi de sıcak uygulama yap dedi. Magnezyum başladım ama henüz fayda etmedi :KK43:

ladin19 ladin19 Benim Ctesiden bu yana geçmedi sağ kasık ağrım. Hatta Pazar akşam duvara tutunarak yürüdüm resmen. Yatıyorum kalkamıyorum, kalkıyorum oturamıyorum. Gündüz biraz yürüyeyim akşam daha fena. Benim doktorum magnezyum başlattı, bi de sıcak uygulama yap dedi. Magnezyum başladım ama henüz fayda etmedi :KK43:
Çok geçmiş olsun canım. Sadece sağ tarafta olması acaba fıtık ya da siyatik ağrısı olabilir mi diye düşündüm. Benimde sol da olur arada bel fıtığım var çünkü.

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Artık haftada 1e düştük kontrolde. Bebekler iyi fakat kolestazdan dolayı sıkı takibe giriyorum.. Hoca aralık 3. Haftasına kadar dayanırsak kuvöze bile girmeden eve gelebıleceklerini söyledi ikizlerimin 🙂🙏 ama aralıgı atlatırsak inşallah 1-5 ocak arası doğum dedi 🥲

Çok geçmiş olsun canım. Sadece sağ tarafta olması acaba fıtık ya da siyatik ağrısı olabilir mi diye düşündüm. Benimde sol da olur arada bel fıtığım var çünkü.
Bilemedim ki doktorum normal dedi ama çok etkiliyor beni. Pazartesiye kadar magnezyuma devam edip geçmezse bi doktora gidicem artık. Öncesinde hiç yaşamadığım bişey :KK43:

Bende hediyelik yaptirmak istiyorum ya da kendim hazirlasam diyorum ama insanların eve gidince hemen kenara atacağı bisey olmasın magnet gibi mesela. Hediyelik yaptircak olanlar neler düşünüyorsunuz ne yapsak güzel olur ya da gerek var mi sadece bir çikolata lokum gibi bisey mi olsa daha iyi olur.
Ahhh ahhh bu çikolata, kolonya, hediyelik olayları biraz içime dert 🥲 Yaşadığımız yerde kimsemiz olmadığı için hiçbirine girişmeyeceğim 🥺 Ama anı kalsın diye, en yakınlarımıza artık ne zaman görmeye gelirlerse şu atlı karıncalardan yaptırmayı düşünüyorum 10-15 adet 🫠

Eklentiler

• IMG_3102.png
    IMG_3102.png
    568,8 KB · Görüntüleme: 13
Ahhh ahhh bu çikolata, kolonya, hediyelik olayları biraz içime dert 🥲 Yaşadığımız yerde kimsemiz olmadığı için hiçbirine girişmeyeceğim 🥺 Ama anı kalsın diye, en yakınlarımıza artık ne zaman görmeye gelirlerse şu atlı karıncalardan yaptırmayı düşünüyorum 10-15 adet 🫠
Ayyy çok şekerler 😍yap kız anı olsun. saklarsın aile eş dost gelir verirsin, dursun hava serin zaten. Ben olsam ben de yaptırırdım kendimizi yerdik :) bir iki tane de saklardım

Ya ben bu sefer plasentayı almak istiyorum bakalım ne diyecekler... kızımda almamıştım hiç aklımda da yoktu ama burda okudum.. alıp toprağa gömüp üzerine ağaç ekmek mantıklı geldi..
Plesantayı mi? İlk defa duyuyorum. Gömüp ağaç ekmekteki amaç ne peki? Göbek bağını bile alıp biyere gömmeyi beceremedim. 14 yıldır evde çekmecede duruyor 🙈

Bunlar lavanta kesesi canım,bende bir kenara atılmasın diye magnet falan istemedim.bunu havlu arasına,kıyafet arasına koyarlar mis gibi koyar.
Ya minik kolonya ya lavanta kesesi yaptıracaktım bundan yana kullandım tercihimi

Ben de araştırma içindeyim. Magnet olayı çok geride kaldı artık. Bide resimli falan yapıyolar. Milletin çocuğunun resminin benim dolabımda ne işi var diyorum . Mum , küçük kolonya şişeleri gibi şeyleri düşünüyorum. Çikolata bir kutu yaptırıp gelenlere ikram ederim zaten. Bide kolonya tutarız. Aklımıza farklı şeyler gelirse paylaşalım

Atlı karınca ne oluyor biblo mu?

Bunlar lavanta kesesi canım,bende bir kenara atılmasın diye magnet falan istemedim.bunu havlu arasına,kıyafet arasına koyarlar mis gibi koyar.
Ya minik kolonya ya lavanta kesesi yaptıracaktım bundan yana kullandım tercihimi
Çok iyiymiş aslında. Bende biraz arastirmistim. Evde kendisi yapanlar vardı çikolatayı tül ya da keseye kolonyayi da şişelere koyuyorlardi. Onlarda hoşuma gitmişti ama bu da güzelmiş 🥰

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Artık haftada 1e düştük kontrolde. Bebekler iyi fakat kolestazdan dolayı sıkı takibe giriyorum.. Hoca aralık 3. Haftasına kadar dayanırsak kuvöze bile girmeden eve gelebıleceklerini söyledi ikizlerimin 🙂🙏 ama aralıgı atlatırsak inşallah 1-5 ocak arası doğum dedi 🥲
3 hafta daha canım sık dişini atlatacaklar

X