Polisi aradım, ambulansı aradım geldiler ama hiçbir şey yapamıyorlar. Kardeşleri var onları aradılar onlar da ilgilenmiyor. Polis benim alıp götürmem için birinizin gelip şikayetçi olması lazım. Ee ben gelip şikayetçi olsam 2 gün sonra bırakacaksanız bu sefer ben tehlikede olacağım, aşağıya eşya filan atıyor evden arabalara insanlara zarar veriyor sonuçta. Polis de yapacak bir şey yok diyor. Gidip kaymakamlığa dilekçe yazacakmışız alınması için. Prosedür işte onların da eli kolu bağlı anlıyorum ama kafamı camdan çıkaramıyorum şuan. Yan komşunun kapısının camlarını kırdı diğer komşunun arabasına zarar verdi. Bir de iri yarı bir kadın bana vursa filan bayılırım yani kaçamam da bu halimle.
Şizofreni ya da bipolar sanırım atak dönemleri oluyor 5-6 aydır sakindi şuan yine muhtemelen atak döneminde. Bir de çok fena küfürler filan yaklaşılmıyor yanına çok çaresiz bir durum.
Ha bu arada zorla yatırma yapıyorlar ya kaymakamlık başvurusu sonrası onda da maks 10 gün hastanede yatırıyorlar sonra çıkarıyorlar. Oğlu da aynı durumdaydı kendisi başvurdu 10 gün sonra çıktı geldi.
Kısır bir döngü resmen. Apartman bize ait kirada olsam giderdim hemen, şuan komple satıp gidesim var gerçekten kendimi hiç güvende hissetmiyorum.