• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar ben kış için ayakkabı almayı düşünüyorum normalde 36 numara giyiyorum kayınvalidem ilerleyen haftalarda ayakların büyür 37 numara al dedi ayaklarımız da büyüyecek mi gerçekten? Büyümezse 1 numara büyük ayakkabı rahatsız edecek beni, normalde ayakkabım vardı topuklu diye yeniden hamilelik için alıyorum ne yapsam bilemedim. Fikir verin bana madem ☺️
Ben yaza girerken indirimden bir bot almıştım. Okuldan öğretmen arkadaşım, bebek düşünüyorsun bi numara büyük al demişti. Ne alaka demiştim içimden 😅 O botu geçen hafta kışlık çorapla giyemedim. Tabi çok kilo aldım ben, sadece ödem sebepli olacağını zannetmiyorum.

Ayy cidden mi 😅 😂 panik oldum simdi 😂 ben 19. Haftadayım daha ayaklarım büyümedi senin ne zaman büyüdü 😅
Ben de anlamadım ki ne ara nasıl büyüdü 🤣🤣 kilodan dicem 26.haftamdayım 6kilo aldım. Ödem yok ama ayaklarım bilekten aşağısı mı şişti noldu ondan mı oldu bilemedim. Ben rahat edemedim 38le çok rahat ettim bol olsun sıkmasın diye rahat giyiyorum açıkçası

Ben de anlamadım ki ne ara nasıl büyüdü 🤣🤣 kilodan dicem 26.haftamdayım 6kilo aldım. Ödem yok ama ayaklarım bilekten aşağısı mı şişti noldu ondan mı oldu bilemedim. Ben rahat edemedim 38le çok rahat ettim bol olsun sıkmasın diye rahat giyiyorum açıkçası
Şaşırdım valla kayınvalidem abartıyor sanmıştım 😅🤣

Genelde pozitifimdir ve hamileliğimi çok güzel geçiriyorum çok şükür ama öyle bir duygu patlaması yaşadım 🥹
Arada olur öyle sıkma canını 🫂
Bende ödem yok büyüdü nasıl oldu bu iş 🤣🤣
Hayda ben de 5 buçuk kiloyu geçik aldım almaya devam ediyorum ama sadece göbek büyüdü 🤣🤣🤣 demek ki o minnak ayacıklarımda büyücek 🥲

Bağcıklı alayım o zaman esnetmesi kolay olur 🤣

Kızlar ya nolur cevap yazın biliyorsanız çok kötü hissediyorum şuan. Yemek yerken arka kök dişim çatladı kenardan baktım diş ipi girebiliyor derin de epey 🥺 dolgulu dişimdi benim ama dolgu değil diş çatlamış. Gideceğim yarın dişçiye ama ne yaparlar bu durumda biliyor musunuz. Ağrı sızı yok şimdilik sonra olur mu bilemiyorum 😔
Canım geçmiş olsun. Ben devlete diş hastanesine gittim aynı durumla. Çekmeyelim, yaşın genç ya özele ya fakülteye( öğrencilere yaptırıyorlar galiba) git dedi. Kendileri yapmadı 🙄 sonra özele gittim kaplama yaptı.

Kızlar ya nolur cevap yazın biliyorsanız çok kötü hissediyorum şuan. Yemek yerken arka kök dişim çatladı kenardan baktım diş ipi girebiliyor derin de epey 🥺 dolgulu dişimdi benim ama dolgu değil diş çatlamış. Gideceğim yarın dişçiye ama ne yaparlar bu durumda biliyor musunuz. Ağrı sızı yok şimdilik sonra olur mu bilemiyorum 😔
Çok geçmiş olsun canım benimde sürekli sızlıyorlar hamilelik bebeler bizden alıyor bir şeyleri ☺️ diğer mesajında da yaşadıkların çok normal duygularının değişmesi hamilelikten dolayı benimde her günüm aynı değil gelgitlerim çok fazla oluyor 🤦🏻‍♀️

Canım geçmiş olsun. Ben devlete diş hastanesine gittim aynı durumla. Çekmeyelim, yaşın genç ya özele ya fakülteye( öğrencilere yaptırıyorlar galiba) git dedi. Kendileri yapmadı 🙄 sonra özele gittim kaplama yaptı.
Canım sana da çok geçmiş olsun nasıldı peki çatlak benimki köşeden neredeyse dibe kadar iniyor bildiğin çatladı. Hamilelikten endişeleniyorum işlem de yapılamaz doğru düzgün. 😔
Çok geçmiş olsun canım benimde sürekli sızlıyorlar hamilelik bebeler bizden alıyor bir şeyleri ☺️ diğer mesajında da yaşadıkların çok normal duygularının değişmesi hamilelikten dolayı benimde her günüm aynı değil gelgitlerim çok fazla oluyor 🤦🏻‍♀️
Ya onlar sağlıklı olsun yeter ki çekeriz biz sızlamayı falan 🥺 fiziken değil ruhen de birşeyleri çekiyorlar bence 🥹 iyi olsunlar yeter ki

Canım sana da çok geçmiş olsun nasıldı peki çatlak benimki köşeden neredeyse dibe kadar iniyor bildiğin çatladı. Hamilelikten endişeleniyorum işlem de yapılamaz doğru düzgün. 😔

Ya onlar sağlıklı olsun yeter ki çekeriz biz sızlamayı falan 🥺 fiziken değil ruhen de birşeyleri çekiyorlar bence 🥹 iyi olsunlar yeter ki
Canım 2. Trimesterda işlem yapıyorlar diye okumuştum bir yerde. Benim yandan çatladı sonra da koptu yerinden epeyi derindi kopan yer ve çürümüştü içi. Temizleyip kapladılar.

Canım 2. Trimesterda işlem yapıyorlar diye okumuştum bir yerde. Benim yandan çatladı sonra da koptu yerinden epeyi derindi kopan yer ve çürümüştü içi. Temizleyip kapladılar.
Ay çok geçmiş olsun tekrar canım ya. Bakalım ben üçüncü trimester a girdim galiba bir doktoruma da sorarım işlem olursa. Bakalım ne diyecekler. Benimki dikey çatladı köşeden. Daha farklı bir işlem gerekebilir.

Ya çok canım sıkıldı o tetikledi bir de oturdum şimdiye kadar yaşadıklarına ağladım hüngür hüngür hala da ağlıyorum. Sanki dişim değil de ruhumdan bir parça kırıldı gibi. Ağrım falan yok şimdilik çok şükür yarın gideceğim bakalım diş için bir çare olur ama ruhumu iyileştirmem lazım. Bir yazı okumuştum her hamile hamilelikten önceki halinin yasını tutar diye. Sanki onu yaşıyorum. Ben asla eski ben değilim. Birşeyler çok derinden değişiyor ve ayak uyduramazsam diye çok korkuyorum. Birşeylere yetişememek yetememek korkutuyor. Farkındayım mükemmel olmayacağım insanım yetişemeyeceğim bazı şeylere tabii ki. Herkes yanımda destek özellikle eşim ama ben kendimi bu yolda çok yalnız hissediyorum nedense. Özür dilerim konuyu çok dağıttım ama kafam da dağınık. Bıraktım öyle kalsın biraz ne yapayım.
Canım benim çok geçmiş olsun. O dediğin hisleri birkaç ay öncesine kadar ben de yaşadım. Artık eski hayatımdan eser kalmayacak diye üzüldüm. Neler yaptım neler yapamadım neler yapamayacağım hep bunları düşündüm. Sonra suçluluk hissettim sen değil miydin 3 yıldır bebek isteyip dualar eden niye böyle düşünüyorsun diyip kendimi suçladım hep. Ama geçti. Güzel şeyler düşünmeye çalış. 💖 bol bol eşinle duygulrını paylaş

Canım benim çok geçmiş olsun. O dediğin hisleri birkaç ay öncesine kadar ben de yaşadım. Artık eski hayatımdan eser kalmayacak diye üzüldüm. Neler yaptım neler yapamadım neler yapamayacağım hep bunları düşündüm. Sonra suçluluk hissettim sen değil miydin 3 yıldır bebek isteyip dualar eden niye böyle düşünüyorsun diyip kendimi suçladım hep. Ama geçti. Güzel şeyler düşünmeye çalış. 💖 bol bol eşinle duygulrını paylaş
Evet o kadar gelgitler yaşıyorum ki aynı şeyleri hissettim bugün. Ben işimden ayrıldım bebek için. On yıllık kariyerimi bitirdim. Yapacağım çok şey vardı daha o kadar çok istedim ki bu bebeği. Çok şükür Allah'ım bu günleri gösterdi şikayet etmiyorum asla sadece yetebilir miyim doğru zaman mıydı diyorum hep ama hiç cevabı olmayan sorular. Hormonlarımızdan kaynaklanıyor farkındayım Allah'tan çabuk geçiyor şimdi daha iyiyim 🥹 benim gibi düşünen insanların olması beni daha da rahatlatıyor.🥰

Evet o kadar gelgitler yaşıyorum ki aynı şeyleri hissettim bugün. Ben işimden ayrıldım bebek için. On yıllık kariyerimi bitirdim. Yapacağım çok şey vardı daha o kadar çok istedim ki bu bebeği. Çok şükür Allah'ım bu günleri gösterdi şikayet etmiyorum asla sadece yetebilir miyim doğru zaman mıydı diyorum hep ama hiç cevabı olmayan sorular. Hormonlarımızdan kaynaklanıyor farkındayım Allah'tan çabuk geçiyor şimdi daha iyiyim 🥹 benim gibi düşünen insanların olması beni daha da rahatlatıyor.🥰
Ben de şu an çalışmıyorum 7 yıl aralıksız çalışmıştım. Hayat bu kadar planlı olmayı sevmiyor, çok plan yapıp çok düşününce planlar tepetaklak oluyor. O yüzden endişelenme anı yaşamaya çalış elbet döneceğiz tekrardan iş hayatımıza. Ama bebeğimizin bu hamilelik, ilk doğduğu zamanları, büyüme evrelerini bir daha yakalama şansımız olmayacak 💜 kesinlikle hormonlardan her gece ağlıyordum geçti belki yine gelir başlar bilmiyorum ama bildiğim tek şey geçici olduğu bebeğimizin kucağımıza aldığımızda her şeyin geçip biteceği. Yalnız değilsin canım unutma. Sevgiler 💜

Back
X