Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar selam. Ben de bgn kontrole gittim geçen hafta 32+0 da bebek 5 gün gerideydi ve 1760 gramdı. Bu hafta sadece et balık kuru fasülye, etli nohut, ceviz, muz vb protein ağırlıklı beslendim. Ekmek sadece kahvaltıda tam buğday unu yedim. Bebek bir haftada 2125 gram olmus. Ben bu yeme işine çok itimat etmiyordum ama faydasını gördüm. Gerçi çoğunuzun Bebişi gününde ya da ileriden gidiyor ama Benm gibi geriden giden olduysa diye paylaşmak istedim🥰
Ben de bugün 32yim kontrolde 1725 çıktı. Aynen 5 gün geride gözüküyor doktor normal sınırlarda hiçbir sıkıntı yok dedi ama burada 2üstü kiloları görünce insanın morali bozuluyor 🫣 hastanede de güzel beslenemedim, bu hafta sizin gibi bol proteine dikkat edeyim ben de, toparlansın kızçem 🙏

Kızlar uğraştığım şeye bakın😒 kayınvalidemin bana attığı video. Aramızda 2 buçuk saatlik yol var arada da olsa ona gidiyoruz . Sırf kasım ara tatilinde bir hafta benim aileme gittik diye ( sanki ona sorucam ) ailem 8 saatlik uzakta çok nadir gidebiliyorum zaten .
8 aylık hamile insana attığına bakın .
Eşime de kıyamıyorum arada kalıyor. Zor tutuyorum arayıp tartışmamak için.
Evleneli 1 buçuk yıl oldu .
Alışmış diğer gelinleri ağzını açamıyor benden de aynısını bekliyor.

Çok sinir bozucu. Ustelik suan gelini hamile extra iyi davranmasi lazim. Bence hic orali olmayin silin mesajini gormezden gelin. Ben olsam muhatttap alip da bise demem esime de dedirtmem. Ha yuzunuze karşı bise diyosa veya derse o zaman soyleyecegimi soylerim. Bence mesafe koyun araya sizden guc alarak yapıyordur bircok seyi. Ay uyuz oldum simdi kadina:)

Kızlar uğraştığım şeye bakın😒 kayınvalidemin bana attığı video. Aramızda 2 buçuk saatlik yol var arada da olsa ona gidiyoruz . Sırf kasım ara tatilinde bir hafta benim aileme gittik diye ( sanki ona sorucam ) ailem 8 saatlik uzakta çok nadir gidebiliyorum zaten .
8 aylık hamile insana attığına bakın .
Eşime de kıyamıyorum arada kalıyor. Zor tutuyorum arayıp tartışmamak için.
Evleneli 1 buçuk yıl oldu .
Alışmış diğer gelinleri ağzını açamıyor benden de aynısını bekliyor.

Ay inanmıyorum , direk kavga sebebi

Çok sinir bozucu. Ustelik suan gelini hamile extra iyi davranmasi lazim. Bence hic orali olmayin silin mesajini gormezden gelin. Ben olsam muhatttap alip da bise demem esime de dedirtmem. Ha yuzunuze karşı bise diyosa veya derse o zaman soyleyecegimi soylerim. Bence mesafe koyun araya sizden guc alarak yapıyordur bircok seyi. Ay uyuz oldum simdi kadina:)
Zaten çok mesafeli duruyorum diğer iki gelini gibi değilim onu kaldıramıyor . Eşimi benden ve benim ailemden çok kıskanıyor yüzüme bir şey asla diyemiyor ama böyle saçmaladı işte . Allah böyle kaynanası olanlara sabır versin

Zaten çok mesafeli duruyorum diğer iki gelini gibi değilim onu kaldıramıyor . Eşimi benden ve benim ailemden çok kıskanıyor yüzüme bir şey asla diyemiyor ama böyle saçmaladı işte . Allah böyle kaynanası olanlara sabır versin
Allah sabır versin canım çok zor böyle bi insanla geçinmek eşin ailesine karşı olmasın ama bu da çok fazla sen hamilesin o gelip sana yardım edeceğine ne yaptığına karışıyor üzücü valla saygı hakedene gösterilir

X