Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    18
Kız ters demeyin normal öyle olması😄 bu ara sürekli döner durur tıpkı önceki aylar gibi. Sürekli döner. Dönmezse zaten tuhaf olur. Doğuma çok yakın baş asagı durmak isterse durur yeri daraldığı için de donmesi zorlaşır. Şu an daha küçük bebeklerimiz nerdeyse iki ay var daha doğuma. Rahat olun. Erken doğum şüphesi yoksa dert etmeyin. Eskiden gebeler elle bile çevirirde donmeyem bebekleri anne karnını yagla ovarak
O eskiden dediğin çevirme olayı burada hala çok yaygın yapılan bir şey. 😅

Ya kızlar beşikte yan koruma hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben yaptırmayı düşünüyordum ama şu yorumu gördüm kafam karıştı. ( park yatak değil, karyola aldık biz ahşap bir beşiğimiz var yani)

Eki Görüntüle 3512083
Bizimde ahşap ama korumalık var ilk çocukta sorun olmadı zaten altan işten bağlardım kayma falan yapmadı hiç sorun yaşamadım ama benim 3 tarafı kapalı önü inip yükseliyordu orayıda yatağıma dayıyordum yanımda olduğu için en ufak seste uyanırdım çok uykum hafif bebek beşikte çok ağlamazdı alırdım ama çok ağlat döner falan diye endişen varsa iyice araştır ben yine korumalık koycam

Bende hediyelik yaptirmak istiyorum ya da kendim hazirlasam diyorum ama insanların eve gidince hemen kenara atacağı bisey olmasın magnet gibi mesela. Hediyelik yaptircak olanlar neler düşünüyorsunuz ne yapsak güzel olur ya da gerek var mi sadece bir çikolata lokum gibi bisey mi olsa daha iyi olur.
Canım benim hediyelikler bundan. Şu an yapılma aşamasında kargoya verince haber verecekler

Eklentiler

• IMG_7813.png
    IMG_7813.png
    435,6 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar koşun:) ben geçen ay ilk kez indirime girdi 359 olmuştu hemen almıştım iki üç paket şimdi daha da düşmüş. İçeriği tertemiz ilk günden itibaren kullanabilirsiniz. Etko sertifikalı. Satıcı da Eczacıbaşı 12 paket var içinde stok yapılır bu.resmen reklam yaptım
Eki Görüntüle 3511952
Canım bu ıslak mendil bize iyi gelmemişti pişman olmuştum aldığıma.

Ay kız biz milletin bebeğinin anısını sakladık mı ki millet de bizimkini saklasın ne işi var başkasının çocuğunun magnetinin benım buzdolabımda 😄çikolata lavanta kesesi vs yaptırın girişin daha makbule geçer :) ben melodiden cıkolata yaptırcm ikramlık başka da bir şey yapmam. Bi de kolonya dökeriz :))
Valla ben kasnaktan kapı süsü, magnet ve çikolata yaptırıyorum.

ladin19 ladin19 Benim Ctesiden bu yana geçmedi sağ kasık ağrım. Hatta Pazar akşam duvara tutunarak yürüdüm resmen. Yatıyorum kalkamıyorum, kalkıyorum oturamıyorum. Gündüz biraz yürüyeyim akşam daha fena. Benim doktorum magnezyum başlattı, bi de sıcak uygulama yap dedi. Magnezyum başladım ama henüz fayda etmedi :KK43:
Ben magnezyumu 12. Haftadan beridir günde 600mg kullanıyorum burada doktorum öyle tembihledi beni ama bana şimdilerde böyle sancı oldu önceden hiç bir şeyim yoktu ne güzel

Çok geçmiş olsun canım. Sadece sağ tarafta olması acaba fıtık ya da siyatik ağrısı olabilir mi diye düşündüm. Benimde sol da olur arada bel fıtığım var çünkü.
Valla canım bel ağrısı olabilir aslında çünkü benim bi de 31 aylık dana kadar kızım sürekli tepemde boğuşuyoruz omzuma tırmanıyor kucak istiyor almayınca mama hayıığğğ hop diyip kızıyor küsüp çeliğğ diyip zorluyor sıpa 😂

kuzummmm valla akşamın 16.00a kadar öküz gibi yattım bi çişe kalktım bi uyudum 3-4 saat bi de kalktım yemek yedim geri yattım çamaşır atmıştım makineye çıkarmadım da koktu anasını satayım 😂😂😂 sonra da çocuğu alma saati geldi. Eşim 15.30da gelmiş elinde burger 😂😂 yedik gittik çocuğu aldık bana gözlük aldık çam ağacı süsü aldık eve geldik çam ağacı süsledik kızımla yattı uyudu sıpa 21.00da geçe kaldı ama baya iyi geldi resmen tüm gün ruhum çekilmiş gibi yattım 😂😂

Ya kızlar beşikte yan koruma hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben yaptırmayı düşünüyordum ama şu yorumu gördüm kafam karıştı. ( park yatak değil, karyola aldık biz ahşap bir beşiğimiz var yani)

Eki Görüntüle 3512083
Bence de tehlikeli dolanma riski var hava sirkülasyonunu da önlüyor o yan korumalar. Bi noktadan sonra anca çamaşır derdine dönüşüyor. Gereksiz. Bol keseden atmıyorum ilk kızıma aldım 4. Ayda kaldırıp çöpe attım bir sinir anında 😂😂

Canım bu ıslak mendil bize iyi gelmemişti pişman olmuştum aldığıma.
Ben oğlumda iki yıl full bunu kullandım. Bakalım olmazsa ocak silip atarız 😀
kuzummmm valla akşamın 16.00a kadar öküz gibi yattım bi çişe kalktım bi uyudum 3-4 saat bi de kalktım yemek yedim geri yattım çamaşır atmıştım makineye çıkarmadım da koktu anasını satayım 😂😂😂 sonra da çocuğu alma saati geldi. Eşim 15.30da gelmiş elinde burger 😂😂 yedik gittik çocuğu aldık bana gözlük aldık çam ağacı süsü aldık eve geldik çam ağacı süsledik kızımla yattı uyudu sıpa 21.00da geçe kaldı ama baya iyi geldi resmen tüm gün ruhum çekilmiş gibi yattım 😂😂
İyi ağrın geçmiş rahim sancısı değilmiş en azından🤗

Hanımlar hastaneye kendiniz ve bebek için nevresim yastık götürecek misiniz gerekli olur mu bilemedim
Ben kendim için hastaneye güvenmezsen götürürdüm kesin. Ama bebek için çarşaf battaniye götürürüm bir de alkollu mendille her yeri doğuma girmeden silerim

X