Bu gece kullanacağım yarına umarım kusmadan birşeyler yiyip su içebilirimBu prilam ilaç gerçekten işe yarıyor mu arkadaşlar kullanan var mı
Benimde gün boyu bulantım oluyo doktora yazdım şimdi onu al demiş günde üç kere kullan dedi şuan bulup alırsam hemen içicem çok kötüyüm çünküBu gece kullanacağım yarına umarım kusmadan birşeyler yiyip su içebilirim
Nasıl kullanıyorsun canımCnm doktorum bana da prilam yazdı çok şükür o kadar iyi geldi ki artık yemek yiyebiliyorum iştahım yerine geldi bulantılarım benimde çok ama çok kötüydü resmen 7/24 bulanıyordum şu bile içemiyordum
Sıtma dediğiniz ne oluyor tam olarak . Bildiğimiz virüs bakteri o sıtma mıMerhaba. Dün sıtmalanmıştım. Acile gittik bebeğimin kalp atışı gözükmedi. 6+1 de görüşmüştü kalp atışı. Bugün 7 olmasın lazım. Doktoruma da gittim bugün. O da göremedi kalp atışınısalı ya kadar bekleyelim dedi. Şans verelim dedi. Böyle olan var mı acaba? Ya da duyan. Önce hafif atış görüp sonra göremeyen. Çok üzgünüm.
Ay eksi yiyorum mesajini yazdim 1 saat sonra ögürmeye basladim o saatten beri hicbirsey yiyemedimBen de tatlıya düştüm.Her gün bal kaymak yiyorumGeçen akşam canım şam tatlısı istedi eşime söyledim almak icin çıktı.Gitti gelmiyor her yer kapanmış. Bir yerde bulmuş neyse ki
Doktorunuza danışın isterseniz biKızlar selam… Bugün kahverengi lekelenmem olmuş. Biraz panik yaptım.
Bu arada 8 haftalığım.
Bebeğin kalp atışları normal süreçte 6. haftadan itibaren duyulabilir, fakat net şekilde kalp atışının duyulması 10-12 hafta arasını bulabilirMerhaba. Dün sıtmalanmıştım. Acile gittik bebeğimin kalp atışı gözükmedi. 6+1 de görüşmüştü kalp atışı. Bugün 7 olmasın lazım. Doktoruma da gittim bugün. O da göremedi kalp atışınısalı ya kadar bekleyelim dedi. Şans verelim dedi. Böyle olan var mı acaba? Ya da duyan. Önce hafif atış görüp sonra göremeyen. Çok üzgünüm.
Geçmişolsun.Progestan kullanıyor musunuz? Ona başlıyor doktorlar bildiğim kadarıyla bu durumda doktorunuza ulaşabilirseniz çok iyi olur muayeneye de çağırabilirKızlar selam… Bugün kahverengi lekelenmem olmuş. Biraz panik yaptım.
Bu arada 8 haftalığım.
Bende aynı şekildeyim hem üzülüyorum hem korkuyorum okumasam merak ediyorum okusam herkesin sorunundan ayri etkileniyorum ne olacak bu halimizKızlar bir şey sorcam ben burda kötü bir şey okuduğumda hemen evham yapıyorum acaba bende de var mı falan diye size de oluyor mu bueşim artık kızıyor girip okuma psikolojin alt üst oluyor diye ama yine dayanamıyorum giriyorum
Okuyorum okuyorum sonra iptal iptal iptal diyorum evham yapiyorum esim bilmiyor buralari okudugumuKızlar bir şey sorcam ben burda kötü bir şey okuduğumda hemen evham yapıyorum acaba bende de var mı falan diye size de oluyor mu bueşim artık kızıyor girip okuma psikolojin alt üst oluyor diye ama yine dayanamıyorum giriyorum
ayy maşallahhh çoook sevindimmmKizlar bizde bugun bebegk ve kalp atisini duyduk 8 gun once kanamam olmustu sadece kese vardi 5+4 tu bugun kanama alanida yokolmus bebekte saglikli dedi 6+5 olmasi gerekirken 7+1 cikti bebisimiz