- 10 Temmuz 2024
- 674
- 1.255
- Konu Sahibi elektroforez
- #20.721
Çok teşekkür ederim canım faydası oldu benim için.Kızlar şeker testinde sabah ac gidiyorsunuz aclık şekeri icin kab alıyorlar sonra şurup icilyor 1 saat sonra bi kan daha alıyorlar. 1 saat sonra 1 kan daha alıyorlar. Bana toplamda 3 saat sürecek 1 saat arayla kan verilecek denildi. Bu sürecte birşey yenmeyecek son kanı verene kadar. Hatta ebe sağolsun diğer şuruplar daha kötü kusanlar kötü olanlar oluyor diye bana kendisi verdi portakal aromalı bu daha iyi olur dedi. Bende 2 hafta sonra falan yaptırcam. Ordaki sistemi bilmiyorum ama burda 3 aşamalı
Benimde 5 Aralıkta yapılacak bakalım umarım kolay atlatırımBen boğmaca aşısı yaptırdım icinde tetanoz var mı net bilmiyorum. İlk yaptırdığımda acımıstı sonrası cok rahattım. Yemek falan yaptım gece kolum ağırlasmaya başladı ertesi gün cok cok kötü oldu. Ben nefes falan alamadım cok ağır grip atlatıyormusum gibi oldu. Kolumda cok kötüydü buz koydum ama dahada kötü etti beni 4. Günde kendime gelmeye başlamıstım. Kolum şişip morarmıştı.
Kuzum ben bir ara acayip kuvvetli hissediyordum tekmeler falan ama 24.haftada hissetmemeye başladım tabi endişe ettim baya.kendi doktoruma gitme vaktim vardı diye yakınlarda başka bir özele gittim sırf bebişimi görmek için hiç panik etme çünkü resmen huyları değişiyormuş. Mesela benim ki yemek yedikten sonra çok oynardı şimdi öyle değil ama normal dedi doktor pozisyonu falan değişmişti çocuk büyümekle meşgulmuş için rahatlamıştı.Kızlar bebıslerı düzenlı hısseden varmı hergun aynı sevıyede?yaa ben bazen hıc hıssedemıyo gıbı oluyorumpsıkolojım bozuluyor sonra