• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    116
Benim raporum 6 aylık çıkarıldı mart ayında bitecek 1 senelik çıkmıyor diye biliyorum. Bence siz başka bir eczacıya danışın her zaman aldığınız eczane miydi?
Bide raporunuzda ICD kodu ve tanılar kısmında ne yazıyorr galiba kodlar önemliymiş.
ICD KODU VE TANI(LAR)
O22.0 ALT EKSTREMİTE VARİKÖZ VENLERİ, GEBELİKTE benimki bu şekilde

Bide raporunuzda ICD kodu ve tanılar kısmında ne yazıyorr galiba kodlar önemliymiş.
ICD KODU VE TANI(LAR)
O22.0 ALT EKSTREMİTE VARİKÖZ VENLERİ, GEBELİKTE benimki bu şekilde
Canım evet kodlar önemli bana eczacı da söylemişti bunu benimkinin kodu Z33. İlk ilaç aldığımda eczacı 022 ye artık rapor çıkmıyor demişti onla alakalı olabilir belki senin eczacın bunu geç farketmiştir

Evet oksapar ve CLEXANE bildiğim için onları sordum onlarda yüksek tutar çıktı.Devlet en uygun ilacı desteklediğinde genelde böle oluyor bir bakalım dediler.bakınca venaperta 4000 bir ilaç olduğunu söylediler.muadil ilaçmış 3 kutusu 280 lira olduğu için devlet en uygun ilaca göre muadil farkı alıyor dediler.o ilacada cesaret edemedim ama cidden muadil ilaç olarak görünüyor.bir sonraki alışınızda bu sorunla karşılaşacakmısınız yazarsanız çok sevinirim

Yazıyor gebelik haftası raporda.Birde 3 ayda bir raporu güncellemem gerektiğini söyledi eczacı doktoruma söyledim güncellemişti bu konuda bilginiz varmı? Sizde 3 ayda güncelliyormusunuz? Aslında rapor 1 senelik çıkıyor ,neden böle birşey istediler acaba?
Merhaba
Raporum 6 aylık. Pazartesi günü 3 kutu clexane aldım, toplam 400 tl civarı bir katkı payı ödedim.

Kızlar yatarken nasıl bir pozisyonda yatıyorsunuz? Ben yan yatıyorum ama biraz göbeğimin üstüne doğru başka türlü uyuyamıyorum. Uyurken ama hep tedirginim yüz üstü dönersem diye.

3 ay önceki raporumda 1 yıllık,yeni güncellenende 1 yıllık olarak çıkmış.ancak eczane rapor 1 yıllık ama 3 ayda bir yenilenmesi gerekiyor dedi belki eczacı birşeyleri yanlışş biliyor bir aksaklık oldu.En başından beri ilaçlarımı aynı eczaneden aldım öle olunca başka eczaneye gitmek aklıma gelmedi bir sonraki aya artık.çok teşekkür ederim yardımlarınız için
Merhaba bugün bana da eczacı rapor süreniz dolmuş devam raporu yazdırmanız gerekiyor. Ilk raporun süresi 3 ay devam raporu yazarlarsa gebelik sonuna kadar alabilirsiniz dedi. Ben de ilk raporumun süresi 9 ay olmasına ragmen bugün yenilettim. Bu arada farklar da attı artik kutu başı 255 lira bilginiz olsun dedi. Ben de Enox 4000 kullanıyorum. Size de bilgi vermek istedim.

Kızlar yatarken nasıl bir pozisyonda yatıyorsunuz? Ben yan yatıyorum ama biraz göbeğimin üstüne doğru başka türlü uyuyamıyorum. Uyurken ama hep tedirginim yüz üstü dönersem diye.
Bende tam olarak bahsettiginiz sekilde yatiyorum
Sol tarafima dogru. Sagda asla rahat edemiyorum. Gobekler artik çıktı uyku halinde yuz üstü donsek bile bedenlerimiz rahatsiz olur pozisyon degistirir herhalde. Diye düşünüyorum

Herkese iyi geceler kizlar. Ara ara gobegimde kaşınmalar oluyordu ama bugun cok sık. Cok rahatsiz ediyor. Var mi bu sekilde kaşıntı yasayan ve çözümü olan ?

Merhaba
Raporum 6 aylık. Pazartesi günü 3 kutu clexane aldım, toplam 400 tl civarı bir katkı payı ödedim.
Peki sizin raporunuzda ıcd kodu ve tanı ne olarak yazıyor.çünkü bende hep bu fiyatlara alırken rapor yeniletmemle birden fiyat arttı.doktoruma bildiriyorum hep bu şekilde yazıyorum hiçbir hasta sorun yaşamadı diyor.sorunu bulmaya çalışıyorum

Merhaba bugün bana da eczacı rapor süreniz dolmuş devam raporu yazdırmanız gerekiyor. Ilk raporun süresi 3 ay devam raporu yazarlarsa gebelik sonuna kadar alabilirsiniz dedi. Ben de ilk raporumun süresi 9 ay olmasına ragmen bugün yenilettim. Bu arada farklar da attı artik kutu başı 255 lira bilginiz olsun dedi. Ben de Enox 4000 kullanıyorum. Size de bilgi vermek istedim.
Aynı şeyi yaşadım raporu yeniletmemle 3 kutuya 1136 tl ödedim.Peki siz enox 4000 e nekadar ödediniz bugün?
Birde raporunuzda ıcd kodu ve tanı kısmında ne yazıyor? Bununlamı alakalı bir sorun yaşıyorum acaba?
E nabızda 2 adet rapor görünüyor şuan sizdede ölemi? Devam raporu bu şekidemi oluyor? Yoksa doktor bana tekrar bir rapormu çıkardı acaba?rica etsem bir bakarmısınız

Kabin boy olmasi cok iyi travel sistem almak istemedigim icin bende bu modeli dusunuyorum. Gule gule kullanin 🥰
3 ay önceki raporumda 1 yıllık,yeni güncellenende 1 yıllık olarak çıkmış.ancak eczane rapor 1 yıllık ama 3 ayda bir yenilenmesi gerekiyor dedi belki eczacı birşeyleri yanlışş biliyor bir aksaklık oldu.En başından beri ilaçlarımı aynı eczaneden aldım öle olunca başka eczaneye gitmek aklıma gelmedi bir sonraki aya artık.çok teşekkür ederim yardımlarınız için
Rapor 1 yıllık çıkar ama 3ayda bir yenilemek gerekir eczacınız doğru söylemiş. Raporu çıkartırken devlet destekli çıkarmak için rapor a farklı bir şey yazılıyor şuan tam hatırlamıyorum. Eğer o şekilde çıkarmazsanız katkı paylı ödeme yapıyorsunuz fiyat o yüzden değişken oluyor. Ben rapor çıkarmak için uğraşmadan sağlık ocağında yazdırdım 5 kutusuna yani 50 günlüğe700 verip geçmiştm diğer türlü devlette 3 doktor heyetine girmek gerekiyor yada özelde direk kadın doğum doktoru onaylıyor

Rapor 1 yıllık çıkar ama 3ayda bir yenilemek gerekir eczacınız doğru söylemiş. Raporu çıkartırken devlet destekli çıkarmak için rapor a farklı bir şey yazılıyor şuan tam hatırlamıyorum. Eğer o şekilde çıkarmazsanız katkı paylı ödeme yapıyorsunuz fiyat o yüzden değişken oluyor. Ben rapor çıkarmak için uğraşmadan sağlık ocağında yazdırdım 5 kutusuna yani 50 günlüğe700 verip geçmiştm diğer türlü devlette 3 doktor heyetine girmek gerekiyor yada özelde direk kadın doğum doktoru onaylıyor
İlk raporumda özelde,yeniletmem gerektiğini sölediklerinde yine özelde.sistemde zaten 2 adet rapor görünüyor.iki rapor arasında sadece tek bir fark var.ilk raporumun ıcd kodu
O22.0 ALT EKSTREMİTE VARİKÖZ VENLERİ, GEBELİKTE
2.raporun ıcd kodu O22.2 YÜZEYSEL TROMBOFİLEBİT, GEBELİKTE
Başka hiç bir fark yok bu farktan mı kaynaklandığını sorduğumda eczacıda doktorda bununla alakalı değil diyor.

Herkese iyi geceler kizlar. Ara ara gobegimde kaşınmalar oluyordu ama bugun cok sık. Cok rahatsiz ediyor. Var mi bu sekilde kaşıntı yasayan ve çözümü olan ?
Bende kol ve bacaklarda 2 haftadır kaşıntı var tüm kan testleri yapıldı birşey çıkmadı

Merhaba

Öncelikle geçmiş olsun.

Bir önceki gebeliğimde kullandığım vitamin bende çok kaşıntı yapmıştı ve doktorum değiştirmişti. Hatta kollarımda iz bırakmıştı hafif ama sonradan geçti. Doktorunuza danışabilirsiniz bu konuda.

Aynı şeyi yaşadım raporu yeniletmemle 3 kutuya 1136 tl ödedim.Peki siz enox 4000 e nekadar ödediniz bugün?
Birde raporunuzda ıcd kodu ve tanı kısmında ne yazıyor? Bununlamı alakalı bir sorun yaşıyorum acaba?
E nabızda 2 adet rapor görünüyor şuan sizdede ölemi? Devam raporu bu şekidemi oluyor? Yoksa doktor bana tekrar bir rapormu çıkardı acaba?rica etsem bir bakarmısınız
Bugün alacağım tüm kutuları. Ne kadar ödeme çıktı detayları ne eczacıma sorup size de tekrar yazayım. Bana dün sanki ödenen katkı payları arttı gibi söylemişti. Enabizda da 2 rapor gözüküyor şu an benim de. Ama dün onaylananin detayını göremiyorum henüz. Ilkinde O22.3 DERİN FLEBOTROMBOZ, GEBELİKTE ICD Kodu ve tanısı var. Benim doktorum da eskiden 1 rapor veriyorduk 9 ay yetiyordu aslında ama tekrar yazalım madem dedi.

Gunaydin hanımlar ❤️ bugün 20 haftalik olduk bnm de yuzum cok kurudu pul pul dökülüyo krem yetistiremiyorum artik ilk oglumda sadece yüzümü yikamam yeterliydi bunda bakimlar kremler buharlar hic bisi ise yaramiyo resmen caldi güzelliğimi 😂

Merhaba

Öncelikle geçmiş olsun.

Bir önceki gebeliğimde kullandığım vitamin bende çok kaşıntı yapmıştı ve doktorum değiştirmişti. Hatta kollarımda iz bırakmıştı hafif ama sonradan geçti. Doktorunuza danışabilirsiniz bu konuda.
Bende kol ve bacaklarda 2 haftadır kaşıntı var tüm kan testleri yapıldı birşey çıkmadı
Teşekkür ederim 😊 ben gobegim büyüyor ve kuruyor diye oldugunu düşünmüştüm. Bi sorayim bakalim doktora

Gunaydin hanımlar ❤️ bugün 20 haftalik olduk bnm de yuzum cok kurudu pul pul dökülüyo krem yetistiremiyorum artik ilk oglumda sadece yüzümü yikamam yeterliydi bunda bakimlar kremler buharlar hic bisi ise yaramiyo resmen caldi güzelliğimi 😂
Hem saç derim hem yüzüm pul pul dökülüyor ya 🤣 yüzüme çare buldum iyi bir nemlendiriciyle ama saç derim çok fena

Back
X