Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    25
Prego solo alan çok olmuş bir sebebi var mı daha avantajlı olan kısmı neydi ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine kraft kenya düşünüyorum ama herkes prego solo alınca kafam karıştı hepsini görebileceğim mağaza neresi vardır gidip deneyip bakacağım

İyi aksamlar herkesee ❤️ ya bu bebe anca sıkışınca hareket ediyo 😂 elimle bakayim diyorm hemen duruyo oyun oynuyo resmen 😂
Benimkide öyle 🤣 sanki beni uyariyor gibi
Valide hanim yatis pozisyonunu duzelt der gibi 🤣
Ama iki gundur oturdugum yerde de kipir kipir hissediyorum elimi koyunca duruluyor

Simdiden oynatiyorlar bizi 😂
Vallahi öyle 2.ler yaramaz olurmus zaten simdiden alistiriuo 😂
Benimkide öyle 🤣 sanki beni uyariyor gibi
Valide hanim yatis pozisyonunu duzelt der gibi 🤣
Ama iki gundur oturdugum yerde de kipir kipir hissediyorum elimi koyunca duruluyor
Degisik bi duygu 😂 ama insanin ici rahatlıyo hareket hissedince keyifleri yerinde diye 😁

Prego solo alan çok olmuş bir sebebi var mı daha avantajlı olan kısmı neydi ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine kraft kenya düşünüyorum ama herkes prego solo alınca kafam karıştı hepsini görebileceğim mağaza neresi vardır gidip deneyip bakacağım
Bizimde arabamiz pregoydu cok rahat kullanisli ve saglam 4 yasina kadar kullandik simdi 2.ye de kullancaz kumasi bile.yipranmadi öyle.diyeyim

Ben kabin boy oldugu icin onu tercih edicem. Traveller cok zor onlarla hic ugrasamam 🥲

Aslinda aklimda bir bebek arabasi daha var markasi doona dezavantaji 1 yasina kadar kullanilmasi ve fiyatinin epeyce yuksek olmasi ama asiri kullanisli bi sey. Imkani olan onu alsin

X