• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Peki bu dediğim boyayı mı kullanmıştı canım? Benim çevremde de boyayan oldu ben sizlerede sormak istedim. Bebeğe Bir zararı olur mu acaba 26.haftalarda boyanın. Birde başka doğal içerikli boya biliyor musun 🌸🌸
Evet canım aynısı şu karton rengi ambalanjı olanlardan

Ben yaza girerken indirimden bir bot almıştım. Okuldan öğretmen arkadaşım, bebek düşünüyorsun bi numara büyük al demişti. Ne alaka demiştim içimden 😅 O botu geçen hafta kışlık çorapla giyemedim. Tabi çok kilo aldım ben, sadece ödem sebepli olacağını zannetmiyorum.
Ay benim deee, geçen 1 hafta önce giydiğim bot artık olmuyor 😂

Ya çok canım sıkıldı o tetikledi bir de oturdum şimdiye kadar yaşadıklarına ağladım hüngür hüngür hala da ağlıyorum. Sanki dişim değil de ruhumdan bir parça kırıldı gibi. Ağrım falan yok şimdilik çok şükür yarın gideceğim bakalım diş için bir çare olur ama ruhumu iyileştirmem lazım. Bir yazı okumuştum her hamile hamilelikten önceki halinin yasını tutar diye. Sanki onu yaşıyorum. Ben asla eski ben değilim. Birşeyler çok derinden değişiyor ve ayak uyduramazsam diye çok korkuyorum. Birşeylere yetişememek yetememek korkutuyor. Farkındayım mükemmel olmayacağım insanım yetişemeyeceğim bazı şeylere tabii ki. Herkes yanımda destek özellikle eşim ama ben kendimi bu yolda çok yalnız hissediyorum nedense. Özür dilerim konuyu çok dağıttım ama kafam da dağınık. Bıraktım öyle kalsın biraz ne yapayım.
Canmm kıyamamm sanaa🥰hersey cok guzel olucak merak etme,degısmedık sadece guclendık bence,bende kendımı cok yalnız hıssedıyorum bazen banada oluyor ama dusunsene yalnız olmamız ne mumkun karnımızda bebıtolarımız varken🥰mınnosla oyna gecer hemen bu dusunceler🌸dısın ıcınde gecmıs olsun dişçi çözer bugun hıc merak etme😘

Kızlar bu ayagı 36 no olanlaar siz şirinlermisinizzzz ayool😝😅benım 39 numara ayagım dun bende 40 numara bı bot aldım,harleyler agır geldı taşıyamadım giyemedım bu hafta ayaklarım donduuu,(ayak numaramı degerlendırırken 1.71 boya gore degerlendırın lütfen ahahha😄)

Kuzum ben bir ara acayip kuvvetli hissediyordum tekmeler falan ama 24.haftada hissetmemeye başladım tabi endişe ettim baya.kendi doktoruma gitme vaktim vardı diye yakınlarda başka bir özele gittim sırf bebişimi görmek için hiç panik etme çünkü resmen huyları değişiyormuş. Mesela benim ki yemek yedikten sonra çok oynardı şimdi öyle değil ama normal dedi doktor pozisyonu falan değişmişti çocuk büyümekle meşgulmuş 🥰🥰 için rahatlamıştı.
Evet bende ilk zaman o kadar hissediyordum ki 22 den sonra bu hafta hissetmemeye başladım yani çok az tedirgindim. Ay meğer benimki gececi olmuş. Tam yatıcam hareketlendi bu akşam. Tatlı yiyince de oynamıyor🤣

Canmm kıyamamm sanaa🥰hersey cok guzel olucak merak etme,degısmedık sadece guclendık bence,bende kendımı cok yalnız hıssedıyorum bazen banada oluyor ama dusunsene yalnız olmamız ne mumkun karnımızda bebıtolarımız varken🥰mınnosla oyna gecer hemen bu dusunceler🌸dısın ıcınde gecmıs olsun dişçi çözer bugun hıc merak etme😘
Canım günaydın 🥰 dediğim gibi yalnız olamıyorum dün gece onu fark ettim üzüldüğümü anlamış gibi sürekli hareket halinde ben buradayım diyor 🥹 kendimi daha iyi hissediyorum Allah'tan geçici duygular. Dediğin gibi eskiye göre daha güçlü hissediyorum kendimi. Diş için de üçüncü aydan 29. Haftaya kadar tedavi yapılabiliyormuş öyle okudum. Bakalım bir çözümü olur mutlaka. İyi ki varsınız kızlar yazdıklarınız çok iyi geldi🍀
Herkese çok güzel bir haftasonu dilerim 🪅

Kızlar bu ayagı 36 no olanlaar siz şirinlermisinizzzz ayool😝😅benım 39 numara ayagım dun bende 40 numara bı bot aldım,harleyler agır geldı taşıyamadım giyemedım bu hafta ayaklarım donduuu,(ayak numaramı degerlendırırken 1.71 boya gore degerlendırın lütfen ahahha😄)
36 numara ayak demek 155 boy demek istisnalar vardır illaki 🤣🤣

82 lere çıkmıştı digeride 50lere canım ast alt yani şuan sınırın altında 27 ve 37 olmuştu normal değerler bide bitkisel vitaminler verdi doktorum sanirim onlar karaciğeri yormuyo 5 Aralık'ta yine vericem her ay kontrole ediyorum
Ne guzel canim masallah dusmus en azindan

Ben hapi ictigimden yarimsaat sonra cikardim yaa yok bulantim oluyor nasil olcak bilmiyorum
Canım o zaman sabah içme sen. Kahvaltıdan sonra 2-3 saat bir şey yemeden iç. Bir de yapabilirsen arkasından hemen limonlu su iç biraz. Hem emilimi arttırıyor,hemde mide bulantısına iyi geliyor limonlu su

157 boy olunca ayakta 36-37 oluyor 🤣🤣🤣🤣
Kizlar gunaydin demir ilacinin mideyi yakmamasi agritmamasi icin tavsiyeniz var mi sabah ac karnina iciliyor dedi eczaci ama bos mideye agir gelmez mi?
Günaydın canım bene gece genelde tuvalete kalkınca içiyorum 4-5 gibi. Sıvı şeklinde benim ki mideme kötü gelmedi. sen de yatarken yatarken içebilirsin belkii c vitaminli bişeyle

Back
X