Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canım ya umarım yatışa gerek kalmadan çıkarsın nişan gelişi direkt doğum başladı demek olmuyormuş okuduğum kadarıyla. Çok önceden de gelebiliyormuşAy biz yine acillerdeyiz nişanım gelip duruyordu brnim en son kanlı geldi acile geldik seruö takılıyo inş salarlar beni yatmak istemiyoru
benim birkaç gün öndeydi doktor sorun etmedi eşimin de başı biraz büyüktür genetik bence.Doktor siz doğunca fark etmezsiniz bile dediKızlar bebeğim hep haftasıyla uyumlu gidiyordu. Bugünkü kontrolde baş büyüklüğü önde çıktı. Bu durumu yaşayan var mı?
Vajina kemikleri benim epeydir ağrıyor bazı geceler yorgunluktan da ağrı çekiyorum doktora her gece doğuruyorum sanıyorum dedim.O da doğursan anlarsın seni korkutmak istemem ama onun sancısı farklı oluyor dediAy yarın 34olcaz bizde.bugun benim kalça ve vajina girişindeki kemiklerim sızladı.hala var sizi.doguruyorum sandım.34te böyle mi oluyordu ya.esimin okuldan arkadaşı da kizlar erken oluyor demiş.2kizi var.biri 36 biri 37de olmuş.sanirim ocaktan önce doğum olcak bnm.dayanamiyorum kalkamıyorum oturamiyorum.hastane valizimde hala eksikler var kendim için.ketil terlik yelek çorap bunları koymam gerek. Pff
Protein ağırlık beslen belki fark eder.Ama etmese bile üzülüp canını sıkma gebe eğitiminde bunun üstüne basa basa çok kere söylediler.Herkesin gebeliği ve bebeği kendine özel kimseyle kendinizi de bebişinizi de kıyaslamayın dediler.Ben 2600 doğmuşum eşim 3500 doğmuş. eşim doğdunda hızlı zayıflamış ben çok çabuk kilo almışımAy ben de biraz dikkatli besleneyim o halde. yumurta hiç yiyemiyorum biraz ona dikkat edeyim. Haftaya randevuya kadar bakalım nasıl etki edecek
Teşekkür ederim çok takılmıyodum ama motive oldum yine de
Evet benım 2 haftadır ara ara sümüksi slime gibi parcslar gelıyodu bugun kanamaşı geldı korkuttu acıklık 1 cm ama halaAh canım ya umarım yatışa gerek kalmadan çıkarsın nişan gelişi direkt doğum başladı demek olmuyormuş okuduğum kadarıyla. Çok önceden de gelebiliyormuş
Geçmiş olsun belki normaldir. Sanki önceden de sancı olmuştu sizde 1 cm açıklık demişsiniz daha çok açıklık olup doğumu bekleyenleri okumuştumAy biz yine acillerdeyiz nişanım gelip duruyordu brnim en son kanlı geldi acile geldik seruö takılıyo inş salarlar beni yatmak istemiyoru
Aynen sımdı serum bagladılar sancıda görünce hafıflerse bırakcaklarGeçmiş olsun belki normaldir. Sanki önceden de sancı olmuştu sizde 1 cm açıklık demişsiniz daha çok açıklık olup doğumu bekleyenleri okumuştum
Çok takılmıyorum gerçekten. 1.60 boyum var 56 kg hamile kaldım çok iri değilim. Eşim de çok yapılı ya da uzun değil o yüzden sağlıklı olduktan sonra kendime dert etmem ama dikkatli beslenmek istiyorum son aylarda sağlıklı kilo alsın bebemProtein ağırlık beslen belki fark eder.Ama etmese bile üzülüp canını sıkma gebe eğitiminde bunun üstüne basa basa çok kere söylediler.Herkesin gebeliği ve bebeği kendine özel kimseyle kendinizi de bebişinizi de kıyaslamayın dediler.Ben 2600 doğmuşum eşim 3500 doğmuş. eşim doğdunda hızlı zayıflamış ben çok çabuk kilo almışım
Umarım hafifler nişan geldikten sonra doğum hemen başlamadığı da oluyormuş inşallah uzar biraz süreçAynen sımdı serum bagladılar sancıda görünce hafıflerse bırakcaklar
Oh açıklık yoksa iyi çok şükür artık nidilatla müdahale etmiyolar galiba, yani bana öyle demişlerdi ciğer geliştirici yapıldıktan sonra gerek duymuyoruz dediler. Dediğin gibi serum verip yollarlar heraldeEvet benım 2 haftadır ara ara sümüksi slime gibi parcslar gelıyodu bugun kanamaşı geldı korkuttu acıklık 1 cm ama hala
Şuan serumla mudahale edıyolar ama belli ılmaz tabi inş çıkcaz 2 lt seruö verıyolar sımdıOh açıklık yoksa iyi çok şükür artık nidilatla müdahale etmiyolar galiba, yani bana öyle demişlerdi ciğer geliştirici yapıldıktan sonra gerek duymuyoruz dediler. Dediğin gibi serum verip yollarlar heralde
İnşallah doktorumda seyahatte valla beklesın az dahaUmarım hafifler nişan geldikten sonra doğum hemen başlamadığı da oluyormuş inşallah uzar biraz süreç
Aynen öyle ben başta takmıştım acaba az mı beslenemedim mi diye.Gebelik şekerim olduğu için yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum bazen doymadan bırakıyorum yemeyiElimizden geldiğince sağlıklı beslenelim de bebişlerimiz de sağlıkla gelsin daha ne isterizÇok takılmıyorum gerçekten. 1.60 boyum var 56 kg hamile kaldım çok iri değilim. Eşim de çok yapılı ya da uzun değil o yüzden sağlıklı olduktan sonra kendime dert etmem ama dikkatli beslenmek istiyorum son aylarda sağlıklı kilo alsın bebem
Bizim 2 hafta önde. Bpd mi hc mi önde?Kızlar bebeğim hep haftasıyla uyumlu gidiyordu. Bugünkü kontrolde baş büyüklüğü önde çıktı. Bu durumu yaşayan var mı?