• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    127
Kızlar biliyorum çok erken ama aklıma takılan bişey var. Doğum yaptığımız gün hastanede lohusa pijama takımlarından mı giyiliyor? Ziyarete gelenleri öyle mi karşılıyoruz nasıl oluyor ona göre takım alayım dedim. Aklımda beyaz renk var

Kızlar biliyorum çok erken ama aklıma takılan bişey var. Doğum yaptığımız gün hastanede lohusa pijama takımlarından mı giyiliyor? Ziyarete gelenleri öyle mi karşılıyoruz nasıl oluyor ona göre takım alayım dedim. Aklımda beyaz renk var
Evet kuzu sezeryan yada vajinal fark etmiyor giydiriyorlar uzerini ben sezeryan dusunuyorum o yuzdende elbiseli olanlardan dusunuyorum alicaktm aslinda indirimdeyken ama sicaklara geliyor belki yeni sezon incecik seyler cikar diye dusundum beklemedeyim

Kızlar 72 ile hamile kaldım 78 kilo oldum 14 haftada 6 kilo.. çok dimi diyetisyene mi başlasam
Canım ben gittim,78le hamile kaldım 8.haftada 85e çıktım doktor diyetisyene gönderdi mide bulantısından dolayı ekmeksiz birşey yiyemiyorum dedim tamam kilonu koru beklenti bu yönde zaten kilo verilmez demişti 14.haftadayım hala 85im :) ama bulantılar azalmaya başladı bende 2-3 kilo vermeyi düşünüyorum doğuma max 88 gideyim diyorum ama bakalım. Pilates yapıp kilo almayan cs çok duydum araştırabilirsiniz

Evet kuzu sezeryan yada vajinal fark etmiyor giydiriyorlar uzerini ben sezeryan dusunuyorum o yuzdende elbiseli olanlardan dusunuyorum alicaktm aslinda indirimdeyken ama sicaklara geliyor belki yeni sezon incecik seyler cikar diye dusundum beklemedeyim
Canım benim doğum Mayıs başı gözüküyor çok da sıcak olur mu bilemedim yinede böyle tiril tiril uzun kollu bişey düşüyorum sabahlığı olan. Ben de sezeryan düşünüyorum ama elbiseli almak istemiyorum pek yakışmıyor bana

Canım benim doğum Mayıs başı gözüküyor çok da sıcak olur mu bilemedim yinede böyle tiril tiril uzun kollu bişey düşüyorum sabahlığı olan. Ben de sezeryan düşünüyorum ama elbiseli almak istemiyorum pek yakışmıyor bana
Nasil istersen canm ben rahat ederm diye dusundum renk olarakta koyu birsey dusunuyorum bordo gri lacivert acik renk seylere biraz uzagm ben sevmiyorum tabi annem cirliyor hayr acik renk olsn die 😄😄

Canım çok geçmiş olsun yazdıklarını görünce çok üzüldüm. 😔
Söylediği şeyleri düşünmemeye çalış. O da kendini bilmez bir halde, normal bir insanın dile getireceği şeyler değil bunlar.
Muhatap olma endiselendigin durumlar varsa. Hiç bulaşma.
Çok üzücü bir durum onun açısından da, çevresinde kimsenin olmaması sahipsiz olması.. 😔
Rabbım kötülüklerden uzak etsin sizi 🙏🏻
Çok sağ ol canım 🙏🏻 İnşallah hepimizi canım :(

Mervenur277 Mervenur277 herkese merhaba arkadaşlar bende mayis annesiyim yeni katılıyorum 33 yaşındaydım 3. Çocuğum sat tarihim 18 ağustos. Keseyi 5+1 kalp atışını 7+2 de duydum listeye ekler misiniz?
Arkadaşlar ne yazık ki tabloya yeni kişi alımı yapamıyorum artııkk ama her zaman buraya yazabilir istediklerinizi sorabilirsiniz arkadaşlarımızdan tecrübesi olanlar cevap verecektir 🥰

Monamisa dan 3 lü elbiseli emzirme askılı olandan aldım ben. Bir tane de H&M pembe pijama takımı. İkiside geldi kumaşları çok güzel. #reklamdeğildir

Back