- 20 Ocak 2020
- 3.257
- 1.377
- 83
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.101
Tabiiki insan tedirgin oluyor tecrübeli olmama rağmen her dakika bişey olacak mı diye bekliyorumİnşallah ister istemez korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiiki insan tedirgin oluyor tecrübeli olmama rağmen her dakika bişey olacak mı diye bekliyorumİnşallah ister istemez korkuyorum
Aa üçümüz de ayni. Sağlıklı sekilde kucaklarimiza alalim inşallah tüm hamiş annelerBende 16+5 im ne tatlııı bakalım önce kim doğuracak
Bakalım insallah güzel geçer ağrım kanamm vs olmazTabiiki insan tedirgin oluyor tecrübeli olmama rağmen her dakika bişey olacak mı diye bekliyorum
Çok geçmiş olsun serklaj gerekliliğini nasıl tespit ettiler acabaBakalım insallah güzel geçer ağrım kanamm vs olmaz
Cok tesekkurler, ben daha önceden rahim perdesi operasyonu oldugum için tedbiren yapılacakÇok geçmiş olsun serklaj gerekliliğini nasıl tespit ettiler acaba
Sizlerin cinsiyet neysi canım?Aa üçümüz de ayni. Sağlıklı sekilde kucaklarimiza alalim inşallah tüm hamiş anneler
Ben tartılmıyorum ama çok kilo almadım sanırım karnım çıktı sadeceKızlar 72 ile hamile kaldım 78 kilo oldum 14 haftada 6 kilo.. çok dimi diyetisyene mi başlasam
Sağol canımİlk Bi kaç gün olacak mecbur sonra geçer canım dikkat et
Evet kuzu sezeryan yada vajinal fark etmiyor giydiriyorlar uzerini ben sezeryan dusunuyorum o yuzdende elbiseli olanlardan dusunuyorum alicaktm aslinda indirimdeyken ama sicaklara geliyor belki yeni sezon incecik seyler cikar diye dusundum beklemedeyimKızlar biliyorum çok erken ama aklıma takılan bişey var. Doğum yaptığımız gün hastanede lohusa pijama takımlarından mı giyiliyor? Ziyarete gelenleri öyle mi karşılıyoruz nasıl oluyor ona göre takım alayım dedim. Aklımda beyaz renk var
Benim ki kız cnm seninSizlerin cinsiyet neysi canım?
Canım ben gittim,78le hamile kaldım 8.haftada 85e çıktım doktor diyetisyene gönderdi mide bulantısından dolayı ekmeksiz birşey yiyemiyorum dedim tamam kilonu koru beklenti bu yönde zaten kilo verilmez demişti 14.haftadayım hala 85im :) ama bulantılar azalmaya başladı bende 2-3 kilo vermeyi düşünüyorum doğuma max 88 gideyim diyorum ama bakalım. Pilates yapıp kilo almayan cs çok duydum araştırabilirsinizKızlar 72 ile hamile kaldım 78 kilo oldum 14 haftada 6 kilo.. çok dimi diyetisyene mi başlasam
Canım benim doğum Mayıs başı gözüküyor çok da sıcak olur mu bilemedim yinede böyle tiril tiril uzun kollu bişey düşüyorum sabahlığı olan. Ben de sezeryan düşünüyorum ama elbiseli almak istemiyorum pek yakışmıyor banaEvet kuzu sezeryan yada vajinal fark etmiyor giydiriyorlar uzerini ben sezeryan dusunuyorum o yuzdende elbiseli olanlardan dusunuyorum alicaktm aslinda indirimdeyken ama sicaklara geliyor belki yeni sezon incecik seyler cikar diye dusundum beklemedeyim
Nasil istersen canm ben rahat ederm diye dusundum renk olarakta koyu birsey dusunuyorum bordo gri lacivert acik renk seylere biraz uzagm ben sevmiyorum tabi annem cirliyor hayr acik renk olsn dieCanım benim doğum Mayıs başı gözüküyor çok da sıcak olur mu bilemedim yinede böyle tiril tiril uzun kollu bişey düşüyorum sabahlığı olan. Ben de sezeryan düşünüyorum ama elbiseli almak istemiyorum pek yakışmıyor bana
Çok sağ ol canım İnşallah hepimizi canımCanım çok geçmiş olsun yazdıklarını görünce çok üzüldüm.
Söylediği şeyleri düşünmemeye çalış. O da kendini bilmez bir halde, normal bir insanın dile getireceği şeyler değil bunlar.
Muhatap olma endiselendigin durumlar varsa. Hiç bulaşma.
Çok üzücü bir durum onun açısından da, çevresinde kimsenin olmaması sahipsiz olması..
Rabbım kötülüklerden uzak etsin sizi
Arkadaşlar ne yazık ki tabloya yeni kişi alımı yapamıyorum artııkk ama her zaman buraya yazabilir istediklerinizi sorabilirsiniz arkadaşlarımızdan tecrübesi olanlar cevap verecektirMervenur277 herkese merhaba arkadaşlar bende mayis annesiyim yeni katılıyorum 33 yaşındaydım 3. Çocuğum sat tarihim 18 ağustos. Keseyi 5+1 kalp atışını 7+2 de duydum listeye ekler misiniz?
Erkek benim canımBenim ki kız cnm senin
Monamisa dan 3 lü elbiseli emzirme askılı olandan aldım ben. Bir tane de H&M pembe pijama takımı. İkiside geldi kumaşları çok güzel. #reklamdeğildirKızlar biliyorum çok erken ama aklıma takılan bişey var. Doğum yaptığımız gün hastanede lohusa pijama takımlarından mı giyiliyor? Ziyarete gelenleri öyle mi karşılıyoruz nasıl oluyor ona göre takım alayım dedim. Aklımda beyaz renk var