2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    264
36 ya çok az kalmış, bu haftayı da sorunsuz tamamlayıp izne ayrilirsin hayırlısıyla. Merdivenler beni de çok zorluyor, bazen sınıftan çıkmıyorum yine aynı sınıfa dersim varsa.
 
Merhaba aranıza bende geldim bende dün evde test yaparak öğrendim yarın kan vericem. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi Rabbım isteyen herkese de nasip etsin inşallah bu duyguyu
Sizce bende hamilemiyim
 

Eklentiler

  • IMG_7883.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_7878.jpeg
    59,5 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_7884.jpeg
    48,1 KB · Görüntüleme: 41
36 ya çok az kalmış, bu haftayı da sorunsuz tamamlayıp izne ayrilirsin hayırlısıyla. Merdivenler beni de çok zorluyor, bazen sınıftan çıkmıyorum yine aynı sınıfa dersim varsa.
40 katır mı 40 satır mı olmuş seninki . Ben sınıftan cıkmadığımda herkesin bana söyleyecek bir şeyi oluyor. Hiç dinlenemiyorum. Şimdi bir de kiş sınıfta bekleyen de çoktur. Bu haftalarda hala calışıyor olsam kulağıma pamuk tikar ben de sinıfta dururdum heralde. Allah yardımcın olsun
 
Herkese günaydın. Dontordan geliyorum. Her şey yolunda dedi çok şükür. Kilo almaya devam ediyor kızım. Bu düzende devam ettikçe artık kilodan cok korkmaya gerek kalmadı sanırım. Şeker kontrollerini biraz daha sıkı tutacağız. Bir de daha çok yatay pozisyonda kal dedi. Baş aşağı dönmüş kuzum. Haftaya nst var.
 
Günaydınlarr..
Heyecanla girdim doğum haberi var mı diye ama beklemedeyiz sanırım :) güzel haberler bekliyoruz rosaline16

Ben de doktordan çıktım şimdi 32+0 raporumu da aldım, nst ye girdim çıktım bundan sonra 35 ve 37 hafta diye devam edecekmiş kontroller. 1914 gr çıktı çocuğum çok tarihi bir kilo haftasıyla uyumlu boyu da 41 42 cm filanmış.
Doğum fiyatını konuştum bi de normal ve sezaryen doğum eşitmiş bana değişik geldi, 17500 lira. Epidural olursa 22500 ama artış bekleniyormuş bu ara, ki ocakta da kesin artacak.
2020 de 4 bin mi neydi. Neredeen nereyeee

Bu arada baş aşağı dönmüş bizim kız da, zaten hissetmiştim o dönüşü çok acayipti. Bundan sonra değişir mi dedim de çok nadir görülür dedi, bakalım.
 
Herşeyin güzel olmasına çok sevindim canım gözün aydın benimki 24. Haftadan beri baş aşağı ya çok normal değil mi baş aşağı olması? Ya baş yukarda ya baş aşağıda duracak zaten başka şansı yok ki. Baş aşağı durması bi sorun değil bence normali ama sen tabiki istirahatine dikkat et. Boyu kilosu nasıl güzel kızımızın
 
Çok şükür kuzum gözün aydın. Bu saatten sonra baş yukarı bi dönüş yapması gerçekten çok zor. sağlıkla gelsin güzel prensesimiz sizin böyle 2-3 hafta aralıkla muayeneniz olunca ben kendimi çok garip hissediyorum her hafta kontörle gittiğim için
 
Maşallah bebiye. Benimki 33+3 ama kilosu 1900lerde dedi. Bİzim için çok iyi bir kilo. 2 hafta geri düşmüştü çünkü daha önce. Benimki de baş aşağı dönmus ama çok bişey ifade etmiyor sezaryen olacağı için. Aksine o yüzden daha cok yatay pozisyonda dur dedi. Sağlık, hayır ve güzellikle zamanında gelsin yavrucuklar inşallah. 18.000 dediler bize de. fiyat sabitleme de yapilmiyormuş. Ama ocağın ilk haftası olursa belki artıştan etkilenmez ya da çok cüz i bir miktar artar dediler. Spinal için de ekstra 450 TL fark varmış.
 
Ben de anlamadım. Zaten bu haftalarda normali baş aşağı olması. Ama baskı yapar dedi. Hatta üstten serviks olcmedi baskı yapiyordur yanlış çıkar dedi. Bir dahakinde alttan bakarız dedi.
Kilosu 1900lerdeymiş. 2 ye yakın dedi. Boyunu soylemedi. Bizim de sormak hiç aklımıza gelmiyor hep kiloya odaklanınca. Ama benim USD kağıdından yaptığım hesaba göre 43 44 arası bişey olmalı.
 
Ben özel muayenesi olan bir doktora gidiyorum. Fiyat için 22 bin tl dedi. Ama Ocak ayında zam gelebilir ozaman yine konuşuruz dedi. Anadolu hastanesi ile anlaşmalı kendisi.
 
Maşallah. bundan sonra her hafta 200-300 gram alıyor bence bebekler.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…