Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

K
Hanımlar merhaba, idrarınız da değişik bir koku oluyor mu? Vitamin, tiroid ilacı kullanıyorum. Sanki böyle balık kokusu gibi geliyor bana. İki üç defa çamaşır değiştirmek durumunda kalıyorum. İş yerinde sık sık günlük ped değiştiriyorum . Akıntım normal renkte ama koku baya rahatsız etti beni bugün
kullandığımız ilaçlar dan fitillerden falan oluyor maalesef

Hanımlar merhaba, idrarınız da değişik bir koku oluyor mu? Vitamin, tiroid ilacı kullanıyorum. Sanki böyle balık kokusu gibi geliyor bana. İki üç defa çamaşır değiştirmek durumunda kalıyorum. İş yerinde sık sık günlük ped değiştiriyorum . Akıntım normal renkte ama koku baya rahatsız etti beni bugün
Su az tüketiyor olabilir misiniz? Belki de vitaminler kötü kokmasını sağlıyordur. Benim idrarım çok yoğun ve koyu renkte su içemedigimden sebebini bildiğimden çok takılmıyorum

K

kullandığımız ilaçlar dan fitillerden falan oluyor maalesef

Su az tüketiyor olabilir misiniz? Belki de vitaminler kötü kokmasını sağlıyordur. Benim idrarım çok yoğun ve koyu renkte su içemedigimden sebebini bildiğimden çok takılmıyorum
Bi düşündüm de az su içtim dünden beri. Ne bileyim farklı birşey olmasında tedirgin oldum.
Dün bu arada ikili test için kan verdim. KUsg de doktorum cinsiyet için yorum yapmadı özellikle. Benim hissiyatımı sordu ama 😊 hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla gelsin de başımızın üzerinde yeri var yavrumun.
Evde bir buçuk aydan sonra ilk defa yemek yaptım. Fırında tavuk ve ben tavuğu yiyemiyorum 🥲🥲
.Kan ilacına başlattı ek olarak henüz eczaneden onu da alamadım. B vitaminim çok düşük unutmadıkça sprey olarak kullanmaya çalışıyorum .

Dünden beri 8-9 defa kustum; midemde hiç bişi tutamadım. Öyle olunca serum yemeye geliyorum. 5 kilo verdim. Tansiyonum çok düşüyor vitaminsiz kalınca da o yüzden geliyorum.
Geçmiş olsun ne kadar sıklıkla oluyor bulantılarınız kilo kaybınız var mı ? Ben şimdi tartıldım kilo vermişim kusmaktan ama hiç serum takılmadı bana bebeğe bir şey olur diye korkmaya başladım 😔 günde iki kere en az kusuyorum ben her sabah ve öğleden sonra

Kızlar ikili test sonucum 1:1030 cıktı. Doktoru görmeme daha var. Konu hakkında bilgisi olan bu sonuçla ilgili bir şey söyleyebilir mı

Kızlar ikili test sonucum 1:1030 cıktı. Doktoru görmeme daha var. Konu hakkında bilgisi olan bu sonuçla ilgili bir şey söyleyebilir mı
İkili testte önemli olan kombine riskmiş. O da cut off değerin altındaysa düşük riskli gruba giriyormuşuz. 1/250 nin üzeri riskliymiş. Bu durumda sizinki düşük risk grubunda yani iyi. Zaten doktorunuza da sorarsınız

Dünden beri 8-9 defa kustum; midemde hiç bişi tutamadım. Öyle olunca serum yemeye geliyorum. 5 kilo verdim. Tansiyonum çok düşüyor vitaminsiz kalınca da o yüzden geliyorum.
Çok geçmiş olsun. Benimde cuma günü tansiyonum düştü kusmaktan işten izin alıp eve gittim doktor ayran soda iç prilam iç geçer dedi bir soracağım bu durumu gerekliyse bende serum takviyesi alayım. Siz kendi doktorunuza mı gidiyorsunuz acile mi

Çok geçmiş olsun. Benimde cuma günü tansiyonum düştü kusmaktan işten izin alıp eve gittim doktor ayran soda iç prilam iç geçer dedi bir soracağım bu durumu gerekliyse bende serum takviyesi alayım. Siz kendi doktorunuza mı gidiyorsunuz acile mi
haftaici ise doktorum hastanede oluyor hemen serumu yazıp acile gönderiyor muayene parası da almıyor ama bugun acile gittim mecburen :/ hamile oldugumu söyleyince ona göre serum taktılar zaten. Ama illaki muayeneye alıp test yapıyorlar biraz tuzlu çıktık:/

Bu arada serum düzeltmiyor; yani bulantıyı geçirmiyor sadece mineral takviyesi gibi düşünün.

Günaydın Güzel Anneler, nasılsınız? Her birimize güzel bir hafta diliyorum.
Bulantılar beni benden almaya devam ediyor. Bir de tansiyon düşüklüğü yaşamaya başladım bir kaç gündür. Sizlerden de gözü kararan, başı dönen oluyor mu benim gibi?

Günaydın Güzel Anneler, nasılsınız? Her birimize güzel bir hafta diliyorum.
Bulantılar beni benden almaya devam ediyor. Bir de tansiyon düşüklüğü yaşamaya başladım bir kaç gündür. Sizlerden de gözü kararan, başı dönen oluyor mu benim gibi?
Gunaydinlar bende de var bas donmesi gecen yuruyusteydim gayet iyiydim bi anda başım döndü 🙄 sanirim tansiyon dusuklugu normalmis hamilelikte

Kızlar 11+3 um cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz

Eklentiler

• B171F618-CBF9-4BCB-8526-21EE743038C4.jpeg
    B171F618-CBF9-4BCB-8526-21EE743038C4.jpeg
    45,8 KB · Görüntüleme: 45
X