- 12 Temmuz 2022
- 23.300
- 85.216
Ben de çok stres yapmamıştım da korkuttu biraz diyetisyen :))ben bunlari takip etsem strese girerim sekerim yukselir :) saliyorum sifir stres olcmedim de hic sekerim kac kafam rahat en azindan diye takiliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de çok stres yapmamıştım da korkuttu biraz diyetisyen :))ben bunlari takip etsem strese girerim sekerim yukselir :) saliyorum sifir stres olcmedim de hic sekerim kac kafam rahat en azindan diye takiliyorum
Hey maşallah yaa kendimden utandım ben spor yapmıyormuşum djdjdjd. Vücudun demiş resmen yeter ben dinlencem beni yürütmeÇok geriye gideceğim ama ilk okuldan beri hentbol oynuyorum. Lisanslı sporcuyum. Maçlar antremanlarla geçti hayatım iş hayatına girene kadar. Ondan sonra da asla sporu bırakmadım . Pilates fitness hep hayatımdaydı. Vücudum şimdi yürümeyi unuttu gözümün kestiği her yere bir saat bile olsa yol yürürdüm asla arabayla gitmezdim. Geçen evin altındaki markete ip salladım . Asansöre binip gitmeye bile üşendim
bana da kaçamak listesi verdi. ama bunları haftada bir öğlenden sonraki ara öğünde yap dedi. o listede 2 parça çikolata bile var mesela.Bileniniz vardır ben yeni öğrendim, çikolata şeker yükseltmez çünkü içinde süt de var yağ da var dengeliyor dedi. Yani yükseltmez dediği bi şeker kadar yükseltmez anlamında. Çayıma şeker koydum şekerim yükseldi yani anlamsızca demek bundanmış. Çorba pilav neyse sıcak yeme dedi onu neden bilmiyorum. Maden suyu olarak Kızılay Erzincan önerdi. Kahve içiyosan da meyveyle tüket dedi
Doktor onzyd verdi fayda etmedi prilamdan devam ediyorumHangi ilac?
Benim de öyle görünüyor yavrum djfkdlsbenim bi arkadaşım senin gibi 9 ay kustu yaa en son çocuğu kusarak doğurucan diyodum ona da.
Ben 3-4 gibi bi türk kahvesi keyfi yapmayı, sabahları kafeinsiz filtre kahve içmeyi bırakamadım henüz gün içinde hiç kahve içmemişsem yatmadan içerim o derecegunde bir kucuk fincan sabah sutlu yulaf yerken iciyorum. ilk gebeligimde hic icmemistim. esim her sabah yapiyor guzel kokusuna dayanamiyorum kahvenin
3-4 tane diye okudum kalbime indi dngnBen 3-4 gibi bi türk kahvesi keyfi yapmayı, sabahları kafeinsiz filtre kahve içmeyi bırakamadım henüz gün içinde hiç kahve içmemişsem yatmadan içerim o derece
Şekeri düşen birine mesela asla çikolata önermeyiz ya meyve suyu ya şeker öneririz dedi, çikolatanın o yanındaki süt müt destekliyomuş yeni ama mantıklı bi bilgi dngnbana da kaçamak listesi verdi. ama bunları haftada bir öğlenden sonraki ara öğünde yap dedi. o listede 2 parça çikolata bile var mesela.
Yetmiyorsa gece yatmadan 2 oglen 1 akşam üstü 1 olmak üzere 4 kez icebilirsin prillam doktorun söylemiştir gerçi. Gun içinde ictiklerin uyku yapar tek kötü tarafı oDoktor onzyd verdi fayda etmedi prilamdan devam ediyorum
Biliyorum 7 aydır kullanıyorum Prilam’ı, profesörü oldum 3e çıkardım tekrar bakalım bugünlerde fazla yoruldum dinleneceğim biraz.Yetmiyorsa gece yatmadan 2 oglen 1 akşam üstü 1 olmak üzere 4 kez icebilirsin prillam doktorun söylemiştir gerçi. Gun içinde ictiklerin uyku yapar tek kötü tarafı o
3. Doğumu olacak iki gebelikte de 9 ay hem prillam hemde rennie duo ve illiaydn burun sprey.. dogurana kadar benimlelerdi.saglik ocağı reçete etmekten bıktı artikBiliyorum 7 aydır kullanıyorum Prilam’ı, profesörü oldum 3e çıkardım tekrar bakalım bugünlerde fazla yoruldum dinleneceğim biraz.
valla çok zor hepimizin imtihanı başka vallaBenim de öyle görünüyor yavrum djfkdls
Benim icin cay gecerli sabah mutlaka icmem lazim kendime gelemiyorum . Kahve hergun icmiyorum ama onu birakabiliyorum. Yeri geliyo bi hafta icmedigim oluyo ama cay i ih vazgecmiyorumBen 3-4 gibi bi türk kahvesi keyfi yapmayı, sabahları kafeinsiz filtre kahve içmeyi bırakamadım henüz gün içinde hiç kahve içmemişsem yatmadan içerim o derece
Ben bunca kahveye çayı da eklemedim tabi çayı da içerim devamlı. Benim ağzım boş durmuyor anam djdjdj. Çoook açık içmeye çalışıyorum çayı sadece o yönden bi değişiklik yapabildimBenim icin cay gecerli sabah mutlaka icmem lazim kendime gelemiyorum . Kahve hergun icmiyorum ama onu birakabiliyorum. Yeri geliyo bi hafta icmedigim oluyo ama cay i ih vazgecmiyorum
Çok şanslınız doktorunuz çok iyiymiş bence. Burda çok suistimal edilmiş galiba zamanında şimdi ihtiyaca bile vermiyorlarKonya dayım ben. Allah Allah ben özellikle gebeliğin son dönemlerinde yani 7. Aylarda doktorun kolaylıkla rapor verebildiğini biliyordum. Tansiyonum düşüyor gözüm kararıyor normalde de tansiyonum düşerdi e hamilelik bir de napayım başım dönüp ayakta iken düşeyim mi aniden. O yüzden sizin doktor da anlayışlı olması gerekirdi