Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Gaz ve kabızlık sorunu okudum bir çok kişiden, kızlar ilk gebelihimde ve şimdi beni kurtaran armut ve kivi idi.. mutlaka iki günde bir yiyin ihmal etmeyin bana iyi geldi belki işinize yarar..

Hem faydalı hemde kabizligimi giderdi.

Arkadaşlar ikiz ya da tek gebelik fark etmez bebek asagıda olup da bebeğin rahım ağzı kısmına doğru tekmelediğini ya da vurduğunu mu dıyeyım bilemedim hisseden var mı? Geçen çarşamba serklaj oldum saglık açısından bir sıkıntım yok şükür ama asagıda kalan bebegımin vuruşunu vajina kısmından hissediyorum bildiğiniz endişelenmeli miyim 😕

Merhaba kızlar benim de bugün tüm gün yürürken karnımda ağrı oldu ara ara da vajinaya doğru ağrı batma gibi bir şey hissediyorum doktora gitmeli miyim normal mi bilmiyorum 20. Haftaya giriyorum inşallah yarın

Hanımlar tahlillerimde d-dimer ve fibrinojen yüksek çıktı biraz. Doktor kan sulandırıcı başladı. Tansiyonum normal ama annem gebelik tansiyonu yaşamıştı. Doktor da bunun başlangıç olabileceğini düşündü. Ama kan sulandırıcı aldığımdan beri bebeğin hareketlerini daha bi hisseder oldum. İçim rahat değil 😟 başına böyle bir şey gelen var mı?

Yeşil çay içmeye korkuyorum ben. Çalışıyorum zaten gün içinde hareketliyim kendi işimi kendin yapıyorum. Bugün banyolari yikayaacktim hiç halim yok. İlk başlarda hep halim vardı kendi kendi işimi yapıyordum ama şimdi zorlanmaya başladım. Evin de eski temiz halini özlüyorum.
Yeşil çayın çok içmedikce 2 fincan izin vermişti riskli bir durumun yoksa içilebilir diye biliyorum ben başinda çok kötüydum kan değerlerim düşüktü takviye yapıldı serumla da çok şükür kendime geldim halsizlik varsa kan değerlerine baktırabilirsin belki bir değer düşmüştür bebek artık bizden bekleniyor

Merhaba kızlar benim de bugün tüm gün yürürken karnımda ağrı oldu ara ara da vajinaya doğru ağrı batma gibi bir şey hissediyorum doktora gitmeli miyim normal mi bilmiyorum 20. Haftaya giriyorum inşallah yarın
Bende de oluyo bugün sizin gibi çok yürüdüm çok sıcaktı da ama cokta sancılı olmadiği için doktora sorma gereği duymadım 2.hamilelik olunca doğum sancısı yada yalancı ağrıyı ayırıyorum sizin çok ağrınız varsa görünmekte fayda var

Yeşil çay içmeye korkuyorum ben. Çalışıyorum zaten gün içinde hareketliyim kendi işimi kendin yapıyorum. Bugün banyolari yikayaacktim hiç halim yok. İlk başlarda hep halim vardı kendi kendi işimi yapıyordum ama şimdi zorlanmaya başladım. Evin de eski temiz halini özlüyorum.
Ben de bu şekildeyim ya biraz erken değil mi acaba bu halsizlik bilmiyorum ki 🥲 ben de yeşil çay içmedim korkumdan

Eklentiler

• Screenshot_2024-10-06-08-58-46-222_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-10-06-08-58-46-222_trendyol.com.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 55
Bende de oluyo bugün sizin gibi çok yürüdüm çok sıcaktı da ama cokta sancılı olmadiği için doktora sorma gereği duymadım 2.hamilelik olunca doğum sancısı yada yalancı ağrıyı ayırıyorum sizin çok ağrınız varsa görünmekte fayda var
Benim ilk gebelik ve ikiz o yüzden yaşadığım şeyler normal gebelik seyri mi anormal bir durum mu ayırt edemiyorum

Hanımlar tahlillerimde d-dimer ve fibrinojen yüksek çıktı biraz. Doktor kan sulandırıcı başladı. Tansiyonum normal ama annem gebelik tansiyonu yaşamıştı. Doktor da bunun başlangıç olabileceğini düşündü. Ama kan sulandırıcı aldığımdan beri bebeğin hareketlerini daha bi hisseder oldum. İçim rahat değil 😟 başına böyle bir şey gelen var mı?
Ben 14. Haftada başladım ecopirin 150 mg
Gebelikten önce tansiyon ilacı kullanırdım ztn annemde de vardı. Ama takipler iyi gidiyor 11/7 gibi bazen 10/6 çıkıyor. İnşallah sorunsuz olarak tamamlarız süreci 🙏🏻 kan sulandırıcının kötü bir etkisi yok korkmayın. Önlem amaçlı kullanmak lazım. Preeklampsi den korumak amaçlı.

Ben de bu şekildeyim ya biraz erken değil mi acaba bu halsizlik bilmiyorum ki 🥲 ben de yeşil çay içmedim korkumdan
Biraz duygusalim her an ağlar vaziyetteyim. Ailem uzakta eşim çok yoğun çalışıyor. Azıcık ilgi görmeyi özlüyorum. İş yerinde bir arkadaş var hamile ailesi etrafında pır dönüyor. Ben kimseye muhtaç olmadım ama birazcık alaka olsaydı keşke. Kendi kendime triplere girip unutuyorum.

Biraz duygusalim her an ağlar vaziyetteyim. Ailem uzakta eşim çok yoğun çalışıyor. Azıcık ilgi görmeyi özlüyorum. İş yerinde bir arkadaş var hamile ailesi etrafında pır dönüyor. Ben kimseye muhtaç olmadım ama birazcık alaka olsaydı keşke. Kendi kendime triplere girip unutuyorum.
Bende aynıyım arada duygusala bağlayıp ağlıyorum. Eşim ev işlerinde yardım etmesine rağmen. Hamilelik hormonları işte. Ama bosver görme bırak evin eskisi gibi temiz olmasın her şeyin dört dörtlük olmasın ama sağlığın yerinde olsun yeter ki. Sende bebisinde iyi olduktan sonra inan diğerleri gelip geçici şeyler. Bende çevremden çok etkileniyorum senin de dediğin gibi böyle el üstünde tutulanları görünce. Ama olsun diyorum çok şükür sağlığım yerinde.

Ben de dün gece saat 10 da salçalı makarna eşliğinde ağladım. Garip geliyor ama eşime sardım. Yerdeki çorap, balkondaki dolu küllük, koltuk üzerindeki çekirdek çöpleri eşime sarmama yetti

Kızlar migrosta ki bebek bezi 2 al 1 öde kampanyasından ilk bez alışverişimi yaptım 🤣 sleepy, goon ve prima üçünden de aldım ortaya karışık bakalım hangisini severse artık 😍

Buarada dün kontrolümüz vardı. Bebişin yüzünü gördük ilk kez 🥹 ve gözlerini açtı baktı kameraya poz verdi. Foto çekti doktor ilk fotosunu koyduk buzdolabına 🩵 Elini ağzına götürüyor esniyor falan mucize gibiydi. Çok çok duygulandım.

Ya kızlar beşik için erken mi daha? Beşik bakmaya gittik, fikrimiz olsun diye gittim ben. Eşim hemen alalım moduna girdi. Bebek arabası, beşik en pahalı kalemleri alalım doğana kadar öderiz aradan çıkar kafasında. Şimdi alsak 1,5 ay sonra gelecekmiş. 25-26 haftalık olacak gelene kadar. Çok kafam karışık. Bir de beğendiğimiz modeli ekledim. Başta anne yanı olarak kullanacağım, sonra da odasına geçiririz. Büyüyünce ben de yanına yatabilirim bu yatakla diye düşünüyorum. Kullanan, tecrübesi olan var mı bu tarz bir yatak?
IMG_2712.jpeg

X