• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
oglak_kadini oglak_kadini cinnabon cinnabon A Adens cevaplarınız için teşekkür ederim hanımlar içim rahatladı. Perşembe doktor randevum var bakalım doktorda aynılarını derse içim tamamen rahat edicek 🌸

Kivirbas95 Kivirbas95 güzel kızın savaşıp gücünü sana hepimize kanıtlıycak inanıyorum ❣️ oğluiada kocaman maşallah tez zamanda sağlıkla kavuşun inşallah arkadaşım 🙏

Beyiss Beyiss tam sepete ekledim kart bilgilerimi girerken stok bitti şaka gibi :)

Siz hangi doktora gidiyorsunuz? Ben Emre günakan ile başladım tamamen tesadüf oldu ama ilgili bir doktora benziyor. Başkentten gelmiş, başkent hastanesinin doktorları bayağı iyidir
Merhabalar doktor bey ile mi devam ediyorsunuz?Ben de kendisine gitmeyi düşünüyorum da bu sebeple sordum süreciniz nasıl geçiyor?

oglak_kadini oglak_kadini cinnabon cinnabon A Adens cevaplarınız için teşekkür ederim hanımlar içim rahatladı. Perşembe doktor randevum var bakalım doktorda aynılarını derse içim tamamen rahat edicek 🌸

Kivirbas95 Kivirbas95 güzel kızın savaşıp gücünü sana hepimize kanıtlıycak inanıyorum ❣️ oğluiada kocaman maşallah tez zamanda sağlıkla kavuşun inşallah arkadaşım 🙏

Beyiss Beyiss tam sepete ekledim kart bilgilerimi girerken stok bitti şaka gibi :)
12 de bitecek yazıyordu tüh

Aa çok ilginç. Genelde hamilelikte yapmıyorlar da. Şu an kaç haftalık oldunuz? Bir arkadaşım da abdominal olacak da izniniz olursa özelden detay konuşabilir miyiz?
suanda 23. haftamdayim. evet hamilelikte yapılmıyor. 10. haftada yapıldı ve riskleri çok yüksekti ama alternatifi maalesef erken doğum olduğu için mecburen yapıldı. Arda lembet Bu konuda çok uzman işinin en ehli dr diyebilirim. Ona başvurabilir acibadem altunizade ile anlaşmalı Göktan Boyraz bey yine bu konuda uzmanlardan.

Selam kızlar plesenta previa dedi doktor bana eşi aşağıdaymış bebişimin 19+1 Şubat . Başına böyle gelen var mı merak ettim?

suanda 23. haftamdayim. evet hamilelikte yapılmıyor. 10. haftada yapıldı ve riskleri çok yüksekti ama alternatifi maalesef erken doğum olduğu için mecburen yapıldı. Arda lembet Bu konuda çok uzman işinin en ehli dr diyebilirim. Ona başvurabilir acibadem altunizade ile anlaşmalı Göktan Boyraz bey yine bu konuda uzmanlardan.
Ya arkadaşımın sorunu şu, 3 hamileliğinde de ilk 10 hafta ara ara kanamalar olmuş. Akıntısı da çokmuş. Gebelik öncesi abdominal yaparsa bu kanamalar büyük risk doğurur mu bilemiyoruz. O sebeple 10. Hafta sonrası mı ameliyatı olsa dedik ama o da riskli. Sizin kendi tecrübeniz nedir? Bir olumsuzluk yaşadınız mı?

Ya arkadaşımın sorunu şu, 3 hamileliğinde de ilk 10 hafta ara ara kanamalar olmuş. Akıntısı da çokmuş. Gebelik öncesi abdominal yaparsa bu kanamalar büyük risk doğurur mu bilemiyoruz. O sebeple 10. Hafta sonrası mı ameliyatı olsa dedik ama o da riskli. Sizin kendi tecrübeniz nedir? Bir olumsuzluk yaşadınız mı?
benim 3 erken doğumum var 16 23 25 haftalarda bu serklaji böyle kayıplar olmadan kanama için yapmazlar ama yine de görüşsün erken doğumu var mı vajinal serklaja rağmen bu önemli bir de benim hiçbir hamilelikte kanamam olmadı rahim ağzım kısa bu gebelikte ve diğerlerinde de rahim ağzı yetmezliğinden başka sorunum olmadi

benim 3 erken doğumum var 16 23 25 haftalarda bu serklaji böyle kayıplar olmadan kanama için yapmazlar ama yine de görüşsün erken doğumu var mı vajinal serklaja rağmen bu önemli bir de benim hiçbir hamilelikte kanamam olmadı rahim ağzım kısa bu gebelikte ve diğerlerinde de rahim ağzı yetmezliğinden başka sorunum olmadi
Tabi onun da 3 kaybı var. İkisi vajinal serklaja rağmen. O sebeple abdo yapılacak da işte kanama korkutuyor bizi. Teşekkür ederim cevabınız için 🙂 o da özgür Deren de yaptırmayı düşünüyordu.

Tabi onun da 3 kaybı var. İkisi vajinal serklaja rağmen. O sebeple abdo yapılacak da işte kanama korkutuyor bizi. Teşekkür ederim cevabınız için 🙂 o da özgür Deren de yaptırmayı düşünüyordu.
aaa onu da duydum çok iyi bir seçim. gebelik öncesi mutlaka yaptırsın zaten dikiş kalıcı bir bebek daha doğurabilir bu dikisle. artık üzülmesin. benim oglum 35 gün yaşadı zaten o süreçte süt taşıdım defnettik ki 20 gün sonra tekrar hamile kalmışım. Bir kilo dahi veremedim. o yuzden zor oldu hamileyken yapıldı buna rağmen sorun da yaşamadım. arkadaşın vakti varken hemen yaptırsın. sadece kamera ve giriş yapılan yerler biraz acıyor. 10 gün kadar ama öyle dayanılmaz bir acı değil

arkadaşına benim için sarıl. çok nadiriz ama yalnız da değiliz

kanamaları sebebi nedir onu da araştırmak isteyecektir. kanamanın bu durumla ilgisi yok.

aaa onu da duydum çok iyi bir seçim. gebelik öncesi mutlaka yaptırsın zaten dikiş kalıcı bir bebek daha doğurabilir bu dikisle. artık üzülmesin. benim oglum 35 gün yaşadı zaten o süreçte süt taşıdım defnettik ki 20 gün sonra tekrar hamile kalmışım. Bir kilo dahi veremedim. o yuzden zor oldu hamileyken yapıldı buna rağmen sorun da yaşamadım. arkadaşın vakti varken hemen yaptırsın. sadece kamera ve giriş yapılan yerler biraz acıyor. 10 gün kadar ama öyle dayanılmaz bir acı değil

arkadaşına benim için sarıl. çok nadiriz ama yalnız da değiliz

kanamaları sebebi nedir onu da araştırmak isteyecektir. kanamanın bu durumla ilgisi yok.
Maalesef onun da kızı 24 de doğup 18 gün yaşadı :( oğlu da 23 de ölü doğdu. Gerçekten çok zor bir acı. Sizler inanılmaz güçlüsünüz. Allah acılarınıza merhem olacak hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
Acıyı o kadar umursamaz ki. Zaten bu süreçte kendisi 2 kere ölümden döndü. Tek derdi başka bir evladını daha kaybetmemek.
Kanamaların bir sebebi bulunamadı maalesef. Kanamanın serklaja zarar vermemesini umarak ameliyat olacak artık.

Günaydın arkadaşlar 🪷 bugün de ağlanacak bı şey buldum 🥲🥹 hamileliğin başında gelen duygusal periler bana bu ara yine bastı her şeye ağlar oldum. Hele 4.5 yaşındaki oğluma baktıkça nedense aglayasim geliyor. Biliyorum saçma ama ya bana bı şey olursa napar diye vesvese geliyor sürekli 😶
IMG_20241007_094612.jpg

Yenidoğan bumu acaba bide pompalı olan şişe var
Icerigi aynidir trendyoldan degil kendi sitesinden bakmani ve almani öneririm çakmasi oluyor
Selam kızlar aranızda insülin kullanan var mı. kolum bitti artık 🤨🤨 göbek de sciyor
İnsulin degilde kan sulandirici vuruyorum ignesi daha kalin oert haldeyim valla
İyi geceler kızlar, ben bugün 5 saat kadar oturmak zorunda kaldım malesef serklajlıyım, uzaktan misafirlerim vardı az önce gittiler
Hemen yattım şimfi ama belimde bir ağrı var ve bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum
Sizce birşey acile gitmem gerekir mi birşey olmuşmudur, içimde çok sıkıntı var
İlçede oturuyorum acile gitmem içinde şehire gitmem gerek, bilemedim gitsem mi gitmesem mi🥺
Canim bi sorun yoktur umarim bu halde neden misafir gelir ki insana ya
Siveno %100 Doğal Bebek Çamaşır Sabunu Kendinden Yumuşatıcılı Bitkisel Deterjan Konsantre Vegan 1000 ml X2 Adet
DOGAL15 koduyla 2 litresi 212 ye düşüyor cok iyi fiyat
Cok igrenc kokuyor ama aklinda olsun ben minoris kullaniyorum ogluma bi kutu siveno duruyor kokusundan kullanamadim
Selam kızlar plesenta previa dedi doktor bana eşi aşağıdaymış bebişimin 19+1 Şubat . Başına böyle gelen var mı merak ettim?
Bende ilk gebeligimde olmustu 25. Haftada gecti

Icerigi aynidir trendyoldan degil kendi sitesinden bakmani ve almani öneririm çakmasi oluyor

İnsulin degilde kan sulandirici vuruyorum ignesi daha kalin oert haldeyim valla

Canim bi sorun yoktur umarim bu halde neden misafir gelir ki insana ya

Cok igrenc kokuyor ama aklinda olsun ben minoris kullaniyorum ogluma bi kutu siveno duruyor kokusundan kullanamadim

Bende ilk gebeligimde olmustu 25. Haftada gecti
Ay onun ignesi çok büyük hap olarak kullanıyorum iğne yok çok şükür insülin ignesi bile perte etti beni

Günaydın kızlar ☀️
Ben de şeker yüklemesine geldim . Dün akşam 9 dan beri sadece su içiyorum.İlk kanı verdim bu ilacı da içtim . İlacı içerken çok zorlanmadım . Ama bu kadar saat aç beklemek zorlayacak gibi beni şimdiden kötü oldum :(
Bu arada ilacı içip beklerken su içebiliyor muyuz bilgisi olan var mı ?

Eklentiler

• F962889A-1477-4780-A0AD-EFF6C90390A4.jpeg
    F962889A-1477-4780-A0AD-EFF6C90390A4.jpeg
    95,8 KB · Görüntüleme: 44
Maalesef onun da kızı 24 de doğup 18 gün yaşadı :KK43: oğlu da 23 de ölü doğdu. Gerçekten çok zor bir acı. Sizler inanılmaz güçlüsünüz. Allah acılarınıza merhem olacak hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
Acıyı o kadar umursamaz ki. Zaten bu süreçte kendisi 2 kere ölümden döndü. Tek derdi başka bir evladını daha kaybetmemek.
Kanamaların bir sebebi bulunamadı maalesef. Kanamanın serklaja zarar vermemesini umarak ameliyat olacak artık.
zannetmiyorum zarar vereceğini zaten bu serklajin rahim ağzıyla alakası yok. abdominal kavitenin dışında oluyor rahmin de dışında yani kanamayı etkilemez. benim 23 deki ölü doğduğu 25 deki 35 gün yaşadı sepsis oldu maalesef kızım var bir tane onun doğumunda ben de ölümden döndüm çok zor oldu ama ben geriye bakmıyorum. şimdi oğlumu kucağıma alacağım günü bekliyorum. hatta bebek magasina gircem şimdi biraz elbise filan alicam 🥰🥰

Ay onun ignesi çok büyük hap olarak kullanıyorum iğne yok çok şükür insülin ignesi bile perte etti beni
Ya 9 ay vurmak degikde dogumdan sonra 40 gün vurmak çok koyuyor
Günaydın kızlar ☀️
Ben de şeker yüklemesine geldim . Dün akşam 9 dan beri sadece su içiyorum.İlk kanı verdim bu ilacı da içtim . İlacı içerken çok zorlanmadım . Ama bu kadar saat aç beklemek zorlayacak gibi beni şimdiden kötü oldum :KK43:
Bu arada ilacı içip beklerken su içebiliyor muyuz bilgisi olan var mı ?
Aa bu degisikmiş bizimki teneke kutuda sprite gibi su iciliyormu bilmiyorum bu arada

Back